ברוכים הבאים

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

סטאר דרעק. כוכב גרוע נולד. המטרה של הפורום הזה די פשוטה - לדבר על כל הדברים השליליים שיוצאים מכוכב נולד, לתהות מדוע מועמדת ערביה בוחרת לשיר שיר של נינט באודישן, לנסות לנחש מי יהיה הראשון שייפול. וכמובן - לקדם את המתמודד הגרוע ביותר על מנת שנוכל ליהנות במשך כל העונה מקולות מרוסקים, זיופים לא נגמרים ושירה אמיתית מהבטן. הודעות המנוגדות לתקנון תפוז תימחקנה. גלישה נעימה ומעולה צפניה

הצליל1

New member
מזל טוב לצפניה

לא מתאים לך לעשות כזאת שגיאה. המתמודדת הערביה שמה מרים והיא שרה שיר של זוהר ארגוב ולא של נינט. סעממממק לקח לי שעה לחשוב על איזה שיר של נינט היא בכלל שרה:((( ונראה לי שהראשונה שתיפול זאת גברת עמר.

גברת עמר תספק לנו עוד הרבה כותרות.

יש לי הרבה מה לומר עליה , נחכה לראות מה יהיה הלך הרוחות כאן.

אז אני הראשונה שפורשת כי אין מצב

שאני אגיד עליה מילה טובה או אצביע עבורה.

dor and more

New member
היי צפניה, יפה לך פורום חדש.

אני קוראת קבועה בבלוג. אני "בעד" מרים לרדת ראשונה- לא אוהבת מזרחית- זה מה יש.

אליגטור

New member
אחלה רעיון!

לפתוח פורום לצורך דיונים אמיתיים על כוכב נולד, it's about time. צריך להפוך את הפורום הזה לרב-תכליתי, כזה שיוכל לשמש אותנו בכל ימות השנה על מגוון תוכניות טלוויזיה (עם יתרון לריאליטי - כמו למשל הישרדות הישראלית שהולכת בוודאי להיות שוס) וכך לא ינוס לחו של הפורום! ולענייננו, ברכות על פתיחת הפורום. May the worse creature win!

nOway1

New member
ברוכים הבאים ... ו בהצלחה ..!

תודה על פתיחת פורום חדש .. כוכב נולד 5 ...! אני מעצב גרפי ו צייר אם אתם רוצים עיצובים ... או משהו תפנו אליי ... אני אשמח לעזרה :D ושוב בהצלחה ...!

Y o h a v

New member
מביע תמיכה מלאה שבמלאות../images/Emo108.gif

וזה בדיוק המקום והזמן לקשר לרשומה שכתבתי לא מזמן באתר שלי בנושא, מוזמנים לקרוא ולהביע תמיכה.

ori239

New member
אני לא מבין

כתבת 'לקדם את המתמודד הגרוע ביותר על מנת שנוכל ליהנות במשך כל העונה מקולות מרוסקים, זיופים לא נגמרים ושירה אמיתית מהבטן' האין זה מה שקורה בפועל, במצב רגיל?

למעלה