ברוך שלא עשני אוחצ'ה

one time... in the band camp

וגם פעם איזה פרופסור לאנתרופולוגיה שהוא ידיד ותיק שלי ויש לו קביעות באוניברסיטה העברית נשכר ע"י הראל סקעת כדי לכתוב טוקבקים באתרים של גייז ולתום בשם הראל סקעת. ומכאן התחילה כל הקונספירציה שהראל סקעת הוא הומו. וגם פעם איזה דוקטור שהוא חבר של חבר לשעבר שלי, שיש לו קביעות בתל אביב והוא מרצה לאנדוקרימינולוגיה נשכר ע"י נינט כדי להפיץ שמועה שהיא יוצאת עם ליאור אשכנזי. ומאז אנחנו מזהים כל טוקבק בתשלום ויודעים מתי הוא נכתב ע"י פרופסור בעל שם או ע"י ילד מחוצ'קן.

אבזץ

New member
הדו', אוהבים אותך.

הסתדרת בסוף עם הכלבים? הצלחת לקשור אותם...? הדודי התחיל לנבוח? סרקת את הערוצים? קנית מלונה חדשה?

מה? שאני אכתוב למי יש פרוזאק?

ויש לי הרבה בבית. אחרי שבועות של רכות מתפרצת וקבלה עצמית, ולבישת לבן, וסדנאות חיזוק, וספרים כיצד לשנות את עצמך ב-10 ימים, ובין מדיטציה למדיטציה, פתאום שדים ישנים מרימים הראש. ובא לי שמישהו ירביץ לי מכות, כדי שאוכל להחזיר לו. ואם אף אחד לא עושה את זה אני מתחילה עם אלו שהרימו לי להנחתה... אבל ההערה שלך צודקת. זה לא אתם. זה לגמרי אני, ורק אני.

אבזץ

New member
ורק שיהיה ברור.

שיהיה ברור, ומבלי לפגוע בכל האמור לעיל - זה אנחנו את בסדר גמור, את. ובאשר למכות. צריך לברר מה נסגר שם בהגדה. המכרז כבר נסגר? על הים כמה לקו? ליקו?! חמישים?

אנילה1

New member
הדוניסטית יש לך רעיונות מעניינים

למה שלא תכתבי בלוג? אני בטוחה שיש לך הרבה מה לומר על המון נושאים. אשמח לקרוא אותך.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

אוףףף. דוקא היה לי פעם מִתקן אִגרוף על קפיץ: חבל שמסרתי.

הכל טוב ויפה

אבל למה לעזאזל זה בנצל"ש? את צריכה לפתוח על זה שירשור נפרד. אהבתי.

וזה היה

הטוקבק הארוך ביותר שקראתי מאודי
* נ.ב. למחפשי נושא למחקר: אני מציע להשוות בין טוקבקים, מכתבים למערכת ו"יש עם מי לדבר" בגל"צ. * בתמונה משמאל, טוקבים של העולם הישן

למעלה