ברוכים הבאים לי

mbira

New member
ברוכים הבאים לי

כן כן... שלום שלום וכו'... ובכן לפי אינדקס מסת גוף אני נמצא בתת משקל (גבולי אמנם). אני בן 23. 1. עד כמה זה גורם לנזק בריאותי? 2. מה עושים? 3. מה בדיוק מבדיל בין אנורקסיה לתת-משקל? 4. האם בכלל כדאי לי לשאול את שאלה מס' 2? אולי עצם שאילתה חורץ את דיני בעתיד? 5. מה קאנט היה אומר על זה? ומה הרמב"ם? 6. למה אף אחד לא יודע כלום כולל רופאים? 7. מה יהיה? 8. למה לעזאזל לא הוציאו אותי מהצבא בגלל זה כשגם בתקופה ההיא הייתי בתת משקל? אשמח אם מישהו יענה לי על כמה שיותר שאלות. תודה

מרבוש21

New member
ברוכה הבאה! (אולי מכיל ט'.)

אני לא רופאה ולא פסיכולוגית ולא יכולה "לאבחן" אותך. (לא לפי הסדר שלך..) 1. אם תלך לאחד לאיבחון יענו לך יותר ברצינות ממני. 2. אם אתה בתת משקל, יכולים להיות לזה המון סיבות- מחלה, נטייה גנטית, אכילה לא מאוזנת מכוונת (ה"א). (והנזק הבריאותי בהתאם לסיבה). 3. תת משקל זה מצב של הגוף, של המשקל (מתחת לנורמה הבריאה). אנורקסיה זו מחלה שאחת התוצאות שלה היא תת משקל (בד"כ גם לא תמיד). 4. רופאים באמת לא תמיד מבינים כלום, וה"א בפרט. 5. הצבא לא מוציא על תת משקל, (תלוי כמה חמור והנסיבות). יש סעיף שמורידים וזהו. 6. למה אתה שואל????. אם אתה שואל כנראה אתה יודע את התשובות איכשהו. אולי אני אשאל בחזרה- אתה אוכל?, אתה אוכל את כל הארוחות ביום?, אוכל מטריד אותך?, אתה פוחד להשמין? אתה נוהג להישקל?, אתה נהנה להרגיש רעב/שובע?, ולמה כל זה מטריד אותך בכלל?.

למעלה