ברוטאליות משימתית

sharonei1

New member

מטאטא

New member
והנה הפתרון להתקפה מרובת משתתפים

מתוך תצוגת תכלית, אמנם. אבל אפשר להבין מה הרעיון.

sharonei1

New member
את האמת

במקרה שיש כמה תוקפים קרובים נראה לי שזה באמת עדיף מטכניקות אחרות
התנועות הרנדומליות והפתאומיות שיש כמה יריבים שמקיפים את המותקף יהיו אפקטיביות הרבה יותר מאשר לעמוד בתנוחת לחימה ולהגן ולהתקיף באופן מסודר

d y s

New member
את האמת

מול מ"ס תוקפים נחושים יש להתביית על הטרף הזמין ביותר מבינהם ולגרום לו נזק נראה ונשמע זה יקנה זמן ולעיתים אף את סיומו של העימות לי זה עבד מ"ס פעמים וזה עומד גם במבחן המשפטי של האדם הסביר שכן תקיפה בחוברה נחשבת לתקיפה בנסיבות מחמירות.אף שבור ומדמם עיניים שרוטות ואצבעות פרוקות זה נזק נראה ובדר"כ כלל גם יגרום לזעקות של הסובל הדבר יכניס את החבורה לפריז למ"ס שניות.אם אפשר להרים איזה קרש או בקבוק תוך כדי מצויין.

sharonei1

New member
אני לא מכיר טכניקה מעשית שמונעת נפילה לקרקע

לדעתי זה פשוט אם היריב חזק ומיומן יותר \ יש לו חברים בסביבה אז אני אפול לקרקע ואין הרבה מה לעשות (חוץ מלנסות לברוח לפניי שאפול)
גם אם יש טכניקה כזו היא תעבוד רק אם יש הרבה מזל

לירוןE

New member
יש טכניקות של מניעת הגעה לקרקע.

אחד ממרכיבי הבסיס של של ההגנה העצמית ב-BJJ הוא בדיוק זה.

sharonei1

New member
נכון שיש קצת טכניקות תאוריתיות

בגו'דו או BJJ אבל הם עובדות בעיקר על המזרון עם חוקים ולא קרבות רחוב שיש גם מכות ואגרופים בעמידה
בשורה התחתונה בסוף מישהו נופל ידיעת טכניקה לא מונעת נפילה לא ב 100% וגם לא ב 50%
אפשר גם ליפול כתוצאה מאגרוף לפנים גם אלוף העולם בגו'דו וב BJJ ייפול ולא יעזור לו הטכניקה
יש גם טכניקה שלמדתי שאם יש כמה יריבים אז לבודד את היריבים ואז לתקוף
בתאוריה זו טכניקה מאוד מתישה שמחזיקה מעמד במציאות אולי ל 10 שניות \ היריבים מאוד חלשים

לירוןE

New member
הדברים שרשמת נכונים לגבי כל טכניקה שהיא...

...כולל האגרוף הפשוט ביותר.

sharonei1

New member
כן פשוט לא כתבו

הבנתי ממה שכתבו שפשוט לא צריך להגיע לקרקע וזה לא פשוט בכלל במציאות
אז רציתי להדגיש שגם מי שיודע הגנה נגד קרקע יכול לגמור בקרקע
ולא כדאי להסתמך על זה יותר מידיי בקרב רחוב בלי חוקים כמו שיש באומנויות לחימה ספורטיביות כמו ב גו'דו וב BJJ
מתאמניי לחימה בראשית הדרך קוראים גם את ההודעות בפורום ויכולים לחשוב בטעות שאם הם למדו טכניקה נגד נפילה לקרקע זה באמת יעבוד להם בקרב רחוב

d y s

New member
אני מקווה שאתה מדבר

בשם עצמך ולא מסתמך רק על יו טיוב.

אני חי ברחובות בצורות כאלו ואחרות מאז ולעולם דווקא לא רואה כל עימות מגיע לקרקע.ואני לא כל כך יודע מה זה קרב רחוב.

אני מבין לגבי האזרח הנורמטיבי מה זה להגן על עצמך.

מה זה קרב רחוב? אני באמת שואל ולא ממש מבין.

sharonei1

New member
זה לא רק מיוטיוב

אלה גם מהניסיון בקרבות חופשיים באימונים שזה לא דומה ב 100% לרחוב אבל עדיין משקף מה יכול לקרות
ברור לי שגם קרב יכול להתרחש רק בעמידה עד שאני או היריב מקבלים אגרוף מוצלח \ בעיטה לפנים ונופלים ואז למעשה הסתיים הקרב ולא ממשיכים את הקרב לכן זה לא נקרא קרב על הקרקע
קרב רחוב לדעתי הוא קרב שמתרחש מחוץ למקום אימונים \ זירה
דווקא לגבי האזרח הנורמטיבי לא הבנתי למה התכוונת

d y s

New member
קרבות חופשיים

רחוקים מאוד מלדמות התקפה אלימה.

