``ברוך שלא עשני אישה``...?

Cobe Anan

New member
``ברוך שלא עשני אישה``...?

עוד אחד משירשורי הפירגון (ובסוגריים: מאמצי החייאה) שלי. והפעם- באיזו תכונה/ פריבילגיה/ יכולת בה ניחן המין ההופכי אתם מתקנאים? *אני.. הייתי מוכן לתת לא מעט כדי להבחין בין אפרסק, תפוז ודלעת (כן, גם אני הייתי בטוח בהתחלה שאלה פירות. מסתבר שנשים יכולות להבחין במספר סוגי כתום, ומכיוון שנתונים יבשים הם לא התחום שלהן, מקבל כל צבע שם משלו. מפחיד.)

danielo18

New member
well..

משום מה - אינני רואה איזה תכונה / יכולת נשית הייתי רוצה שתהיה לי. אינני רוצה את יכולת הנהיגה שלהן, אינני רוצה את הצורך לדבר על כל דבר ולדוש בו כל הזמן, ואינני רוצה להשיג דברים בזכות שימוש במיניות שלי אלא רק על פי כישורי, וגם לא הייתי רוצה לדבר הרבה. אינני רוצה גם את היכולת לשחק משחקים (כי אני שונא משחקים), וגם לא את התכונה הטובה ביותר - היכולת לגרום לאדם לסבול רק בגלל מבט. בקיצר, אני שמח שאני גבר, ולא הייתי רוצה שום תכונה נשית. נ.ב אני לא שונא נשים (אם זה מה שמשתמע מההודעה) - אני פשוט לא הגעתי איתן עדיין לעמק השווה.

The Cat Woman

New member
הווו כמה יש לי להגיד על זה...

עזוב את זה שאתה סתם נכנס להכללות... זו כבר בעיה שלך. אבל גם גברים הם לא בדיוק אחל'ה- אתם תופעת טבע! אי אפשר לדבר איתכם אתם לא מסוגלים לבצע שתי פעולות בבת אחת אתם ילדותיים ואגואיסטים אתם חושבים פחות ועושים יותר מה שגורם למעשים שלכם להיות יהירים וחסרי מחשבה וזהירות. אין לכם בעיה לזרוק אותנו, אבל אח"כ אתם תוציאו אותנו מדעתנו והכי חשוב- אתם תגרמו לנו לזכור שאתם קיימים לא בגלל שאתם רוצים אותנו, אלא בגלל שאתם לא רוצים שאנחנו נהיה עם מישהו אחר. לסיכום, כולנו אותו הדבר. נשים חושבות יותר מדי, גברים חושבים פחות מדי. גברים לא מסוגלים לבצע שני דברים בבת אחת, נשים מסוגלות אבל תמיד מנסות לעשות יותר. גברים ילדותיים מדי אבל נשים הן מאוד בוגרות, לפעמים אפילו יותר מדי... החלטה של אישה תמיד תהיה יותר קשה והחלטית, לגבר יש נטייה להתחרט. אנחנו פשוט שני צידי המתרס ולעולם לא נגיע לעמק השווה. "גברים ממאדים, נשים מנוגה". אולי זה פשוט מה שמעניין...

Piren

New member
חחחחח

"בוא לא נכנס להכללות!... ועכשיו- הכללות על המין הגברי!" את משהו
אגב, אני רוצה לציין שאת ההודעה הזו, כתבתי עם אצבע אחת (כי עם 2 זה קשה, וגם ככה קשה לי למצמץ, להביט, לחשוב, לנשום, ולהקליד בו זמנית), לא ממש חשבתי עליה עד הסוף, וגם את מריחה! כי ככה, כי בא לי.. ונה נה בננה! בעצם, אולי לא הייתי צריך לשלוח את ההודעה? אוף, חבל שאי אפשר למחוק.

The Cat Woman

New member
זה היה קטע כזה של לענות באותה גישה

אבל לא משנה, יצא משעשע בכל זאת

חחחחחחחחחחחחח

אוקי... דבר ראשון... אנא ממך.... אל תעשה מכל הנשים זונות תודה ("ואינני רוצה להשיג דברים בזכות שימוש במיניות שלי אלא רק על פי כישורי, " ציטוט שלך ) דבר שני אם אינך רוצה את היכולת לדבר על כל דבר ולדוש בו כל הזמן... אז... מה בעצם מעשיך כאן?!
... ו.. היכולת לשחק משחקים היא הדדית לגמרי לגבי שני המיניםםםם חח אז בבקשה אההה והיכולת לגרום לבנאדם לסבול רק בגלל מבט... אמממ... חח בוא נסגור את זה ככה שכל מין גורם לשני לסבול בצורה אחרת... אז זה גם הדדי
********(בקשר לנהיגה- פי סתום
חח מה שנכון נכון
)

pain is MY love

New member
לרצות תכונה של גבר?..

לא נראה לי שיש אחת שאני רוצה... אולי רק להשתין בעמידה ברמזור אדום במקום לחפש נואשות תחנת דלק מסריחה או להתאפק שנה עד שמגיעים ליעד...

Cobe Anan

New member
בנות...

אתן יודעות שאתן יכולות גם להשתין בעמידה, נכון? זה פשוט דורש מעט תירגול, אבל בגדול- הטכניקה קיימת! (תראו את ``ללכת עד הסוף``, תבינו...)

pain is MY love

New member
אני מצטערת

אבל זה נראה לי טיפה "מלכלך" להתחיל לעשות אימונים כאלה... אני אשאר עם האסלה..

למעלה