ברוכים הבאים

JOE KALIBER

New member
ברוכים הבאים

רבים בוודאי חושבים מה עוד פורום?? זהו לא סתם פורום זהו פורום לסידרת הטלוויזיה הטובה ביותר שנוצרה אי פעם. זוהי פילוסופיה שלמה אני מקווה שהפורום יצליח. תהנו

MuffinMan

New member
אני גם מקווה שזה יצליח

אני רק רוצה להגיד לכם שזה התוכנית הכי טובה בטלוויזיה והיחדיה שאני רואה קבוע. מזל שהיעפו את את חברים בשביל זה ~

לא יפה ללכלך על חברים

אני אישית מעריצה של שתי הסדרות חולה על שתיהם אגב העיפו את חברים גם מהשעה של הלילה ועכשיו יש סינפלד כל יום ב2 בלילה ערוץ 3

e-magine

New member
הללויה ../images/Emo47.gif

ואני חשבתי שנשארתי מאחור, עם הסדרה הזאת של שנות ה - 90. אגב, כשהתחלתי לגלוש בתפוז, ניסיתי להירשם כסיינפלד, בכמה וריאציות, אך כולן היו חסומות. ג´ו,בהצלחה, ואם לא אכפת לך, הצעה, תביא לכאן גם לינקים קצת יותר נחמדים מביטוח לאומי, יש את האתר הרשמי של סיינפלד והמון אתרים פרטיים, יש דסקטופים, אייקונים, קטעים קוליים, הית לי פעם את הקטע הזה של המזכירה האלקטרונית של ג´ורג´, משהו.... יאדהיאדהידה..........

JOE KALIBER

New member
:)

אני יודע אני מכיר המון המון אתרים של סיינפלד ובקשר לאתר של ביטוח לאומי הוא היה פה היום כשנכנסתי פעם ראשונה אני יסדר את הכל בקרוב פשוט עכשיו יש בעיה עם הכלי של מנהל הפורום

helpout

New member
אתה צודק כשאתה אומר שזו פילוסופיה!

אני חושב שצריכים להתחיל ללמוד סיינפלד בבתי הספר! לא שזה יהיה חלק משיעור חברה, או קולנוע. שכמו שיש מקצוע מתמטיקה, אנגלית, ספרות יהיה מקצוע שיקראו לו סיינפלד!

למעלה