ברוכים הבאים

Kfear K

New member
שלום לכולם

שלום לכם כולכם זהו הפורום הראשון בו אני משתתף מסתבר שאני קצת "מפגר" בתחום הפורמים אף פעם לא התחברתי לצד הזה של האינטרנט אבל עם הזמן הבנתי בלי לפגוע באף אחד שזה מין קבוצת תמיכה פסיכולגית זה לזה שפה ניתן להוציא את הכול מהלב כול דבר שמפריע מציק וסתם משהו כייף לשתף בשיחה כזו או אחרת אני שמח להיות חלק ממכם עלי קצת שמי כפיר בן 28 רווק אבל תפוס באהבה מיוחדת שאף פעם לא היית לי בעבר חזרתי מחו"ל לפני 5 חודשים לאחר שנה וחצי שהות בארה"ב פלורידה ומאז שחזרתי בונה את חיי מחדש עובד וכנראה שגם נרשם ללימודים הסמסטר אז לעת עתה אסיים פה מקווה לשמוע ממכם ולהיות חלק בלתי ניפרד מהפורום הזה שיהיה לכם סוף של חג שמח ותחילת סופש מתוק

Kfear K

New member
תודה

תודה לכול מברכי השלום ועל קבלת הפנים לפורום אבל משום מה אנשים לא מדברים עך בעיות או חוויות

הדס100

New member
שלום, חדשה פה ../images/Emo13.gif

והפורום נראה לי ממש נחמד. שמי הדס, בת 21, עם זוגיות בת שנתיים (וכמה ימים...) אממ...הקשר שלנו קצת מוזר כי אנחנו גרים רחוק אז נפגשים רק בסופ"שים אבל חוץ מזה הכל ממש מצויין ביננו... וזהו...בינתיים

חחח גם אני חדש פה.. (מהיום )

אבל עדיין ברוכה הבא.. חחח גם אני וחברה שלי ככה.. נסיעה של שעה אחד מהשניה.. רק שאנחנו שנה אחת

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ויש יתרונות לקשר כזה. פחות הזדמנויות לחיכוכים והגעגועים הם התבלין הכי טוב לאהבה

nosa2

New member
../images/Emo99.gifגם חדשה פה ../images/Emo70.gif

היי אני נושה וגם אני חדשה כאן, נראה פה מענין אני בזוגיות בת 12 שנים עם אדם מקסים וחבר אמיתי אשמח לענות ולעזור בשאלות לבעלי זוגיות קצרה יותר

אדרת2

New member
איזה כייף לכם.

כולם רוצים וזקוקים לאהבה, תהנו ושיהיה לכם רק טוב ביחד.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה שילוב נהדר-גם להיות כל כך הרבה שנים בזוגיות וגם לכתוב ככה על בן הזוג. ואם יש לך טיפים אז בשמחה. יש לנו מאמר בנושא ואשמח להוסיף עצות של בעלת נסיון (מוצלח).

גל69

New member
../images/Emo141.gifשלום לכולם

שלום לכם ,אני חדשה בפורום שלכם, נשמע נחמד ומעניין, אני בזוגיות כבר.......8שנים בהמשך אוסיף פרטים

גל69

New member
תודה על קבלת הפנים

הפורום ממש מעניין, כיף לדעת שלאנשים נוספים יש זוגיות עם עליות ומורדות אבל שיודעים לייעץ אחד לשני איך להנות ממה שיש או איך לשפר מערכות תמשיכו להיות מקסימים כאלו

למעלה