ברוך הבא

A d i d a

New member
--->

הפורום צריך להיות מאוד מאוד פעיל בשביל זה...
אז יאללה, לעבודה P:

ס ו פ ו ש

New member
תחדשו על הפורום

אממ למנהלת : לדעתי תוסיפי תמנהלת קומונה של בר לניהול , אני בטוחה שהיא רק תיתרום חח בהצלחהה

s h l o s

New member
ציונות?

היי! אני מאוד אוהבת את בר ובאמת התחלתי להתעניין בה בתקופת הפריצה שלה. היא מסמלת בעיניי הרבה דברים כמו: שאיפה- הצלחה , חלום- התגשמות וזה תוך כדי עבודה קשה. היא באמת שנויה במחלוקת בגלל כמה סיבות ואין ספק שהיא לא עשתה בחירות טובות בחיים שלה א-ב-ל ( חיכית לזה ,אה? ) היא לא מסמלת בעיניי שום דבר הקשור לציונות. לא אמרתי שהיא לא ציונית אולי מאוד אבל זה ובין סמל ? אין שום קשר. בר מהממת ואדם מקסים אבל זה שהיא השתתפה באירוע עם בוזי הרצוג לא מוכיח כלום. אולי היא רק רצצתה "לתקן" את עצמה באירוע "ציוני" כך וכך ציונות היא לא מסמלת אבל היא עדיין מהממת ועל זה אין מילים!!!!

אקסיומה

New member
איך בדיוק היא מסמלת ציונות!?

נכון ,היא דוגמנית ישראלית שמצליחה מאוד גם בחו"ל, אבל מאיפה הבאת את המילה 'ציונות', ואיך היא קשורה לבר רפאלי. להיות ציוני זה אומר להיות אכפתי כלפי המדינה שבה אתה חי וכלפי המורשת שלך, להיות ציוני זה אומר להתגייס לצבא, ולהגן על המדינה שבה אתה חי... ואיך היא בדיוק תורמת לישראל? היא מתנדבת במד"א? היא מאכילה ילדים רעבים בשכונות מצוקה? נו באמת...!! זה שיש סביבה התעניינות של התקשורת ושהיא זוכה לככב בכל מיני ירידים ומסיבות ואירועים, זה לא הופך אותה לצדיקה. הכול מכונה משומנת של יחסי ציבור... זהו. בהצלחה עם הפורום..

A d i d a

New member
לדעתי כן..

ציונות זה זיקה לישראל ואני כן חושבת שהיא מסמלת את זה. המון פעמים שמעתי אותה בראיונות, בין אם זה לטלוויזיה, לאינטרנט ולעיתונים. היא תמיד אומרת איך שהיא מהללת את הארץ ומעודדת אנשים לבוא לכאן. אני כן מאמינה לה כי היא לא ויתרה על הצבא מסיבות פצפיסטיות או משהו כזה. היא גם תמיד אומרת שאין כמו להצטלם בארץ. בקשר ליריד עם ביזו- אפשר להסתכל על זה כאילו זה היה חשוב לה (היא התנדבה למרות שיכלו לשלם לה), או כמו שאתן מסתכלות על זה- כמכונה של יחסי ציבור. רק אם נשאל אותה נדע אני מניחה..

אקסיומה

New member
לדעתי את לא ממש צודקת...

