ברוך שובך, אבא זידן....

ברוך שובך, אבא זידן....

אני מצטערת שלא אמרתי bienvenido מוקדם יותר, פשוט לא ידעתי שאתה כבר כאן. היו לי בעיות לראות את הפורום בונציה. אצלי הכל נפלא, יש כאן אנשים מדהימים והתחלתי ללמוד כבר ואני מסתדרת עם השפה מצויין. מסתבר שהאנגלית שלי ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שחשבתי. יש כאן ארבעה חבר'ה ספרדים מברצלונה ואני מדברת איתם ספרדית כדי לתרגל ולא לשכוח את השפה. אז כך שהכל סבבה ביינתיים. אני מתוסכלת מדבר אחד ואני מבקשת את עזרת הפורום במציאת סטודיו להתאמן בו בונציה או בקירבת מקום. אני מחפשת כבר שבועיים ונדה. אז אם מישהו יודע לגלוש באתרים באיטלקית אני אעריך זאת מאוד, רוב הסטודיואים למחול לא משכירים אולמות.... אבל אולי לכם יהיה יותר מזל.... תודה על העזרה, שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם. מתגעגעת, ג'יפסי....

flamenca

New member
פלמנקו באיטליה!!!

טוב, אז כפי שכבר אמרתי בונציה אין פלמנקו - אבל יש בפדובה )Padova( שזה המקום הכי קרוב לונציה שיכולתי למצוא. יש שם שני סטודיוס: הראשון הוא פלמנקו בלבד בהדרכת Manuela Faccon ויש להם אתר אינטרנט שדרכו ניתן ליצור איתם קשר: www.farala.org והמקום השני הוא סטודיו שיש בו גם הרבה דברים בנוסף - מחול מודרני, קלאסי, היפ-הופ, ועוד שמכונה Dance School DNA והטלפון שלהם הוא 049-8716823, וכתובת דואר אלקטרוני: [email protected] אם את רוצה, אני יכולה לכתוב להם בשמך בכדי לקבל יותר פרטים )רוב האיטלקים פשוט לא יודעים כ"כ אנגלית...(, או אולי לתרגם משהו שתשלחי אליהם ולתרגם לך בחזרה את תגובתם. בכל מקרה, לגבי איך להגיע לפדובה - האופציות הן אוטובוס ורכבת - כדאי לברר באתר של www.trenitalia.it ולראות מהן האופציות ולוחות הזמנים. מקווה שעזרתי!

מותק, המון תודה על העזרה. אני אבדוק

את המידע כבר התחלתי להתייאש כאן. נשיקות אוהבת ומתגעגת לאיזה מסר פרטי..... :)

flamenca

New member
דווחי לנו על מצב הפלמנקו באיטליה!

שלחתי לך מסר אישי!!!

La Vela

New member
טורינו

אמנם זה קצת רחוק....אבל נמצאים איתי עכשיו בכיתה קבוצה של איטלקים מטורינו שהגיעו לביאנל והם ממש ממש נחמדים וחברותיים ומפרגנים !!! ( בניגוד לקבוצה אחרת מרומא שהכרתי שהם נורא תחרותיים וסנובים ) הם מגיעים מהסטודיו של מוניקה מורה ( שלחתי לך כבר פרטים ) מוניקה מביאה מורים מהשורה הראשונה מספרד לפחות חמש פעמים בשנה לסדנאות אצלה בסטודיו

flamenca

New member
ככה זה באיטליה...

הייתי שם מספר לא קטן של פעמים ולתקופות ארובות יחסית, וזה מדהים איך שהצפון והדרום שונים לגמרי. זה ממש מנטליות אחרת!

La Vela

New member
בדצמבר מגיעה Soraya Clavijo

לתת סדנא בסטודיו של מוניקה מורה מורה מחרז, אלופה בבולריאס ואני חושבת שאת תאהבי את הסיגנון שלה....רחוק מן הקלאסי אפשר לומר חוץ מזה מורה טובה

Zidan de Toledo

New member
HOLA GITANA

תתחדשי על העברית, ובהצלחה בדרך החדשה.. הפעלתי קצת קשרים איטקלים בנושא הפלמנקו בונציה, ברגע שיחזרו אלי - אעדכן! אל תשכחי ספרדית כמובן, למרות שהאיטלקית מאד קרובה עד כמה שאני זוכר.. ואם לא תמצאי בכלל פלמנקו שם, אולי זה הזמן לעשות משהו בנדון..רק תגידי, ונתייצב שם, ממיטב נציגי הפורום, להקים את האקדמיה לפלמנקו של ונציה..מה את אומרת?

don't be so excited

hello everyone, no i don't have hebrew, i had a friend's computre by chance. well, thanks to flamenca for the information but i have found a wooden platform here on the island and i'm going to try it soon. if anyone knows about performances of flamenco in italy let me know please. and do not start the singing workshop without me. have hag simchat tora samech

למעלה