ברוך שלא עשני

ברוך שלא עשני

מה לא עושים בשביל לא לעשות שיעורי בית? אפילו באים לפורום לשאול שאלה "דחופה" אז בבקשה אם לא איכפת לכם הסקרנות אוכלת אותי: ברוך שלא עשני .. מה? אני למשל מאוד שמחה שלא עשני גבר
מה לא הייתם רוצים להיות? אוף,ללמוד

spag

New member
אין קול ואין עונה.....

ברוך שלא עשני מישהו אחר. ולעזאזל, למה הוא עשה אותי כזה?

מיס פטל

New member
לא רוצה להיות

שמנה מידי רזה מידי חכמה מידי טיפשה מידי חולה מובטלת תלותית לא חופשית מוגבלת טוב, יש לי עוד כמה, אבל השאלה לא היתה מספיק ספציפית, אז קשה לי לדעת למה התכוונת.

מנסה להיות ספציפית:

התכוונתי למשהו שאת מסתכלת עליו ואומרת "איזה מזל שאני לא המשהו הזה" "אם הייתי ברונטית נמוכה הייתי מתאבדת" "ברוך שלא עשני מלכת אנגליה,חרדית,גויה,סטודנטית לפסיכולוגיה וכו וכו" משהו שלא הייתם רוצים להיות בשום מחיר (כמובן שאם בכ"ז היינו נולדים אחרת הדעה שלנו הייתה משתנה.." נו,עוד תירוץ לא ללמוד

spag

New member
ספציפית, למה את לא באיסיקיו?

רוצה לבוא לטיש הלילה?

מיס פטל

New member
לא רוצה להיות

שמנה מידי רזה מידי חכמה מידי טיפשה מידי חולה מובטלת תלותית לא חופשית מוגבלת טוב, יש לי עוד כמה, אבל השאלה לא היתה מספיק ספציפית, אז קשה לי לדעת למה התכוונת.

גם אני גם אני.

לא רוצה להיות טפשה מידי. לא יכולה להיות חכמה מידי. לא רוצה להיות חולה. לא רוצה להיות מובטלת. לא רוצה להיות כבולה. לא רוצה לאבד אמון בעצמי. לא רוצה להיות בודדה מידי. לא רוצה להיות מוקפת ביותר מידי אנשים. לא רוצה להכשל (שקול ללהיות כישלון) לא רוצה להיות משעממת. לא רוצה להיות בנאלית. זאהו. בערך.

ועכשיו שאני לא ליד אנשים בספריה.

לא רוצה להיות עיוורת. לא רוצה להיות אטומה ליופי. לא רוצה היות אטומה לסבל אנושי. לא רוצה לאבד קרובים. לא רוצה לקחת מעליו דברים טובים. לא רוצה להתחבר אנשים רעים. לא רוצה להבטיח ולא לקיים. לא רוצה להגיע למצב יאוש. לא רוצה התעלם ממי שכן הגיע למצב יאוש. לא רוצה להיות מורה. לא רוצה להכשל בלהוכיח את עצמי לעולם. לא רוצה לחיות בתחרות.

KaleMoid

New member
לא הייתי רוצה להיות דג

להסתובב כל היום בקופסא שקופה וקטנה, או לברוח מכרישים ודגים גדולים, וכשיש ילדים (אחרי הפריית הביצית מבחוץ, ממש לא כיף....) אז לאכול אותם.

חחחח.. אני חושבת

שדווקא הייתי רוצה להיות דג -דג גדוווווווווולללללל כי אז: א-אפשר לאכול פירות ים בשפע ב-שוחים כל היום ג-לא צריך לברוח מדגים גדולים כי אתה בעצמך דג גדול! תניא ברוך שעשני אישה ברוך שעשני גויה ברוך שעשני שפחה

spag

New member
"ברוך שעשני שפחה"?!

יש משהו שאני לא יודע....? ודגים גדולים לא אוכלים פירות ים - אלא דגים קטנים וחרקים גדולים. יאכס.

ואני לא הייתי רוצה להיות

חוזר בשאלה קרח נמוך ישראלי אח לעשרה גבר זקן סטרייט בקיצור כל מה שאני לא יכול לשנות.

אפשר לתקן

ניתוח לשינוי המין לבקש מהורים עוד אחים/אחיות
לפנות למעבדה להשתלת שיער (אולי עדיף שלא? קרחת זה סקסי )

הכל אפשר לסדר.

תחזור בתשובה תלבש את הפאה שהיתה לך בפורים לפני שנתיים. (למרות שאתה אחד הגברים היחידים שנראים טוב עם קרחת) תהרוג את אחד האחים שלך. תבין שאין כזה דבר גבר, כולם ילדים בתחפושת. אתה לא זקן. וסטרייט, עם זה אתה תקוע.

למעלה