סבבה שהיא מעודדת אנשים לבוא לכאן... את זה עושה גם משרד התיירות, ועם כל הכבוד, במה בדיוק יועיל לנו אם לאונרדו דיקפריו לדוגמא יבוא לארץ? ז"א, סבבה, עוד תייר ביקר כאן... אז מה? וכל הסיפור שלה עם הצבא זו התקטננות לשמה. אז עשו לה קצת בעיות, המון חיילים נתקלים בזה יום יום, אז ישר מרימים ידיים, במקום להגיע לפשרה או למצוא פתרון מתאים לשני הצדדים? מיד מאלתרים חתונה פיקטיבית, רק כדי להתחמק? צבא זו מערכת, ומי שלא מסתדר עם המערכת הצבאית, לא יוכל להסתדר כראוי גם עם מסגרות ומערכות אחרות בחיים, בין אם זו מסגרת של עבודה, או לימודים, או כל דבר אחר. ועובדה שלא אחת היא הסתכסכה עם מעסיקים וחברות שדרכן היא עבדה. תראי את הסכסוך המתוקשר עם 'רנואר'... לגבי ראיונות איתה- גם אני שמעתי וראיתי לא מעט ראיונות איתה, והיא מדברת שטויות לרוב. באיזה ראיון היא אמרה שהיא רוצה להיות אמא בגיל צעיר. היא כולה בת 20-21, מה אמא? ממש חסרה לנו עוד בריטני ספירס... לגבי התנדבה או לא התנדבה- זכותה. בסה"כ, כמו כל אישיות מפורסמת, היא מנסה לשמור על תדמית מסויימת, כך שקשה לי להאמין שאין אינטרס מסויים ב"התנדבות" הזו, בין אם זה אינטרס אישי שלה או של הסוכן/ אמרגן שלה. אז כן, זו כן מכונה של יחסי ציבור, וכך זה פועל לגבי כל אדם מפורסם. אגב, אני מעריכה שבעוד כ-10-15 שנים אף אחד לא יזכור אותה בכלל. חכי ותראי.

Sahar 11

New member
היי, שמחה שנפתח פורום לבר ../images/Emo9.gif

מצרפת את עצמי לפורום
מקווה שיתעדכן תמיד ויהיה פעיל

xsigi

New member
אעעע סוף סוף פורום!!

אני ממשש שמחה שסוף סוף נפתח פורום! אז אני חדשה כאן כמו כולם קוראים לי סיגל בת 17 ומקווה שיהיה פורום פורה (=

s h l o s

New member
אני מתה על בר

ומקווה שהפורום יהיה פעיל ופורה. בתגובה למה שכתבת אני בכלל אבל בכלל לא מסכימה איתך. אולי היא ציונית כמו שכתבתי למעלה אבל איך היא קשורה לציונות? בלי קשר לצבא למרות שיש לי הרבה דעות על זה אבל לא נתחיל כאן =] גם יעל בר זוהר ציונית או אסתי. איך??? ושוב פעם - זה הכל קשור ליחסי ציבור וגם אם יכלו לשלם לה היא באה מרצון טוב ( כמובן ) והרבה הרבה צפיות לשפר את מעמדה החברתי בארץ . ( בלי קשר לדוגמנות אלא למה שחושבים עליה ). גם אני הייתי שמחה להשתתף אחרי שפישלתי את עצמי באירוע כזה בשביל שכולם יראו "איך היא תורמת" . את לא חושבת ככה? אני מתה על בר ואוהבת להתעדכן עליה אבל היא לא מסמלת לי שום דבר הקשור לציונות...

מ א י י ק

New member
תתחדשו על הפורום! =]../images/Emo19.gif

רציתי להצטרף לקומונה והיא הייתה סגורה אם אני לא טועה, אממ,אני חושב שבר ממש יפה ואני כניראה אכתוב פה ואני מקווה להנות ^^ מיכאל

sonioosh

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףףף

אני כל כך אוהבת אותההה אני לא מאמינה שסוף סוף יש לה פורום!! טוב אז אני חדשה חח קוראים לי סוניה ואני בת 14 ואני חולהה על בר המהממת והמושלמתת!

Asi soy yo

New member
חדשה..!

היי כולם, קוראים לי נטע ואני בת 14 וחצי.. גם אני ממש אוהבת את בר, אני חושבת שהיא פשוט מהממת..וממש שמחתי שיש לה סוף סוף פורום.. מקווה להשתלב..

למעלה