ברוכים הבאים

ברוכים הבאים../images/Emo9.gif

ברגשי שמחה אני שמח לפתוח את הפורום היחודי פורום "כליזמרים":))) ולמה דווקא כליזמרים? כי חלק בלתי נפרד מהפולקלור של העם היהודי הוא הניגון ,הניגון שניגנו בשעת שמחה וזימזמו גם ברגעי עצב,הניגון ללא מילים שניגן לו קלרניטן שישב לו בקרן זוית אי שם בעירה ברומניה וקיבץ מסביבו אנשים קשי יום שיצאו במחול לצלילי נגינת הקלרינט או האקורדאון. כשגיליתי לפני כשנה את המדיה הזאת שנקראת אינטרנט והתחלתי לגלוש ולהבין מה הם "דפי אינטרנט" חיפשתי בנרות אתר בעברית או קהילה שאוהבת את הנושא ולא מצאתי!! לכל סוגי המוזיקה הקדישו אתרים ופורומים ורק לנו לא נתנו אפשרות להחליף חוויות ,קבצי מוזיקה,תמונות,וסתם ככה לשוחח בעניין שהוא זורם בעורקינו. אז את מי זה באמת מעניין תשאלו? גם אני שאלתי את עצמי והנה ראיתי שבפסטיבל הכליזמרים בצפת נהרו אלפי אנשים, בהופעות שלי באוסטריה ובצרפת ראיתי התענינות עצומה בעניין,אנשים שואלים מה המקור, מהיכן זה הגיע? ישנם אוספים שלמים של תקליטים ישנים של מוזיקת כליזמרים! אנחנו נקים כאן קהילה יחודית של חברים שמוזיקת הכליזמרים היא חלק בלתי נפרד מהם,אנחנו נקבל בשמחה גם חברים שמתענינים במוזיקה ורוצים ללמוד ולדעת על מוזיקת הכליזמרים,תהיה גם רשימת תפוצה של חברים שיחליפו בינהם קבצים בפורמטmp3 דרך האימייל אנחנו נדון בניגונים נברר מהיכן הם באו, מה המקור שלהם וכן הלאה. ברשותי גם אולפן הקלטות ביתי שם אני עורך ומקליט את הקלטות שלי אני מנגן בקלידים אקורדאון סקסופון וקלרינט חברים שברשותם מקלדת עם כונן דיסקטים יוכלו להעביר קטעים מוזיקליים אנחנו נעלה אותם פה בפורום נערוך אותם ,נדון בהם וכן הלאה. אני מאמין שעם הזמן לכשתתפתח הקהילה נוכל להכנס לכאן מידי יום לברך האחד את השני בברכת בוקר טוב לשמוח ולשמח לשמוע ולהשמיע לשתף ולהשתתף.

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif

לבעלי היקר האהוב והחביב והנחמד והנעים
הרבה הצלחה בניהול הפורום החדש.

עכשיו אני מקווה שזה יכנס:))))

תודה רבה אישתי היקרה:))) על התמיכה והעידוד:))))

leahle

New member
WOW!!!

איזה יופי! איששששששששששששששש בהצלחה!! כמה מ
אים ה
אריך, ערב ל"ג לפתיח
פורום כליזמר...

כפי שכתבתי קודם לאה../images/Emo131.gifה

עכשיו זה יצא טוב כפי שר´ מני כתב:)))) התאריך אכן מתאים לפתיחת הפורום היו אצלי קודם צוות צילום של הטלוויזיה הצרפתית הראתי להם את הפורום וגם הם נורא התרגשו:)))

nogit.

New member
מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

!!:)) בהצלחה המוןןןןןןןןן:))

...Oo

New member
../images/Emo6.gif

מזל טוב!!!!! איזה יופיייי! שיהיה בהצלחה, איש!

ההודעות בנתיים משום מה

לא נשלחות לי אבל אפשר לראות אותן בכרטיס האישי:)))

שיגריס

New member
מזל טוב לאיש היקר על ניהול הפורום !

איזה כייף שהפרוייקט הזה אכן זוכה לצאת לפועל ואני בטוחה שהוא יפרח בניהולו המסור של האיש הי...קר ! (מה חשבת שאכתוב, מוטי, "האיש הישיש"????
) יישר כוח !

מני*

New member
זה מקורי

רק שאני מחפש את האיש בתמונה ואני לא רואה אותו, אולי הוא מאחורי הקיר?

דיאנה.

New member
וואו...

שאני אשתוק על כזה דבר? אישוני, מזל טוב והמון בהצלחה!! (עפה למדורה...) חג שמח!!

למעלה