קרב זו התמודדות ריטואלית והתמודדות ריטואלית היא תקלה ולכן מה שאתה קורא קרב רחוב הוא תקלה של המתגונן.כמותקף(אזרח) אני לא עורך קרב אלא מגן על עצמי.כתוקף(לא אזרח) אני לא מנהל קרב אלא מבצע פעולה התקפית.

ריקוד קופים זה קרב

קרב תרנגולים זה קרב.

לפי מאפייני הפשיעה בישראל סיכויי האזרח הנורמטיבי להתקל באחת משתי הסיטואציות הללו קטן מאוד.

הרוח של ההגנה העצמית היא "איפון קומיטה" ורוח זו אינה כמו שחושבים רבים לגמור קרב במכה אחת אלא לאפשר ליריב כוונה אחת.

sharonei1

New member
נכון זה תלוי מה רמת התוקף וסגנון ההתקפה שלו

יריב שלא יודע להילחם או לא יכול \ יודע להיות ברוטאלי
אז נגד יריב כזה לוחם מיומן כן יוכל להוביל את הקרב איך הוא רוצה
וגם לנהל את הקרב בעצימות נמוכה ואיטית בסגנון של אימון

d y s

New member
חבר יקר

התוקף הממוצע ברחוב רוצה:

לאנוס או לשדוד או לבצע בך פיגוע להוריד לך כאפה כי הסתכלת על חברה שלו או חתכת אותו בכביש איפה המיומנות שלו באה לידי ביטוי כאן?

מה שבא לידי ביטוי זו הכוונה והפעולה וזה מחזיר אותי לתחילת דברי.

ויש לי חדשות בשבילך מי שיש לו האומץ להיות שודד וכ"ו הוא אגרסיבי וברוטאלי מראש.

עזוב אותך מיו טיוב.

sharonei1

New member
לא כל תוקף יודע לתקוף ולהילחם

אני מדבר מניסיון בחיים ולא ביוטיוב
אותי התקיף אדם שיכור באמצע היום ברחוב the market בסן פרנסיסקו
יש כל מיניי משוגעים \ שיכורים \ מסוממים שלא יודעים להילחם אבל עדיין מתקיפים ברחוב
כמו יכול להתקיים קרב רחוב שלא מתפתח מהתקפה עויינת אלה כתוצאה מויכוח לדוגמא במקרה של תאונה בכביש או ויכוח בסופרמרקט על התור
במקרים כאלה היריב הוא לא בהכרח אדם אלים שיש לו אומץ להיות שודד ולכן הוא לא אגרסיבי וברוטאלי מראש.

d y s

New member
תראה

שיכור ניסה לחטוף לי תיק בניו יורק רק זזתי והוא נפל לכביש ונעצר מעולף ע"י שוטרת תנועה שמנמונת שהיתה במקום.האמת דחפתי אותו קצת.לא הרגשתי קרב.

לא צריך לדעת להלחם אלא רק להפתיע באגרסיביות כדי שתפגע.

אני מקווה מאוד בשבילך שאתה לא טיפוס כזה שיגיע לעימות פיזי אלים בויכוחי דרך כלשהם(למרות שאני באופן אישי עשוי להנות מזה אבל לצערי אני מכוער מאוד וכנראה קצת מרתיע) זה בדיוק קרב תרנגולים.אתה תרנגול?

מי שמרים יד מתוך ויכוח שיכרות וכ"ו הוא אדם אלים!

כשאני שותה.אם ביכלל אני נהיה רק חייכן (קשה להודות) וחרמן יותר.כנראה שאני בכל זאת לא אלים.

sharonei1

New member
נכון שהשיכור המתקיף הוא אדם אלים

אבל זה לא אומר שהוא בכל כישוריי לחימה או טיפוס שיודע להתקיף באגרסיביות
הדוגמא שנתת בדיוק שופכת אור על האפשרות הזו
אמנם בהתחלה הוא היה אגרסיבי ובא בהפתעה אבל לתוקף לא היה באמת את הכישורים של לחימה אגרסיבית או בכלל ולכן התקיפה הסתיימה מהר
וזה בדיוק מה שאני רוצה להגיד שיש תוקפים שגם אם ניראה שהם אגריסבים הם לא מחזיקים מעמד הרבה זמן
ובד"כ הם מצליחים נגד אנשים חלשים
אם השיכור הזה היה מתקיף למשל בחור שלא יודע בכלל להילחם ולא בכושר שהיה מתאבן או מפחד אז השיכור כן היה מצליח

במקרה שלי השיכור התקיף אותי מילולית ועשה תנועות עם הידיים
אני את האמת באותה הייתי רק לאחר בקושי שנה למידה באומנות לחימה ועמדתי בלי לעשות שום דבר וגם הרגשתי שאני מתאבן ולא יכולתי להגיב
אם הוא היה באמת מתקיף פיזית לדעתי הייתי מתקיף חזרה אבל באותו רגע לא הגבתי ורק המתנתי
בסוף מוכרת מחנות פרחים יצאה מהחנות והתחילה לצעוק על השיכור ואז הוא התקפל

למעלה