אווו יכול להיות פה אחלה פורום! שלום לכולם
P perrinat New member 11/1/06 #16 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif
ה ההילה האדומה New member 11/1/06 #17 כל כך הרבה זמן ניסיתי לפתוח פורום כזה, ולא נתנו לי. כמו כמובן שלא נתנו לי לפתוח פורום שוטי הנבואה מוש בן ארי בית הבובות ויוני בלוך.... טוב נו עדיף שהוא יקיים לא בניהולי מאשר הוא לא יהיה קיים בכלל. אחד הפורומים החשובים כאן בתפוז. בהצלחה נמש
כל כך הרבה זמן ניסיתי לפתוח פורום כזה, ולא נתנו לי. כמו כמובן שלא נתנו לי לפתוח פורום שוטי הנבואה מוש בן ארי בית הבובות ויוני בלוך.... טוב נו עדיף שהוא יקיים לא בניהולי מאשר הוא לא יהיה קיים בכלל. אחד הפורומים החשובים כאן בתפוז. בהצלחה נמש
פ פ ר י א ו ר New member 11/1/06 #19 ברוכים הבאים! ברוך הבא לפורמנו הקט, מקווה שיהיה לכם כיף כמו שיהיה לי
מ מותק13 New member 12/1/06 #30 היי אני חדשה../images/Emo9.gif היי אנשים מה קורה!?אז ככה... קוראים לי ירדן ואני מהמרכז... חולה וצוחקת מ=כ=ל סטדאפיסט שקיים בארץ!!! חולה בעיקר על אמ.סי מנצור ....ומקווה להשתלב פה!!! אז בהבייי
היי אני חדשה../images/Emo9.gif היי אנשים מה קורה!?אז ככה... קוראים לי ירדן ואני מהמרכז... חולה וצוחקת מ=כ=ל סטדאפיסט שקיים בארץ!!! חולה בעיקר על אמ.סי מנצור ....ומקווה להשתלב פה!!! אז בהבייי
מ מותק13 New member 12/1/06 #38 חחחחחח../images/Emo6.gif... איתן אורבך כזה חמודדדד ... ו..אממממ לא נראה לי שאני מכירה עוד סטנדאפיסטים דתיים....
חחחחחח../images/Emo6.gif... איתן אורבך כזה חמודדדד ... ו..אממממ לא נראה לי שאני מכירה עוד סטנדאפיסטים דתיים....
פ פ ר י א ו ר New member 12/1/06 #39 ../images/Emo6.gif הוא לא נכנס בקטגוריית דתיים שאני התכוונתי אלינ. שווין.