לדעתי את לא ממש צודקת...
סבבה שהיא מעודדת אנשים לבוא לכאן... את זה עושה גם משרד התיירות, ועם כל הכבוד, במה בדיוק יועיל לנו אם לאונרדו דיקפריו לדוגמא יבוא לארץ? ז"א, סבבה, עוד תייר ביקר כאן... אז מה? וכל הסיפור שלה עם הצבא זו התקטננות לשמה. אז עשו לה קצת בעיות, המון חיילים נתקלים בזה יום יום, אז ישר מרימים ידיים, במקום להגיע לפשרה או למצוא פתרון מתאים לשני הצדדים? מיד מאלתרים חתונה פיקטיבית, רק כדי להתחמק? צבא זו מערכת, ומי שלא מסתדר עם המערכת הצבאית, לא יוכל להסתדר כראוי גם עם מסגרות ומערכות אחרות בחיים, בין אם זו מסגרת של עבודה, או לימודים, או כל דבר אחר. ועובדה שלא אחת היא הסתכסכה עם מעסיקים וחברות שדרכן היא עבדה. תראי את הסכסוך המתוקשר עם 'רנואר'... לגבי ראיונות איתה- גם אני שמעתי וראיתי לא מעט ראיונות איתה, והיא מדברת שטויות לרוב. באיזה ראיון היא אמרה שהיא רוצה להיות אמא בגיל צעיר. היא כולה בת 20-21, מה אמא? ממש חסרה לנו עוד בריטני ספירס... לגבי התנדבה או לא התנדבה- זכותה. בסה"כ, כמו כל אישיות מפורסמת, היא מנסה לשמור על תדמית מסויימת, כך שקשה לי להאמין שאין אינטרס מסויים ב"התנדבות" הזו, בין אם זה אינטרס אישי שלה או של הסוכן/ אמרגן שלה. אז כן, זו כן מכונה של יחסי ציבור, וכך זה פועל לגבי כל אדם מפורסם. אגב, אני מעריכה שבעוד כ-10-15 שנים אף אחד לא יזכור אותה בכלל. חכי ותראי.