ואגב, 3> D:
ו ווינגז New member 25/12/06 #2 וכמובן (כי עדיף מאוחר מאשר אף פעם) קישור להורדת המשחק - ממש פה. הסבר מפורט על איך משחקים ולמה - בהמשך הדרך.
וכמובן (כי עדיף מאוחר מאשר אף פעם) קישור להורדת המשחק - ממש פה. הסבר מפורט על איך משחקים ולמה - בהמשך הדרך.
T The Bitter End New member 25/12/06 #3 יעלי../images/Emo23.gif תתחדשי על הפורום יקירתי. אני מציאה לך להוסיף את פורום 4691 לחתימה|סמיילי מרים גבה| (בטח לא יצא לי ההדגשה והכל התכער. ניחא)
יעלי../images/Emo23.gif תתחדשי על הפורום יקירתי. אני מציאה לך להוסיף את פורום 4691 לחתימה|סמיילי מרים גבה| (בטח לא יצא לי ההדגשה והכל התכער. ניחא)
• •°•Horse Lover•°• New member 25/12/06 #5 ../images/Emo65.gifתתחדשי על הפורום!../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif (אני המפגרת היחידה שעוד לא הבינה מה זה בעצם, גם אחרי לחיצה על הקישור? )
../images/Emo65.gifתתחדשי על הפורום!../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif (אני המפגרת היחידה שעוד לא הבינה מה זה בעצם, גם אחרי לחיצה על הקישור? )
ו ווינגז New member 25/12/06 #10 זה משחק תפקידים המוני אונליין לוחצים על הקישור, מורידים את התוכנה ונרשמים (באותו זמן, חוסך כמה דקות ) ומתחילים לשחק. אני מקווה להעלות לאט לאט מדריכים למשחק, וכל מי שכבר משחק ויודע - מוזמן לתרום מהידע שלו.
זה משחק תפקידים המוני אונליין לוחצים על הקישור, מורידים את התוכנה ונרשמים (באותו זמן, חוסך כמה דקות ) ומתחילים לשחק. אני מקווה להעלות לאט לאט מדריכים למשחק, וכל מי שכבר משחק ויודע - מוזמן לתרום מהידע שלו.
Y Y0NaTaN New member 25/12/06 #6 מזל טוב ../images/Emo13.gif עד לפני כמה חודשים שיחקתי בזה. יש לי hunter רמה 56, assassin רמה 42 ו-cleric רמה 47, כמה מאות מיליוני mesos ועוד מלא דברים שווים נראה, אולי אחזור לשחק מתישהו בקרוב
מזל טוב ../images/Emo13.gif עד לפני כמה חודשים שיחקתי בזה. יש לי hunter רמה 56, assassin רמה 42 ו-cleric רמה 47, כמה מאות מיליוני mesos ועוד מלא דברים שווים נראה, אולי אחזור לשחק מתישהו בקרוב
ש שירלי317 New member 25/12/06 #7 תתחדשי יעלי!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif אני מתחילה להתמכר חיחי
ש שירלי317 New member 26/12/06 #14 הצילוווווו../images/Emo122.gif התמכרות קשה.... משהו כמו 3 ומשו שעות על הדבר יעלי, כיף איתך ככה אבל כיף איתך תמיד.. אבל ככה מצחיק ביותר!
הצילוווווו../images/Emo122.gif התמכרות קשה.... משהו כמו 3 ומשו שעות על הדבר יעלי, כיף איתך ככה אבל כיף איתך תמיד.. אבל ככה מצחיק ביותר!
T ToryMaster New member 26/12/06 #15 נכון? "בואי! אני אציל אותך!" |משסעת טיפות צבעוניות וגזעי עצים מדממים|.
T ToryMaster New member 27/12/06 #19 איזו מהן? ../images/Emo3.gif נארף, Toryana, כי טורימאסטר לא מתקבל.