ברוך הבא

0rin

New member
נחמד..../images/Emo214.gif

אני אiרִין...בת 15 (עוד חודש) אממ..שיהיה בהצלחה עם הפורום... ואני אצטרף למרות שאני לא כל כך מתה על בר אבל היא חמודה..

שלום אני חדשה

קוראים לי ספיר בת14 מהמרכז.. חלק מכירים אותי כבר מהקומונה של בר:) ואני ממש שמחה שפתחוו לבר פורום בתפוז מגיע לה!! ושיהיה לי זמן אני גם יפרסם אותו שהפורום יצליח ויבואו הרבה חברים מקווה להשתלב=]

MaRiNa DuANi

New member
חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif

הייי שלום
אני מרינה בת 10 מבת-ים יש כמה שמכירים אותי מהקומנה של בר
ממש מגיעה לה פורום בתפוז אני מקווה שהוא יהייה רשמי,כלומר שהיא תכתוב בו
בהצלחה לנו

../images/Emo205.gifחדשדוווווושהP:

אממממ.. אני כמו כולכם: מאוד שמחתי לראות שסופסופסופסוף פתחו פורום לבר המלכה
התפלאתי שאין לה פורום
מנהלת? [ד"א איך קוראים לך?!
] את זאת שהצעת לפתוח לה פורום? :) עכשיו.. תכירו אותיP: קוראים לי לירון;) בת 16 עוד 3 ימים [14.1.91] כיתה י' אתם יכולים לראות אותי גם בניקים: לירונוש לנצח liron the princess **חשתיXD** אממממ... מה עודד? שתהיה לי השתלבות מהירה;) אההה.. וסתם לידע כללי: אני חולת רנצצצצצצצצ'וששש [המכונה גם: רן דנקר
] ואוהבת ת'גיים בויז..:) אהההה.. וראיתי פה אחת בשם מריה [?] דואני באנגלית אז... תגידי: באיזה פורום עוד לא היית?!!?
חחחח.. בכל מקום אני רואה אותך
אבל לא מדברת איתך
כפרעלייךP: אמממ.. זהוו.. חפרתי

חדשה כאן../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

בר רפאלי מדהימה
אני אהיה פעילה כאן
בהצלחה עם הפורום,מוכנה תמיד לעזור

A d i d a

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

שלום, הגעתם לפורום של בר רפאלי! קודם כל, כמה מילים עליי, המנהלת. קוראים לי עדי, אני בת 19. בר תמיד עניינה אותי אבל התחלתי להתעניין בה באופן מיוחד כשהיא התחילה בקריירה גם בחו"ל. היא סימלה משהו שאני מאוד מאמינה בו- ציונות. בעצם, היא שמה אותנו על המפה. כן, היא שנוייה במחלוקת בקרה הציבור הישראלי בגלל שלא שירתה בצבא. אבל אני חושבת שהיא הוכיחה את עצמה אין ספור פעמים בכך שהייתה הדוגמנית הישראלית הראשונה שמדגמנת לספורטס אילוסטרייטד, ויקטוריה'ס סיקרט ועוד. בר מייצגת אותנו בגאווה בעולם, ותורמת לישראל בהמון בחינות. היא אפילו הייתה אורחת הכבוד בביתן הישראלי שהיה בריד העולמי בלונדון, וכך הביאה המון כתבים לשם. אני מקווה שהפורום הזה יהיה פורה ומוצלח. תרגישו חופשי לשלוח לי מסרים, לדבר איתי, להעלות רעיונות ועוד! עדי

Melvina

New member
תתחדשו, מזל טוב

לא אוהבת אותה אבל שיהיה לכם במזל טוב ותזכו לפגוש אותה במציאות חחח :) סבטה.

../images/Emo205.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

*לירון *16 עוד 3 ימים *כיתה י' *כפ"ס *גמאני אהיה פעילה פהP: תני פרטים על עצמך:) השתלבות מהירה:)

my reflection

New member
אכן../images/Emo11.gif... ../images/Emo182.gif

אהבתי את הקטע בחתימה שלך- רנצצצצ'וש "מה שהיא מנסה לומר זה פשוט: תתחתן אאאיייתתתתתתתיי..."

למעלה