ברוכים הנמצאים-ות!

טיטניק1

New member
ברוכים הנמצאים-ות!

זה תקופה שאני שותפה לפורום ע"י קריאה בו. ומתוך הרושם החיובי שנודף מבין שורות התגובות שכאן, פלוס המלצות טובות של חברי פורום שכבר נחשבים לדיירי קבע כאן-החלטתי להצטרף למשפחה המורחבת והמתרחבת שלכם...בתקווה שתקבלו אותי.. אם יש נהלים או הוראות שימוש מיוחדות שעלי לדעת אשמח להתעדכן.. אז זהו שבזאת אסיים אתץ נאום כניסתי.. היו שלום!!

אה ... נפלה זכות בחלקי ...

לברכך בשם הישנונים שהלכו זה מכבר לשנון ...``ברוכה הבאה`` טיטי היקרה ... לילה/בוקר טוב ...

טיטניק1

New member
ועל כך נאמר

"כל הזכויות שמורות".. חן חן! נ.ב. אני מבינה שזו ההוראה הראשונה לשימוש בפורום-..דיבור בלחש בשעות כאלה.

בד``כ זה `נסחב` עד לשעה זו ...

ואם תלחשי בתחילת דרכך ... זה לא נשמע טוב ... מידי רומאנטי ... אינטימי ,.. ראי הוזהרת ... ח ח ח

המן טאש

New member
לא חבל? למה להכריז על עצמך מועמדת לטביעה?

או אולי במצבינו טבעת מרוב תביעות? למה טיטאניק??? welcome to our very lovely club.

בכרטסיה כתוב גיל:108 ...

גם חברת הביטוח כבר לא רוצה לבטח אותה ... היא מאלה שניצלו ... וחוצמזה שהיא לבטח מיליונרית ... אז מה זה משנה בת כמה היא ... וחוצמזה , מה אכפת לך ? שתטבע ... בטבעת נישואין ! חחחחחח

touti

New member
אני תוהה אם יש לה מידת נעליים../images/Emo6.gif

ספרי איך זה להיות במצולות ים:) כמה אוצרות יש שם ושחררי כמה אלינו לחשבון הפורום:) ברוכה הבאה:)

טיטניק1

New member
חן חן לכולם

על קבלת הפנים! ובכן, יש מידת נעליים..לא מועמדת לשום טביעה..מה עוד רציתם לדעת??......... גיל??ובכן..30 פלוס 3 (לא תרגיל קשה לפתרון). ולך מישהו! אכן,את הטיטניק לא מפסיקים לנגן..ולא רק בזמנים קשים...

למעלה