ברוח יום כיפור

השנה

המשדר של 966 מתדרדר ומזמזם. אנחנו היינו יחסית נקיים (ואם כבר יש רעש מקורו ברצפת רעש מסויימת שקיימת בקונסולה הוותיקה, המשדר במצב נהדר) אבל המנצחים מבחינת שקט נאה באיזור המרכז היו לב המדינה ורדיוס. הסאונד שלהם לא טוב כשהיה, אבל עושה רושם שהכל שם מתוחזק היטב. ראוי לציין ש-99 מזמזמים גם ביתר ימות השנה :)

dadi aloni

New member
הרדיו בישראל בכיפור,לפני ואחרי.

גלץ בצפון בחיפה 102.3 ו99.8- תחנה בערבית (בושה לשמוע בכיפור תחנה ערבית על תדרים צבאיים),גלגלץ בצפון ב 107-" שלג" חזק (הלואי כל השנה) קול ישראל בחרו משום מה לאחד שידורים לפני כניסת יום כיפור וזה אומר שמאזיני 88 ורשת ג שרגילים למוסיקה היו צריכים לשמוע דיבורים,הם כנראה עברו לתחנות מוסיקה אחרות..,החלטה מטופשת של קול ישראל. אזוריות-באזוריות לא מיהרו להתעורר,חוץ מ"קול רגע" שחזרו לשדר ב 18:45 והעבירו חדשות,לצד חדשות מקומיות(ככה עושים רדיו!!!)רדיוס,רדיו חיפה והים האדום חזרו לשדר ב 19:00 בלי מהדורת חדשות שהרי חדשות 10 לקחו את הזמן והעלו מהדורה ראשונה רק בשעה 20:00 , שאר התחנות האיזוריות חזרו רק ב 20:00 כשרוב המאזינים כבר היו על גלגלץ,גלץ ותחנות קול ישראל,לא ברור מדוע רוב הרדיו האזורי מתעורר רק ב 8 בערב כאילו שאין תחרות באוויר. גלץ,גלגלץ וכל תחנות קול ישראל חזרו ב 19:00.

וברדיו ירושלים קורה עכשיו משהו ממש מוזר ועצוב

אין שידורים או יש שידורים?
בתדר 101 יש שקט בדיוק כמו בכיפור אבל הם התחילו לשדר וקולטים את השידור בHOT. כנראה שהם עברו לשיטה חדשה-רדיו שמשדר רק בטלויזיה

ועכשיו שעתיים וחצי אחרי יציאת הצום רדיו

ירושלים חזר לחדש את שידוריו גם בתדר ולא רק בHOT פשוט עצוב מה קיבלנו בירושלים

גלעד2211

New member
שכחתם את כל השלום 107.2

שכנראה משדר מלא יודע איפה בכל אופן רדיו לא יהודי שפועל גם ביום הכיפור. שנה שעברה לפחות הוא עבד כל יום הכיפור והשנה הזאת בדקתי עד כניסת החג והוא המשיך לעבוד כשכל התחנות כובו. בושה.

גלעד2211

New member
אגב אפרופו תחנות זרות

90.7 FM פרוייקט מעניין של ארה"ב למען פלסטין רדיו שנקרא kaboo מצחיק שבRDS הם נרשמים כ flesteen בקיצור בין 4-5 בערב יש להם חדשות באנגלית וצרפתית. כמובן שהרוב שם גיבובי שטויות נגד ישראל אך בכל זאת זה מעניין.

לקול השלום כבר התרגלנו

שביום השואה משמיעים שם מוזיקה קצבית אז כנראה זו תחנה שאוהבת פרובקציות או יותר נכון ברובוקציות כי רוב השידורים שם זה לערבים אז ניחא.

גלעד2211

New member
לא רשמתי איזה סוג מוסיקה היה שם

וזה לא מעניין אותי מצידי שיהיה שם 24 שעות אבי ביטר רק למה ביום הכי קדוש לא לכבד ולסגור? אבל מצד שני ואני רושם את זה בתור אדם דתי...אם זה רק מחשב שעבד שם אז ניחא הרי אני ממילא לא שומע אז מה אכפת לי.

smailie

New member
הכוונה היא לא לצליל הארוך "טווּוּוּוּווּוּ"

כמו בעיגול הצבעוני הזה, כאשר הייתה הפסקת שידורים בטלוויזיה. נכון? HISS (זה לא שם משפחתו של מנהל המכון לרפואה משפטית במקרה?) יכול, אם ככה, להתחלק לשני סוגים עיקריים: 1) צליל מורס. 2) קליטה (משובשת ברוב המקרים) של תחנת רדיו אחרת בתדר שהשידורים בו הופסקו.

לא זה ולא זה :) זה לא "טון"

זה פשוט הרשרוש, או צליל השריקה הדק שנשמע ברקע של כל מכשיר חשמלי שקשור לסאונד בעת שהוא פועל. ביום כיפור, כאשר אין תוכן ונשארים רק רעשי הרקע. ההיס שאליו התכוונתי לא מגיע מקליטה משובשת, אלא מופיע כאשר יש קליטה, ומקורו בכל שרשרת מכשירים הפועלים החל מהאולפן ועד לרדיו במכונית, שכל אחד מהם מוסיף מעט על ההיס הכללי. ככל שהיחס בין ההיס לתוכן טוב יותר (יותר תוכן, פחות היס) כך השידור נחשב "בריא יותר".

למעלה