ברוך דין אמת...

sahar85

New member
ברוך דין אמת...

הערב, הלך לעולמו מלך הפופ: מייקל ג'קסון בן 50 היה במותו. אמן גדול, זמר, רקד ומוסיקאי מוכשר. אדם שגדלתי עליו מגיל 6 והיה למושא הערצתי... אדם שתרם מכספו ומזמנו לילדי העולם והשאיר את חותמו. יהי זכרו ברוך...

everything4u

New member
קראתי על זה לפני כמה שעות ואני בשוק

ממש עצוב
מייקל ג'קסון תמיד היה נראה לי כמו פיטר פן.. כזה שלא ימות לעולם...

Nחמן

New member
שאלה שלא במקומה

האם אתה היית שותף שלו בעסקים? פתח לך מועדון מעריצים, שישלמו לך 500 ש"ח כל אחד להופעה שלך, ועשה עם כספך, מה שתרצה.

Nחמן

New member
התגובה הייתה לאביאל

סהר כתב הודעה עניינית. מותו של ג'קסון נגע לליבו והוא הביע את צערו במילים הכי נכונות. אביאל בתגובתו יכול היה להזדהות עם צערו של סהר ועוד רבים כמותו או להיות אדיש. השאלה, למי הוריש את כספו, היא לעג לרש. האם אתה מרשה לגורמים חיצוניים להתערב בחייך הפרטיים ולבדוק למי אתה תורם וכמה, ולמי תוריש את כספך?! אתה יודע, שאני קצת רגיש לנושא זה, ולמרות פעילותי הציבורית לא שמעת ממני לא אתה ולא אף אדם אחר, מה עליו לעשות בכספו. לא בכדי אמרו לז"ל: "מלה - בסלע; משתוקא - בתרי" (מקווה, שהבנת זאת, אביאל).

sahar85

New member
שיר מדהים

רפא את העולם תעשה אותו מקום טוב יותר בשבילך, בשבילי ולכלל האנושות ישנם אנשים מתים אם אכפת לך מספיק מאלה שחיים תעשה עולם טוב יותר בשבילך ובשבילי... http://www.youtube.com/watch?v=W61Q-EZ8R7M&feature=fvst
אם תעצרו את הקליפ בדקה ה 2:43 תראו משהו מעניין שנוגע לכולנו

טוהרtoar

New member
אני באמת היחיד שלא ממש מתרגש מהידיעה הזו? ../images/Emo12.gif

מה נסגר... אז הוא מת...

טוהר אני איתך...

גוי הלך לעולמו... מה הבהלה? אניא ישית לא אהבתי את השירים שלו כלל ולא את העינטוזים שלו... ומי שבאמת כאב לי שהלך לעולמו הוא ג' עמר ז"ל - יהודי שייצג אותנו בכבוד בתפוצות. יהושדי ערכי עם שירה מיוחדת (לא מחייב שכולם יאהבו את הסגנון המזרחי שלו - אבל הוא היה לדעתי באמת מיוחד) - יהי זכרו ברוך!

למעלה