ברוכים הבאים!

מ ס ט י ק

New member
ברוכים הבאים!

שלום לכולם! כפי ששמתם לב נפתח פורום הנועד לשרת את אנשי הקבע. אז בכדי שתכירו אותי ואני אכיר אותכם הנה מעט פרטים עלי, אתם מוזמנים להוסיף גם מידע עליכם. אני מורן ואני משרתת בקבע כמעט שנה. אני משרתת באחת מיחידות המודיעין במרכז הארץ. את השירות שלי התחלתי כמפענחת תצלומי אוויר בבסיס סגור בצפון הארץ, לאחר כחמישה חודשים עברתי להדריך באותו הבסיס. לקראת סיום שירות החובה עברתי לבסיס פתוח במרכז וכיום אני בצוות שאחראי על פיתוח ושיפור מערכות מודיעין. אני חתומה בינתיים עד סוף שנת 2005, כשהעתיד הצבאי עדיין לא ידוע אבל כנראה שיומשך. אם אתם מעוניינים לדעת עוד מידע עלי אתם מוזמנים לשאול. מקווה שתהנו בפורום ותקבלו את המידע הנחוץ לכם. מורן

Just Plane Guy

New member
ברכות ואיחולים לרגל פתיחת הפורום!

עוד 3 שנים אני מצטרף

iEyal

New member
מורן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב והמון הצלחה בפורום החדש
עוד 3 חודשים אני מצטרף

BMWE

New member
עוד 3 שנים גם אצלי

אבל לבינתיים, לא יזיק לי לדעת על דרוגי שכר למהנדסים (עם הטבות פה ושם...)

deathcaster

New member
ברוכה הנמצאת !

למי שעדיין לא מכיר זוהר בן 31 נשוי, רס"ר במיל', בלבלן מוח לא קטן, מקווה שאוכל לתרום כאן. מורן : יש להוסיף לדעתי לשורת האזהרה את נושא האיסור על נושאים פוליטיים. ואת שורת האזהרה הקיימת יש לשנות שתהיה זהה לכל הפורומים העוסקים בנואי צבא. מה אני יכול לתרום לפורום ? לאחר 11 שנים בצבא - א. מיקום יחידות באופן כללי + דרכי הגעה - בצורה שלא פוגעת בכללי במ"מ. ב. נושאי לוגיסטיקה למיניהן - כמובן גם במגבלת הפורום. ג. הגהת הודעות
שיהיה לנו אחלה פורום.

ברכות חמות על פתיחת הפורום

אני אמנם כבר מחוץ לצבא, ולא נשארתי אפילו יום בקבע, אך בתפקיד שהיה לי בצבא התעסקתי גם עם נושא הקבע, ואני יודע שיש כל מיני בעיות בעולם זה. לכן טוב שיש פורום בנושא שהוא מחוץ למסגרת צה"ל עצמה.

noga85

New member
מזל-טוב! ../images/Emo13.gif

וב"ה עוד חודשיים נצטרף לפה גם.

eladי

New member
Greetingz everybody

Although I'm not in service yet (academic reservee, join the forces on April this year), it is nice to know a future home for yours truely. Take care you all ! Cheers and happy service, Elady.​

copaste

New member
מזל טוב

בהצלחה עם הפורום החדש. אני קובי - קצין ביחידת תוכנה בח"א. כבר חודש שלם בקבע.

pain is MY love

New member
שלום לכולם!

טוב הקבע אומנם עוד במרחק שנה ממני אבל הוא מתקרב אליי בצעדי ענק... אני מרינה, קצינת קישור וקורסים באגף התקשוב. מקווה להשתלב פה
המון ברכות לרגל פתיחת הפורום!!!

מ ס ט י ק

New member
שלום מרינה...

שאלה שיש לי רק מכיוון שאת מתקשוב... השתתפת במשימת ההינתקות?

pain is MY love

New member
האמת היא

שאני הייתי בין הקצינות היחידות שלא יצאו להינתקות. אבל זה בסדר כי במקום זה טחנתי הרבה קצינתו בבסיס...

למעלה