ברוך הבא....אני!

EyeSeeYou

New member
ברוך הבא....אני! ../images/Emo105.gif

הלו הלו טוב, אז האמת היא שאני קצת מתרגש. בימים האחרונים עזבתי איזה קהילה וריטואלית מסוג קצת שונה, לאחר כארבע שנים, והנה אני כבר פה. אם להודות על האמת אז, הרי שאחד מכם הלשין על המקום הזה וכך הגעתי דווקא לפורום הזה. הוא אגב, עדיין אינו יודע שאני פה, מעניין אם יופתע :) אני מקווה שיעריך את המאמצים שאני עושה כדי להיות קרוב אליו :^) אז מה אתם אומרים, יש לכם מקום לבחור חדש בצ´כונה? יש פה איזה דירה להשכיר ? לילה טוב Eye

"ליבי נרגש- בא לשכונה בחור חדש"../images/Emo70.gif

ברוך הבא
כיף לראות אותך פה. אני שרימפי. או יותר נכון אבי. בן 17 וחצי מטבריה.

EyeSeeYou

New member
יאאאאא איזה כייף!

וכבר התחלתי לחשוב שאין פה חיי לילה!! אהלן אבי השרימפס מטבריה, אני אורן בן 24 מתל אביב (נראה כמה זמן יקח לאותו חבר לעלות עלי...) תודה על קבלת הפנים החמה, בתקווה שבמהרה תעלם תחושת האאוטסיידר
Eye

תמיד

יש אנשים חדשים בפורום, אל תרגיש אאוטסיידר...אל תרגיש סיידר, ואם כבר סיידר אז תפוחים
לא שרימפס אלא שרימפי.

EyeSeeYou

New member
בשבילי תמיד תהיה שרימפס

טוב נו, אלא אם כן ממש תתעקש... אז מה, אנחנו היחידים פה? איפה האקשן שהבטיחו? התלבשתי יפה

.m

New member
נראה לי שעליתי עליך ../images/Emo3.gif

ואם זה אכן אתה - אתה חמוד
mai

EyeSeeYou

New member
את לא רק מתחבקת סדרתית

את גם גשש בלש בפעולה... את חושבת שהרמזים שפיזרתי אחרי היו ברורים מדי? כמה זמן יקח לו לעלות על זה? אל תגלי לו !! :^) וגם את פוצי מוצי של ממש!!!
Eye

.m

New member
לא יותר מדי

בעיקר לא אחרי שיקרא את השירשור הזה... שמחה לראות שהגעת.
mai

EyeSeeYou

New member
נו טוב..

אולי הוא ישים לב אלי לשם שינוי
גם אני שמח שהגעתי, עכשיו תהיו חייבים להזמין אותי למסיבות שלכם וכל זה... Muhahaahaha ואגב מסיבות, נהנית ביום חמישי בתיאטרון? Eye

Liroy25

New member
את לא עולה על אף אחד!! ../images/Emo46.gif

גיברת!! לא נראה לי!!

.m

New member
אתה תפסיק עם הסצנות!

אתה לא מרגיש טוב, ואתה צריך לנוח, אז תכנס למיטה ותפסיק לעשות רעש. אני כבר מגיעה.
mai

RedRose

New member
הלו../images/Emo70.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

EyeSeeYou

New member
שוב תודה

מה לספר? אני לא ממש רגיל לפורמט "הפורומי" אלא יותר לזה ה"צ´אטי" ככה שתצטרכו לעזור לי פה... כמו שאמרתי, אורן, 24, תל אביב, סטודנט, איש תקשורת רררררוווווווווווקקקקקקקקקקקקקקקק !! (אחרי זוגיות ממושכת למדי) לירון, יש פה איזה פשוש שזרק לי שאתה אחראי על הקפה...הממממ אני לא שותה קפה אבל שוקו הולך בכייף, רק תגיד מתי, איפה, תשלם את החשבון ואני שם (רגע מי זה לירון בעצם?!) המשך יום נעים Eye

לירונר

New member
אנוכי, בכבודי ובעצמי ~../images/Emo70.gif~

וכוס השוקו שלך במרחק כמה הודעות...

fayd הפשוש

New member
נו הינה תיראו אייזה בובל´ה../images/Emo6.gif

ברוך הבא חמוד אתה בטח רוצה להודות להוריך ולמוריך שהבויאוך עד הלום (וגם למאי) (אני רואה שמישהי פה עושה לפורום יחסי ציבור ממש יפים) בקיצור ברוך הבא מקווה שאתה לא מאלה שמשאיר שניי הודעות ויותר לא רואים את הניק שלו אז באמת מה איתך? תספר קצת על עצמך, אוקיי תשנה את זה לא קצת אלה תספר על עצמך הרבה!, קח קפה מלירון, כמה סוכר?, לירון! איפה אתה? אוי נו מישהו חדש הגיע לשכונה וכבר יש פה שמח אייזה כיףפ
אני מאושר כמו שאתה בטח רואה אני לא מפסיק לבלבל את המוח ואתה בטח תתקל בי הרבה פה דוחף את האף שלי ועוד כל מניי איברים אחרים למקומות שאני לא צריך לידחוף אותם אוי רגע רגע זזה בטח אחד מהתאורים הבוטים שמרמוש לא רוצה שאני יגיד אז מרמיל´ה סליחה פשוט היתי חייב בבקשה אל תימחוק את ההודעה שלי פלייייייייז תץודה מת עליך כפרה עיניים נשמה (לא צריך להיסחף) טוב זהו בקיצור ברוך הבא!

למעלה