ברוכים הבאים לי!

ברוכים הבאים לי!

הולה לכולם! אני חדשה בפורום וקוראים לי נטע!! ואני בת 12! בקרוב תיהיה תמונה שלי! בכל מקרה אתם יכולים קצת לדבר איתי כי אני חדשה בכל העסק הזה! אני יודעת להכין את הבובות האלה בשיטה הזו! אבל אין לי הרבה ביסים יש לי בערך 2-4 וזה ממש קצת! מישהו יכול להביא לי בייסים של-רגע........ אני לא זוכרת איך קוראים לזה זה נראה כזה בנות קטנות עם איניים די גדולות ועם חיוך כזה חמוד בקיצור כמו שמאיה -סופר גירל מאיה עשתה לפני ואחרי! אם מישהו יביא לי אתזה אז .... תודה רבה ויש לי סוג בובות שנדמה לי שלא מכירים פה בפורום.....

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה!

אני סרקיסטית-אל תייחסי אלי

Super girl maia

New member
נטוששששש

לאב יו! הנה הבייס...הבנתי למה את מתכוונת... ו...קיבלת את המייל ששלחתי? ד"א- קוראים להן מנגה...

../images/Emo41.gifנטע,את יודעת לעשות אנימציות?../images/Emo41.gif

הורדתי את התוכנה אנימציה שופ 3 ואני לא יודעת,ממש אין לי מושג, איך עושים אנימציות... אם בא לך להסביר לי, בדחיפות... תודה, נועה

../images/Emo41.gif../images/Emo10.gifתיראו מה יצא לי!../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif

אוי ואבוי... אני לא יודעת להישתמש בתוכנה הזאת! שמישהו יסביר לי בבקשה....

למועה-תגובה

היי לך נעה! אני יודעת איך חעשות טאנימציות! אבל אני לא יכולה להסביר לך זה מסובך מדי בשביל להסביר את זה במילים...! אז יש לי אתר ששם יהיו הסברים היום או מחר.. כי אני נוסעת לטורקיה מחר בים ראשו בצהריים אז אולי זה יהיה מוכן כשאני יחזור!!!יש קישורית למטה לאתר שלי! קוראים לו זיפ זפ!

למעלה