ברוכה השבה ל...

• פותח הנושא U p
  • פורסם בתאריך

U p

New member
ברוכה השבה ל...../images/Emo8.gif

מסוף כרמלית!!!! (אין לי מושג מה השם שלך....חחח סליחה) שנה טובה לך!!! נו....ספר איך הייתה הטיסה!!

תודה!

הטיסה היתה בסדר והשירות של לופטהנזה די טוב, אבל היו כמה פנצ'רים בגלל שטסתי כ-staff (אבא שלי עובד חברת תעופה): המזוודות הגיעו למחרת הלילה שהגעתי לברלין, בגלל שעלינו הרגע האחרון על טיסת ה-connection וגם בחזרה היו חסרות מנות ל-waiting list... בכל מקרה, גרמניה נפלאה ושנאיה מוכרת מאוד ומשודרת בטלוויזיה (הקליפ החדש כבר שודר כאן?). הלוואי עלינו! נ.ב.: השם הוא אנדי, וזה צריך להיות ברוך השב ולא השבה. נסלח הפעם

U p

New member
Whatever!!

ברוכהה השבה וברוך השב זה כמעט אותו הדבר..חוצמזה: למי איכפת?! אנו שמחים מאוד שהטיסה הייתה מעולה!!

m L m

New member
ברוך השווה.....

התגעגעגענו....איך היה? איזה כיף לגרמנים ששאניה מפורסמת שם

היה ממש אדיר!

גרמניה כ"כ ירוקה ושקטה, ממש לנקות שם את הראש מכל מה שהולך פה. והלוואי שתהיה פה קצת מהפופולריות של שנאיה שם. כבר שידרו פה את Thank you baby?

טוב, נספר עוד קצת

קניתי את אוסף הקליפים של שנאיה, וראיתי שמוכרים שם את שני הסינגלים האחרונים + סינגל בצורת דיסק קטן ככריס ברכה. חוץ מזה, ביקרתי במפעל של MAN שמייצרים את האוטובוסים של דן וחלק משל אגד, וביקרתי גם בתערוכת הרכב הבינ"ל הענקית בפרנקפורט. הייתי בברלין, המבורג, פרנקפורט וקלן ומכולן ברלין הכי יפה ומדהימה!

לא קניתי אותו.

עלה 17 יורו ואני סבור שזה לא שווה את זה... אני חושב גם שבגרמניה שנאייה יותר מוכרת (מלשון מכירות) מבאנגליה. היה שם גם UP חד תקליטי בצבע אדום. עלה 16 יורו.

הגר לי

New member
ו...אני לא מאמינה שלא קנית את הירוק

אני הייתי קופצת על המציאה 17 יורו זה עוד כלום לעומת המחירים שאני נתקלתי בהם...

הגעתי למסקנה שזה לא שווה כ"כ הרבה

כסף. דיסק שהוא לא שונה בהרבה מהאדום לא שוה 85 ש"ח. חוץ מזה, לא יכולתי לתרץ לאבא שלי קניה של (לכאורה) אותו דיסק פעמיים (הוא היה המממן).

למעלה