ברוכה הבאה לי

I LOVE דני

New member
ברוכה הבאה לי

קוראים לי טלי ואני חדשה בפורום באתי לפורום כי יש לי בעיה ענקית ואני חייבת שתעזרו לי! יש לי חבר דני אם לא הבנתם. דני גדול ממני ב5 שנים אני יואצת איתו כבר למעלה משנתיים ואני בכיתה ז. אני מאוד מאוד מפותחת לגילי ובגלל זה הוא חשב שאני יותר גדולה והתחיל איתי כנראה שזה היה אהבה ממבט ראשון. עכשיו, הוא לא שכב אף פעם. למרות שהוא כבר בכיתה יב הוא רוצה לשכב איתיבפעם הראשונה שלו אבל כמו שאמרתי אני רק בכיתה ז! ואני אוהבת אותו בכל ליבי אבל עוד מעט הוא כבר ילך לצבא והכל ואני ממש מפחדת שנאבד את הקשר. אני ממש אוהבת אותו והוא אותי והוא לא עושה את זה משום לחץ חברתי.. אני פשוט לא יודעת מה לעשות. הכ רחוק שהגענו היה שהוא גמר לי על הבטן אבל יותר רחוק מזה לא הייתי מוכנה. אז תעזרו לי בבקשה מה לעשות!

Angelred

New member
את לא חייבת לו כלום!!!!

אם את לא רוצה אז את לא רוצה אל תעשי משהו שאחר כך תתחרטי עליו!!!!

ט2רייJי

New member
אני לא רוצה לפגוע או משהו אבל....

כאילו מישהו שם לב להפרשי הגילאים זה מוזר רק לדעתי או שגם אתם חושבים ככה... "גמר לך על הבטן" יווווו ילדונת אני ממש לא רוצה להכיר אותךךךך... אל תיקחי את זה אישית אבל את פשוט מוזרה כאילו מה אין מספיק ילדים בגילך אז חיפשת מישהו גדול ממך תיראי בלי להעליב אותך אבל אצלנו מי שיוצאת אם ילד גדול ממנה ביותר משנתיים נקראת זונה אני לא אומר שאת כזו אבל בעיניי זה מאוד מאוד מוזר...אני אומר תעזבי אותו תחפשי מישהו בגילך...מישהו שיבין אותך הוא עוד מעט הולך לצבא את תישארי בלי כלום הוא ימצא אהבה אמיתית יתחתן וישכח בכלל שהוא הכיר אותך ו..."גמר לך על הבטן" אז רדי מזה אני אומר לך את עושה טעות גדולה את סתם תיפגעי מזה תימצאי מישהו בגילך מישהו שיואהב אותך ואת תואהבי אותו...

Angelred

New member
אני איתך!!!

רק שתדעי שברור שאת לא מוכנה בגיל שלך אפילו לא ידעתי מזה שמישהו "גומר" ובטח שלא מזה סקס!!!!! תני לעצמך עוד כמה שנים תתפתחי וקודם כל קבלי מחזור ותורידי את החלב מהשפתיים לפני שאת בכלל שוקלת לקיים יחסי מין!! מקווה שלא נפגעת אמרתי את זה רק לטובתך שלך שירן

למעלה