ברוך דיין האמת! הזמרת שושנה דמארי ז"ל...
א איילתוש16 New member 14/2/06 #3 ברוך דיין האמת ../images/Emo218.gif מה נסגר עם ה"מפורסמים" השנה??? זה רק נדמה לי או שהרבה מפורסמים נפטרו או קרה להם משהו השנה??
ברוך דיין האמת ../images/Emo218.gif מה נסגר עם ה"מפורסמים" השנה??? זה רק נדמה לי או שהרבה מפורסמים נפטרו או קרה להם משהו השנה??
ה המאפיה האילתית שולטת New member 14/2/06 #4 שנה שעברה בעקרון... מתחילת שנה שעברה איבדנו יותר מידי מפורסמים... זה כבר מתחיל להיות לא בריא
א אהוד1קוממיות New member 14/2/06 #5 למה? הקב"ה מארגן וואחד מסיבה שמה למעלה! אז צריך זמרים, משוררים ונגנים כדי שיהיה סבבה!
ה המאפיה האילתית שולטת New member 14/2/06 #22 אוך... הקליטה של הזקנים היא שאלה אם התכוונת שהיא זאת שצחקה מבדיחה שחורה...
א איילתוש16 New member 14/2/06 #25 הו ../images/Emo218.gif מישהו מבין אותי סוף סוף... שאלתי אם כשאמרת (אהוד) "תמיד יהיה זה שיצחק" אם התכוונת אלי?! עזוב זה מסובך להסביר...
הו ../images/Emo218.gif מישהו מבין אותי סוף סוף... שאלתי אם כשאמרת (אהוד) "תמיד יהיה זה שיצחק" אם התכוונת אלי?! עזוב זה מסובך להסביר...
א איילתוש16 New member 15/2/06 #34 חחחחח ../images/Emo218.gif וואי ממש משעמם לי!!! אני באמצע שיעור ביולוגיה, נכנסנו למחשבים כדי לקרוא מאמר על שיבוט ( ) ואני עוד שניה מתה משיעמוםםםם!!!
חחחחח ../images/Emo218.gif וואי ממש משעמם לי!!! אני באמצע שיעור ביולוגיה, נכנסנו למחשבים כדי לקרוא מאמר על שיבוט ( ) ואני עוד שניה מתה משיעמוםםםם!!!
ה המאפיה האילתית שולטת New member 15/2/06 #35 חחחחחחחח מסכנות... אנחנו פה עושים למורה לאזרחות ת`מוות! מסכן... *השדים השחורים*