ברוך ה' שימו לב להודעה הזאת ש כאן היא נכתבה בתפוז משוב (פורומים) תגיבוווו ותהנו מהתגובה של תפוזזז
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 14/1/05 #1 ברוך ה' שימו לב להודעה הזאת ש כאן היא נכתבה בתפוז משוב (פורומים) תגיבוווו ותהנו מהתגובה של תפוזזז
נ נאווש חולה על מאיוש New member 14/1/05 #2 יששששששששששש../images/Emo70.gif גאה בך עלההתנהגות הזו,ובכלל על היוזמה שלך ללכת לתפוז ולהגיד להם (אל תשכחי שצריך להגיש את התוצאות למשחק שלי עד מחר ) אוהבת המון... נאוו'ש
יששששששששששש../images/Emo70.gif גאה בך עלההתנהגות הזו,ובכלל על היוזמה שלך ללכת לתפוז ולהגיד להם (אל תשכחי שצריך להגיש את התוצאות למשחק שלי עד מחר ) אוהבת המון... נאוו'ש
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 14/1/05 #6 אין על מה מקווה שהם באמת יעשו משהו... ולא יענו את התשובות הרובוטיות שלהם שובב
ג ג ק 1 New member 14/1/05 #4 ממממ לא היה צורך להגיע להנהלה לשם קח. אני מתנצל.לא הייתה לי אישית כוונה לפגוע. ואני בטוח שגם האחרים מצטערים. בכל אופן אני גם לא אכנס לכאן לבדוק את התגובות. אני ממש מצטער אם פגעתי במישו כי באמת שלא התכוונתי. להית' לכם. שלומי(1מרי3ה הפ33ה)
ממממ לא היה צורך להגיע להנהלה לשם קח. אני מתנצל.לא הייתה לי אישית כוונה לפגוע. ואני בטוח שגם האחרים מצטערים. בכל אופן אני גם לא אכנס לכאן לבדוק את התגובות. אני ממש מצטער אם פגעתי במישו כי באמת שלא התכוונתי. להית' לכם. שלומי(1מרי3ה הפ33ה)
ח חן חולה על מאיה New member 14/1/05 #9 היה צריך ללכת לתפוז למה אתם עברתם את הגבול מזמן והגיע הזמן שבאמת יעשו משהו!
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 14/1/05 #7 זה מה שיצא וכנראה שם הלכתי לתפוז זה באמת אבל באמת הרגיז, הכעיס, פגע וכו' לצומת לבך... דניאל