ברוך שפטרנו

zxopp

New member
ברוך שפטרנו

בשעה טובה הצופים הבינו שאת לא יודעת לרקוד ושלחו אותך בצעדי ענק הביתה. כואב לי רק על דני החתיך וההורס שצריך ללכת ביגללך. נו לא חשוב את הת התעודות שלו כבר קיבל

סליחה?!

אני לא יודתע מי כתב את זה בן או בת אבל שמים לב שאתם מקנאים או מרגישים שהיא הייתה טובה יותר מהמתחרה שאתם הכי אוהבים! עם זאת, אולי אתם לא אוהבים אותה אך לא צריך לרדת עליה אפשר פשוט לומר שהיא לא הייתה לטעמכם חוצמזה אל תסתכלו על אחרים - קודם כל סתכלו על עצמיכם ואז תחשבו פעמיים!

zxopp

New member
לבקי אין את זה נ ק ו ד ה !!!!!!!!!!

ותדעי לך שאני די מחבבת אותה רק שתשאר בערוץ 24.

טולה 1995

New member
לא מתאים לה לירקוד...

לעומת זאת אליענה בקייר פ-צ-צ-ה-! היא אוכלת שם את כולם/ן...

Savage Darkness

New member
טוב... אני שואלת שוב..

מה גרם לך להחליט שבקי רוקדת טוב? מאיפה ההחלטה הזו???

לא כל מי שיורד על בקי../images/Emo80.gif

חייב לקנא או להרגיש שהיא הייתה יותר טובה
אז היא לא אהבה את בקי
את לא יכולה לבוא ולקפוץ עלייה ולהגיד שהיא מקנאה
אולי היא לא
תחשבי על זה..

Savage Darkness

New member
אני מבינה

שיש פה כמה מעריצים מושבעים של בקי גריפין... ועם כל הכבוד... מבחינת ריקוד... טכנית... היא לא רוקדת טוב... למה כל כך קשה לקבל את זה?

zxopp

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה לומר

אבל אנשים לוקחים את הענין מאוד קשה. אז היא לא יודעת לרקוד נו אז מה? מעבר לריקוד יש לה המון כישורים שאין להרבה אנשים. מה שאני מנסה לומר זה שתישאר במה שהיא יודעת לעשות הכי טוב, בריקוד ניסתדר בלעדיה.

אל תעשו את בקי כל כך מסכנה

בקי גריפין לא יודעת לרקוד מה אתם לוקחים את זה כל כך קשה,אז בריקוד היא לא כך טובה אבל יש דברים שהיא עושה טוב יותר מכל הכוכבים והרקדנים בתוכנית. אל תעשו אותה כל כך מסכנה היא מגישה תוכנית בערוץ 24,היא שיחקה תפקיד באהבה מעבר לפינה,היא מגישה תוכנית של מוסיקה שחורה ברדיוס,ועוד ועוד דברים...ואני בטוח שהיא שמחה שהיא עפה מהתוכנית.

just dana

New member
אפילו כדבר אחרון אי אפשר להגיד את

זה עליה...חחחחחחחחחחחחחחחחח... הזויים...

למעלה