ברוך עצבני

• פותח הנושא kutu
  • פורסם בתאריך

kutu

New member
ברוך עצבני

דבר ראשון אני יפתח ויגיד תקראו לי תמים, אבל לאן הגענו?!?! אנשים, מכל הסוגים נפצעים בצבא והם צריכים לרדוף אחרי הזכויות הבסיסיות שלהם, גועל נפש מה שמעוללים לנו. בכל מקרה, עייפתי ממרדפי אחרי הצדק, כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לפני שבוע בערך, נפצעתי לפני ארבעה חודשים ב עזה כאשר נגמחון עלה לי על הרגלים מי שזה מעניין אותו מצורף לינק לכתבה. הייתי חודשיים בבית חולים, 3 ניתוחים, יצאתי עם 2 רגלים שלמות, מבחינת הצבא כל מה שיש לי זה "צלקות" לפני שבוע שלחו אותי לוועדה רפואית שהורידה לי פרופיל ל 64. רם 2 להוטים להעיף אותי כבר חזרה לגדוד. היום הייתי אצל מומחה כף רגל שמצא לי שבר שלא יכול להתאחות (מה שבדיעבד היה מוריד לי את הפרופיל עוד). כאן מתחיל הבלגן ואין לי כבר כוח לא למסרד הביטחון ולא לצבא. יש אפשרות לדרוש וועדה רפואית צבאית נוספת? בנוסף לזה יש לי עוד שבוע וחצי וועדה רפואית של משרד הביטחון. עורכת הדין שלי אמרה לי ללכת כמות שאני, ובמידה ולא אקבל מה שמגיע לי אז היא תיכנס לשירותה, זה נשמע לכם? בתודה מראש ויום טוב לכלום

kutu

New member
נ.ב

מישהו יודע כמה אחוזים זה על שבר שלא מתאחה? לא מצאתי ברשימה ההיא למעלה תודה

shanis

New member
כמה דברים

1. קודם כל העו"ד שלך צודק. האמת שאין לו מה להתערב עד שלא מגיעים לדיון משפטי ויש כמה שלבים בדרך. 2. מאחר ואין לעו"ד מה לעשות עד לשלב שמגיעים לדיון משפטי , חבל שלקחת עו"ד. כמו שאתה מבין אין צורך בעו"ד בשלבים האלה והם גם לא עושים כלום. אני מקווה בשבילך שאתה לא משלם לא הרבה בשביל לעשות כלום. 3. אני מניח שאתה יכול להגיע לגדוד להראות לרופא שם את הממצאים החדשים ולבקש הפניה נוספת לוועדה בעקבות הממצאים החדשים. ד"א אם המטרה שלך היא לא להשתחרר לחלוטין מהצבא אז פרופיל 64 הוא פרופיל די נמוך ואין ממש שוני בינו לבין פרופיל 45 למשל. אם אתה רוצה להשתחרר זה משהו אחר. 4. קשה לדעת אם אי האיחוי מזכה באחוזים בלי לדעת איזו עצם לא התאחתה. בכל מקרה מאחר ואחוזים נתנים על מגבלות ולא על ממצאים רפואיים סביר להניח שאם הממצא לא כ"כ מגביל הוא גם לא יזכה אותך באחוזים גבוהים. קח נשימה ארוכה וקח הכל בקלות. אתה עוד תתקל בהרבה ביוקרטיה וחומות ואנשים שפחות מוכנים לעזור והרבה פעמים תרגיש מתוסכל. תתחיל כבר עכשיו לקחת דברים בקלות לחשוב חיובי ולהיות שמח שנשארת עם שתי רגליים.

kutu

New member
>ודה רבה על התגובה

אני לא משלם כלום לעו"ד מכיוון שלקחתי יעוץ ראשוני חינם אני לא מעוניין לצאת מהצבא, אבל הגדוד רוצה אותי בתור תפקיד לא לי (לדעתי) לא יודע אם השבר מגביל אותי, אבל הוא גורם לכאבים. :\

kutu

New member
האמת ש

אחי גם נכה צהל אז הוא קימבן אותי שם :)

AVI359

New member
KUTU

KUTU שלום רב מענין פשוט מאוד,אגף השיקום הינו מערכת אזרחית ולא צבאית ולכן קצב העבודה שונה.בצבא נותנים פקודה והיא מתבצעת באזרחות אין פקודות.כל זמן שלא יוחלט אם אתה חוזר לשרות או משתחרר אגף השיקום לא יכול לטפל בך והאחריות על צה"ל.האמן לי הטיפול של צה"ל הוא חלב ודבש.יתרה מזאת מצבך טרם התייצב ואפילו מבחינה רפואית קשה לקבוע מה עתידך.כוס יין אדום ושן שום יכולים לעזור.העיקר שתהיה בריא ומבסוט. בברכה אבי

kutu

New member
תודה אבל

כמו שאמרתי ר"מ 2 ממהרים להחזיר אותי ליחידה מסיבות לא ברורות והם עושים לי בעיות עם הפיזיוטרפיה בלאגן אקיצר :\

למעלה