ברוכה הבאה

Hal lover

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום לכולם! ברוכים הבאים לפורום המשודרג של "הכי גאים שיש" או כפי שהוא יקרא מעכשיו - "פורום האל ספארקס". האל הוא הרבה יותר ממייקל בהכי גאים שיש והוא ידוע בעיקר תודות לתוכנית Soup Talk ולסרט Dude, Where’s my car? מפאת העובדה שהסדרה "הכי גאים שיש" ירדה מהמסכים פה בארץ, ההנהלה החליטה להקדיש את הפורום לשחקן הכי מוכר, מפורסם ופעלתני בסדרה, הלא הוא האל ספארקס. אתם מוזמנים להמשיך ולדון בסדרה, שעונה 4 שלה תעלה בימים הקרובים בארה"ב, אבל הדיון יעשה במסגרת עבודתו ופועלו של האל. דיון על שחקנים אחרים בסדרה (שלא קשור לפרקים וכו') ישורשר לאוף טופיק. כמובן שכל מה שקשור בהאל עצמו יתקבל בברכה - דיונים על קריירת המשחק והסטנד-אפ שלו, המוזיקה שלו, אורח החיים המרתק שלו ואמונותיו. אפשר להעלות תמונות פה בפורום וגם בגלריות. אני אעשה סדר בכל הגלריות, המאמרים והלינקים ותהיה לנו פה ממלכת האל קטנה משלנו! אני מאוד מקווה שכל מי שתרם לפורום ימשיך לתרום ולהיות פעיל. תהנו וחג שמח וכשר לכולם! מאיה.

netaK

New member
../images/Emo10.gif

לצערי ניסיתי לדבר עם ההנהלה כל השבוע אבל ההחלטה כבר נעשתה, תפוז אמרו לי שהם לא מחוייבים לפתוח פורום לכל סדרת טלוויזיה ושבגלל שהסידרה עומדת להיגמר כנראה, ושהיא לא משודרת בארץ הם מעדיפים שזה יהיה פורום האל ספארקס כי הוא היחיד שמוכר (להם לפחות) ושאנחנו יכולים להעביר את הדיונים שלנו לפורום טלוויזיה. הוצע לי להישאר בניהול אבל אני לא בדיוק מעריצה מס' 1 של האל...ופורום פאב לא הסכימו לפתוח לי
כמובן שאני עדיין פה לשרשורי
או משהו

Hal lover

New member
מה פתאום!

זה המקום האולטימטיבי לאוהבי האל ספארקס לדבר על האיש ששינה את חיינו בצורה הכי משמעותית שיש

ofrikit

New member
../images/Emo2.gif

מה מה מה מה מה מה מה???? זה גרוע זה כל כך גרוע!!!! למה דווקא האל ולא גייל? אוי זה הכיייי באסה שיש...

Hal lover

New member
כי האל הרבה יותר פעיל

גייל לא עושה כלום חוץ מהכי גאים שיש נכון שבריאן ומייקל צריכים להיות ביחד?!!?!? האל לעומת זאת עשה סרטים, סדרות, הוא קומיקאי ומוזיקאי מוכשר ובקרוב אפילו יוצא לו סרט חדש! הנה הפוסטר של הסרט

Hal lover

New member
סקר חדש עלה לאוויר ../images/Emo34.gif

והסקר הראשון לפורום האל ספארקס- באיזה תפקיד הכי אהבתם את האל המתוק? רוצו להצביע

רעותתתת

New member
חשוד מאוד... מי זאת מאיה?

אחד באפריל הא? טוב נו, לפחות יותר מצחיק ממה שדני רופ ניסה לעשות.

למעלה