ברוך הבא לי!

omer landau

New member
ברווווווווך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

גם הודעה ראשונה בתפוז אהה????? היום בערב גאג ערוץ 3 2000 ZULU TIME קיצר עשר בלילה

Nolly

New member
תודה רבה..

אבל אני בת... לכן אני אעדיף להתייחס בעיקר לתגובה הראשונה!
בלי קשר: רק אני מתגעגעת לברמבי ולאיך שהארם מתנהג שהוא רואה ששרה איתו?

shipper heart

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

כמה דברים לי אלייך *חחחח*- קראי לה מאק ולא שרה כי שרה מזכיר לי את- א. הפרי *גרר בומרנג גררר* ב. באגמי *איכססס בומרנג גרר* ג. קליי *חמוד...אהמממ חחח לבד לא עם מאק ATW גררר* וחוצמזה זה לא טבעי כזה.... וכן...רק את מתגעגעת לבאגמי ולאיך שהארם מתנהג כי למי איכפת שהוא מקנא כל עוד הוא לא עושה עם זה משו?! כשמאק יוצאת עם באגמי החברות שלה ושל הארם נפגעת ומי דונט לייק!! בעע גרר באגמי....ואני מאושרת כי AGBF פרק מעודד מבחינה שיפרית...וגם כי היום- בוני בייבי!!!!

Nolly

New member
מאק? גם...גם...

אבל לי שרה מזכיר את באפי - אני אוהבת באפי - לא כ"כ את שרה ... אבל מאוד באפי! ככה זה גם נראה לי יותר אישי..

shipper heart

New member
אבל זה לא מתאים!!!

שרה מזכיר לי את המטוס של הארם ואת ספתא שלו....לוידעת גם תמיד בפאנפיקים נורא מוזר לי שהוא קורא לה שרה....הוא אפעם לא קורא לה ככה אלא אם כן זה ממש חשוב *ע"ע בומרנג איכס גררר* בבקשה קראי לה מאק....בבקשהבבקשה....כשמשו מציק לי אני נוטה להיות מעורערת ואני לא אחראית למה שאני כותבת *ראי את ההודעה שכתבתי על AGBF וכל הקללות שיש בה...*

Nolly

New member
טוב!

זה ממש לא מפריע לי.. שרה/מאק... לא ממש משנה לי.. תמיד זה איך שיוצא לי,אז אני אשתדל שזה ייצא מאק...

למעלה