ברוכות הנמצאות ושאלה

grilana

New member
אמנם סמויה כאן, אבל חייבת להגיב

כבר שנים שאני מזרזרת כאן אבל לא מגיבה.
מאד אוהבת את הפורום למרות שכבר לא במידות של אפנה מלאה, אבל הנשים כאן מזכירות לי שהן נשים יפות ומתלבשות יפייפה.
הייתי חייבת להגיב בקשר לחלי ממן כי אני עצמי נמצאת בתהליך הזה כבר כמעט 11 חודשים יחד עם בעלי.
בעלי ירד 38 ק"ג ואני ירדתי 28 ק"ג.
אני לא הולכת לפרסם אותה כאן אלא רק לחזק את מה שרשמת וגם אני אשמח לתת פרטים נוספים במסר.

חוזרת לזרזר בהנאה בפורום.

Shir Rose

New member
כל הכבוד!!!!! (אייקון של מחיאות כפיים)

מקווה עוד 11 חודשים להגיד את אותו הדבר...

ביקרתי באתר שלה פעם

אם התפריט שלה לצימחונים מייצג איכשהו קצת את איך זה הולך בכלליות, אז מוטב מותי מחיי

naamutzi

New member
גלגולים = צמוד מידי

החזייה אמורה להיות מונחת צמוד על הגוף, אבל לא ברמה שזה 'מועך' את העור.
עקרונית כשקונים חזייה חדשה היא צריכה להיסגר על הקרס הגדול ביותר, ואז ככל שהבד מתרופף, לצמצם את הקרסים.
אני לא יודעת מה המידה שלך, אבל אני קניתי חזיות מצויינות בדלתא, ועכשיו הן במחיר 70~80 ש"ח.

bubq

New member
לפעמים מכנסי היריון

עם חגורת בד רחבה וגבוהה יכולים לעזור

אולי חגורה?

נכון שחגורה במידות גדולות קשה למצוא, אבל אולי שווה להשקיע פעם אחת יותר כסף בחגורה קאסטם מייד שתהיה במידתך ושתתאים בעצם לכל מכנסיים שיש בהם לולאות.

Blue Rose

New member
עונה לכולן ביחד

קודם כל- תודה.

חגורה- לוחץ לי כשאני יושבת. כך גם מכנסיים מבדים לא גמישים....אני אדם נוח...עם מזג נוח...שאוהב ש...נוח לו

מכנסי הריון, אין דבר כזה במידה שלי...(הייתי בהריון לפני שנה וחצי אז יודעת.....)

טייטס, קניתי מבורדו- מבד איכותי. לא נשחק בכלל- גם לא במפשעה, ונעימים...וואי ... כמה אני מתעסקת בזמן הליכה בלהרים אותם
הם פשוט מחליקים ממני...אז עכשיו אני גם... SMOOTH...

טוב, ניקפוץ למתפרה, גם לא יקר- גם לפי הזמנה- כמות, מידה ובד...למה לא? מזל שיש לי על מה להתלונן

עכשיו רק נשאר לבחור בדים וצבעים...בזה אני דוקא אוהבת להתפרע...בניגוד לחנויות...אז זה סבבה...

אם וכש...אפרסם תמונות...

שוב תודה,

רוזי.

dify

New member
לא בטוחה שהבנתי

נדמה לי שממה שהבנתי אני מכירה מישהי עם בעיה דומה, הפתרון שלה הוא ללבוש מכנסי לייקרה עם גומי למעלה, בדוגמא שלא מתרחבת ולא ישרה ברגל אלא קצת נהיית צרה (לא טייץ). המכנסיים לא נהרסים מהר בזכות הלייקרה, וגם נמתחים יופי לפי הצורך מצד אחד, מצד שני מחזיקים יפה בזכות הגומי למעלה. היא קונה אותם באלנבי ת"א והם משתלבים לה יופי עם טוניקות מוצלחות.

מוכר מאוד

כל חיי הייתי ככה, ורק לא מזמן גיליתי את הפטנט!

הייתי אצל תופרת עם כל המכנסים שלי והיא הצרה את אזור החגורה (עם תפרים כאלה שעושים מאחור) ככה שישב בול עלי, אבל ממש. אני חשבתי עד אז שזה יושב בול עלי, אבל מסתבר שאפשר לבדוק לפי כמה אצבעות אפשר לדחוף ברווח בין המכנסים לעור.

הקיצר, מאז שהיא עשתה את זה, אף מכנסים לא נופלים ממני, לא משנה אם אני יושבת, קמה, שוכבת ולא יודעת מה. אני באמת ממליצה לכל חברת פורום שמרגישה שהבגדים לא יושבים עליה בול, לעשות את זה כי זה פשוט עולם אחר... היא גם הצרה את רוב הדגמים והפכה את כולם לסקיני או בוטקאט, ובעיני הכל ניראה יותר טוב עלי עכשיו.

למעלה