מצטרפת:) כרמל, 14, בית שמש :)
שירנאעה Well-known member 5/4/07 #6 ברוכה../images/Emo105.gif אני מכירה ילדה בשם דניאל וגם היא אוהבת בית"ר. בכלאופן השתלבות נעימה,מהירה וכאלה ..
ברוכה../images/Emo105.gif אני מכירה ילדה בשם דניאל וגם היא אוהבת בית"ר. בכלאופן השתלבות נעימה,מהירה וכאלה ..
T the whole shebang New member 5/4/07 #3 ברוכה הבאה לך!../images/Emo24.gif../images/Emo215.gif היו מתנפלים עלייך עוד אבל כולם ברחו למפגש
C Carmel Bublil New member 5/4/07 #9 חח באתי לפורום בעקבות ההודעה שלך אני זוכרת את החתימה שמת שלט של חג שמח בפורום קווין או גרין דיי.. לא זוכרת..
חח באתי לפורום בעקבות ההודעה שלך אני זוכרת את החתימה שמת שלט של חג שמח בפורום קווין או גרין דיי.. לא זוכרת..
T the whole shebang New member 6/4/07 #15 חחח גרין דיי../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif
J Jen74 New member 5/4/07 #13 ברוכים הבאים../images/Emo140.gif לכל החדשים והחדשות שמצטרפים/ות אלינו שתהיה לכם השתלבות נעימה בין הגולשים הותיקים והחדשים
ברוכים הבאים../images/Emo140.gif לכל החדשים והחדשות שמצטרפים/ות אלינו שתהיה לכם השתלבות נעימה בין הגולשים הותיקים והחדשים
2 2 ו 2 ו נ ת New member 8/4/07 #25 היי! אני חדשה! קוראים לי חן ואני מהקריות ואני מקווה להשתלב טוב כי אני כבר יודעת את כל חוקים כי אני כבר בכמה פורומים ואני אוהבת את הפיג'מות (חחח זה היה משפט מפגר כי אם לא הייתי אוהבת הפיג'מות מה אייתי עושה כאן) ביוש!
היי! אני חדשה! קוראים לי חן ואני מהקריות ואני מקווה להשתלב טוב כי אני כבר יודעת את כל חוקים כי אני כבר בכמה פורומים ואני אוהבת את הפיג'מות (חחח זה היה משפט מפגר כי אם לא הייתי אוהבת הפיג'מות מה אייתי עושה כאן) ביוש!