ברוכים הנמצאים.

מצב
הנושא נעול.

דנדון

New member
ברוכים הנמצאים.

ברוכים הנמצאים. פעם נוספת אני נוטל את מקל הנדודים, בתקווה למצוא כאן את אשר ייחלתי. רק השמרנות (ככה זה שמזדקנים) היא זו שעמדה בדרכי. עברתי ביעף על שנכתב כאן, ולהודות על האמת , נהניתי מאוד. אגב,זה מכבר לא ראיתי מסחר שנגמר ב +1022 ``טיקים``.מה שיכול לרמז על פתיחה חיובית ביותר, מחר.

.עמית

New member
אני לא מאמין, ברוך הבא !

ברוכים הנמצאים. פעם נוספת אני נוטל את מקל הנדודים, בתקווה למצוא כאן את אשר ייחלתי. רק השמרנות (ככה זה שמזדקנים) היא זו שעמדה בדרכי. עברתי ביעף על שנכתב כאן, ולהודות על האמת , נהניתי מאוד. אגב,זה מכבר לא ראיתי מסחר שנגמר ב +1022 ``טיקים``.מה שיכול לרמז על פתיחה חיובית ביותר, מחר.
אני לא מאמין, ברוך הבא ! דנדון, בדיוק הרגע התכוונתי לכתוב לך דואל, ולהזמינך לפורום הפנטסטי הזה ! לידיעתך, הצטרפתי לפורום לפני ימים מספר (ראה מה קורה בדיבורסה...), והתרשמתי עמוקות. מדובר, ללא ספק, בפורום הטוב בארץ (ללא מתחרים), המאגד בתוכו סוחרים וטכנאים מהשורה הראשונה. כל החברים, ללא יוצא מן הכלל, רציניים ותורמים, הן מבחינת תוכן הודעותיהם, והן מבחינת צירוף גרפים. לאמר את האמת, חסרת לי מאד, שכן אין ספק שלמדתי (ואשמח להמשיך וללמוד...) ממך רבות. אין לי ספק שתשתלב פה מצויין, שכן החברים כאן מאד (מאד !) סימפטיים. ברוך הבא דנדון !

א-ר

New member
welcome

welcome

ל.ס

New member
דנדון!!! הכבוד כולו שלנו

דנדון!!! הכבוד כולו שלנו בהמשך להודעות קודמות שלי המתייחסות גם לאחרים כאן הפורום הופך לטוב ביותר בארץ גם במקצועיות המשתתפים וגם בדברים הנכתבים כאן .השתתפותך בפורום רק מחזקת את דעתי! אני שמח על חזרתך ואתה כמובן מוזמן לתת כאן את הטוב ביותר ( ולקבל גם מכולם .... ). ביי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה