ברוך שלא עשני גבר כי............

LIRI שלירי

New member
ברוך שלא עשני גבר כי............

אנחנו יכולות להיות בטוחות שהילד הוא שלנו. אנחנו יכולות לאהוב ולשנוא סימולטנית. יש אצלנו הפרדה מוחלטת בין איבר החשיבה ואיבר הרבעייה. אנחנו לא צריכות לשכב עם הרבה גברים כדי להוכיח את הנשיות שלנו. להפך כל ממעיטה היא משובחת. יש לנו המון חברות,יש לנו שיחות נשים. אנחנו לא צריכות לרוץ לספר לחבר´ה. יש לנו תירוץ פעם בחודש להיות עצבניות בלי להרגיש אשמות. אין לנו מילואים. אנחנו יכולות לעשות ככל העולה על רוחינו כשאתם במילואים. והכי הכי .....אנחנו חיות יותר(חיים ארוכים).

התגובה הגברית (בסוגריים)

אנחנו יכולות להיות בטוחות שהילד הוא שלנו (אנחנו לא נושאים אותו 9 חודשים אז כנראה שמגיע לכן) אנחנו יכולות לאהוב ולשנוא סימולטנית (זה רק עושה לכם נזק מול אובייקט האהבה\שנאה, לא ממש יתרון) יש אצלנו הפרדה מוחלטת בין איבר החשיבה ואיבר הרבעייה (בטח התכוונת לרביה. אני מכיר כמה נשים שאין אצלן את ההפרדה הזו..) אנחנו לא צריכות לשכב עם הרבה גברים כדי להוכיח את הנשיות שלנו. להפך כל ממעיטה היא משובחת (הפסד שלכן חחחחח וברצינות- גם אנחנו לא.) יש לנו המון חברות,יש לנו שיחות נשים. (גם לנו יש שיחות נשים ושיחות גברים) אנחנו לא צריכות לרוץ לספר לחבר´ה (גם אנחנו לא, לפעמים זה נעים לנו) יש לנו תירוץ פעם בחודש להיות עצבניות בלי להרגיש אשמות (אנחנו יכולים להיות עצבנים כל החודש וממש לא מרגישים אשמים חחחח) אין לנו מילואים. אנחנו יכולות לעשות ככל העולה על רוחינו כשאתם במילואים. (יש לנו במילואים. אנחנו יכולים לעשות ככל העולה על רוחינו שאנחנו במילואים חחח) והכי הכי .....אנחנו חיות יותר(חיים ארוכים) (עוד 5 שנים בגיל 75 זה לא ממש יתרון....)

טאקילה~*

New member
תתפלא..

אבל הכרתי נשים שגם הן רצות לספר לחברה´... אפילו שיחה של מי גדול מי קטן, ואז הן מתמכרות אותו חחחחחחחחחחח היתי בהלם ראשוני אבל עבר לי..

סנדי32

New member
אנחנו עושות קניות בלי להתלונן../images/Emo6.gif

סנובים, קשה לכם אה... עוד לא ראיתי גבר שעושה קניות בלי לילל ולקטר "כואבות לי הרגלים"
"אני רעב"
"אני צמא"
"כמה זמן נו תמהרי" "מה את קונה את כל הקניון?"
ואם רוצים לקנות להם משהו הם: א - ד - ש - י - ם "תקני תקני לא חשוב" (רק בואי נלך כבר)
ולאן הם ממהרים ? לכורסא בבית לטלויזיה לחדשות המעצבנות שלפעמים בא לי לתת לה בוקס ולהעיף אותה מקומה רביעית
ושלא נדבר על אלה שמתים על כדור רגל

LIRI שלירי

New member
סנדי הם רצים.......

סנדי הם רצים לכורסה טלויזיה ואנחנו רצות לצאטטטטטטטטטטט

מלאך39

New member
לירי מתוקה.....

שמת לב? שמת לב שהגברים לא מחפשים אפילו את הסיבה? אומרים ברוך שלא עשני אישה וזהו...בלי סיבות מיוחדות... ואתמאת´? התשוקה של גבר זה ליופי כל כך מתוק נכון? אז למה להפסיד את התשוקה הזו? למה? שלא עשני

למעלה