ברוך אתה בבואך

אבזץ

New member
ברוך אתה בבואך

בסיעתא דשמיא! כבר זמן רב שאני קורא את שאתם כותבים(מקלידים)והלילה החלטתי, לעשות מעשה, ליטול חלק פעיל בפורום מבורך זה. בתקווה שתקבלוני בזרועות פתוחות, אמן, כן יהי רצון, סלה. אגמור בקריאת שמע שעל המיטה, לילה טוב, מעיר הקודש.

אבזץ

New member
מי אני ומה שמי

איש חסיד היה למד קצת תורה, אכל תורא, שתא מיה, והיום הוא חד גדיה גר אצל סבו וסבתו בב"ב הקדושה.

ברוך הבא ../images/Emo96.gif וגם |עוגה|

ולהלן מספר כללים שיעזרו לך להשלב בנעימות בחברתינו: 1. העולם הוא מקום חופשי, וכן האנשים החיים בו, זכותך לעשות ככל העולה על רוחך - ובלבד שלא תפגע באחרים - ועליך לשאת בתוצאות מעשיך, כך שאינך חייב לקבל אף אחת ממהמלצות שלהלן, אבל יתכן שלא תהיה רצוי כאן. 2. כל זמן שאתה שומר על אנונימיות, ומשתתף רק בכתיבה בפורום, אין בעיה. 3. הפורום הוא "מועדון חברים פתוח" שמטרתו להיות בית חם לחוזרים בשאלה, ולא במה לדיונים בנושאי אמונה, והאם יש/אין שלוהים נותן/לא את התורה. למרות שמידי פעם אנחנו גולשים גם לנושאים האלה, עדיין הודעות כאלו הן מועמדות וודאיות למחיקה! 4. השתדל לכתוב בשפה נעימה. 5. יהיה נחמד אם תספר קצת יותר על עצמך, גיל, מצב משפחתי, עיסוק, אמונה, מצוות, עבירות ועוד. אתה יכול לדעת הרבה על משתתפי הפורום הוותיקים בדפדוף לאחור בדפי הפורום, כולל בארכיון. 6. כפי שתראה, חלק מחברי הפורום נפגשים מדי פעם גם בעולם האמיתי. הדרך להיות מוזמן ורצוי במפגש כזה, היא לתת את מספר הטלפון שלך לאחד המנהלים - רצוי במסר אישי חסוי - ולאחר שיחה טלפונית איתו, כך שהוא יוכל לוודא שאינך "טרול", בוודאי תוזמן. 7. ושוב, אנחנו אנשים חופשיים, וכך גם אתה, קבל את ההמלצות או תתעלם מהם כרצונך. >יידישיסט! אזוי וי עס דארף צו זיין!< ולמאותגרים: >יידישיסט! כמו שצריך!<

ברוך הבא

ברוך הבא, וכיון שאינני מההנהלה אני מקבל אותך ללא תנאים והגבלות.

אכשר דרא ב"ה וערי הקודש מתרבים מיום

ליום ,אם בעבר היו 4ערי קודש ירושלים חברון צפת וטבריה ,בזמנינו נוספו ב"ב קרית ספר בית שמש וביתר וכו, אשמח אם נקבל פירוט מידידנו החדש מאזו עיר הקודש כבודו?

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ועוד זרועות פתוחות:
... ברוך בואך

למעלה