שלום שלום אני חדשה כאן=] אני נטליה בת 18 =] מקווה שיהיה פה נחמד.
ב בובת ברבי האחת New member 7/7/05 #4 היי לכולם! מה קורה? הצטרפתי היום לפורום הכי שווה ברשת... יש פה מישהו שאני מכירה?? -בר רפאלי המושלמת-
A a charmed girl New member 7/7/05 #6 שלום אנשים מה קורה? אני גם חדשה (משום מה...) אני ליאור אני בת 15 ואני חולה על מקס (הכוסון) אולארצ'יק קבלו תמונה שלי איתו מהאולפנים של אקזיט אני כרגיל לא נראית משהו אבל הוא יצא כוסון למרות הפרצוף שהוא עושה
שלום אנשים מה קורה? אני גם חדשה (משום מה...) אני ליאור אני בת 15 ואני חולה על מקס (הכוסון) אולארצ'יק קבלו תמונה שלי איתו מהאולפנים של אקזיט אני כרגיל לא נראית משהו אבל הוא יצא כוסון למרות הפרצוף שהוא עושה
N nat18 New member 7/7/05 #9 גאד כמה רואים שזה הפרוזדור מחוץ לMTVS... אמנם אני לא מעריצה אפחד אבל אני מכירה את המקום
S Sweet Misery New member 7/7/05 #14 שלומות! אני הדר, אני בת 17 ואני מצטרפת לנופר המאממת ( ) בניהול הפורום. מקווה שנהנה ביחד, אה?
H hila halevi girl New member 7/7/05 #16 חדשה כאןן../images/Emo24.gif קוראים לי מעין ואני בת 15 וחצי... אני מעריצה מושבעת של בר רפאלי!! והחלטתי שאני אראה את הסדרה בגללה זהו מזל טוב על הפורום ד"א מקווה להנות פה!!
חדשה כאןן../images/Emo24.gif קוראים לי מעין ואני בת 15 וחצי... אני מעריצה מושבעת של בר רפאלי!! והחלטתי שאני אראה את הסדרה בגללה זהו מזל טוב על הפורום ד"א מקווה להנות פה!!
ש שדונית האה2ה New member 7/7/05 #18 היי, אני חדשה.. ../images/Emo13.gif היי, קוראים לי שני, ואני בת 12.. אני מחכה שהסדרה תתחיל, ואני מקווה שכולנו נהנה ממנה. |4u| ואם זה מעניין מישהו, נטע מוסט היא אחותה של חברה טובה שלי.. והיא ממש חמודה.
היי, אני חדשה.. ../images/Emo13.gif היי, קוראים לי שני, ואני בת 12.. אני מחכה שהסדרה תתחיל, ואני מקווה שכולנו נהנה ממנה. |4u| ואם זה מעניין מישהו, נטע מוסט היא אחותה של חברה טובה שלי.. והיא ממש חמודה.
ק קוקו המושלם New member 8/7/05 #19 שלום../images/Emo9.gif אני גם חדשה.. קוראים לי יעל, אני מקווה שיהיה פה כיף סופ"ש נעים לכולם