ברוח טובה...

ברוח טובה...

היי לכולם... ראשית מצטערת על ההודעה החדשה... אז ככה אני איזה שבועיים או יותר בפורום והיה לי די כיף להיכנס, להגיב, להתעניין... אבל אני כבר מרגישה שאין יותר על מה (אולי אני טועה) אבל תגוונו יש פינות נורא דומות ורוב ההודעות החדשות זה "אני חדש" וכולם מברכים... ואני כותבת ברוח טובה לא מתלוננת פשוט חשבתי שאולי בעקבות ההודעה שכל אחד יעלה ראיון לפינה או נושא נחמד לדבר אליו (ואם אפשר שקשור בעברי
) יום טוב!

מוחטה1

New member
היי :)

טוב אז גם אני אענה לך ברוח טובה, באמת בלי כוונה לתקוף... אני בערך אותה תקופה בפורום כמוך, נהנית [ליק ליק], אבל לא בדיוק רואה את הדברים כמוך...הפינות לא דומות מידי לטעמי, ואם באים חדשים אז מברכים אותם... כתבת את ההודעה הזאת בתור ביקורת בונה, אבל את לא חושבת שאם למנהלות/חברי הפורום היה איזשהו דיון או שאלה, הם היו שואלים אותה כבר? לדעתי לא יבש פה, ובקרוב יהיה עוד הרבה דיונים אחרים על ההופעות הקרובות [רק לאחרונה היה שירשור של למעלה מ-100 הודעות על הכנס מתגיסים...] זה קצת מעליב לדעתי [אני לא חושבת שבאת להעליב, להפך! אבל בכל זאת...]. המנהלות באמת עושות עבודה קשה, זה לא קל לשרשר כל הודעת "עיברי כזה נמשי" וכדומה למקום הנכון, ולעדכן אותנו...אנשים לא יכולים להמציא דברים רק כדי שהפורום יהיה עמוס כביכול [האם אתם חושבים שלעברי מתאים אדום?!-שרשרו לפה!] אולי תחשבי את על שאלה? אני בטוחה שנשמח לענות... ובאמת שאני לא מנסה לתקוף אותך! אני מבינה שהעברת ביקורת ממקום טוב, פשוט זה קצת לא הוגן לדעתי... אל תשנאי אותי!!

vered rose

New member
לדעתי...

רציתי להגיד שלפי מה שהספקתי לקרוא בפורום במשך גם איזה שבועיים, האנשים פה ממש חמודים וכיף לי לקרוא ולשמוע תגובות ודעות, גם כאשר זה לא בהכרח קשור לעברי. וזה מקסים בעיני איך שכולם מברכים את כולם...ודרך אגב גם אני חדשה ובכלל לא הצגתי את עצמי, סתם נדחפתי והיתה לי שאלה, לא יודעת אם קשורה בכלל, אבל עניין אותו לדעת איזה ביצוע של שירים אתם מעדיפים: את אלה שבאלבומים או מההופעות? ורד מחולון

מוחטה1

New member
היי ורד מחולון :)

טוב, לא שאני כזה מנוסה או משהו, אבל אני אענה לך עד כמה שאוכל... כשאני שומעת נגיד את הדיסק של ההופעה, יש שם שירים ש..בואי נגיד יותר כיף לי לשמוע מהרגיל...אם זה מבחינת עיבוד חדש, או אורח מיוחד שהגיע [
]... יש שירים שאין כ"כ שינוי בינם לבין האלבומים הרגילים, אבל בטח בהופעה יהיה יותר כיף לשמוע אותם, מבחינת האנרגיות וההתרגשות שב"הופעה" [מקווה שהבנת את כוונתי...]. ויש שירים שאני עדיין מעדיפה לשמוע באלבומים הרגילים, כי אני פשוט מעדיפה את הביצוע שם על פני הביצוע שבהופעה... נהניתי מהשאלה,למרות הידע המצומצם שלי בנושא, תודה

אני ממש לא..

ממש לא אומרת שהמנהלות לא עושות עבודה קשהה להפךך!! כל הכבוד לכן!!! אני גם לא שונאת אף אחד! כמו שאני ננתי ביקורת ודעה גם את נתת ואני לוקחת את זה בכיף... אני לא מתלוננת שמברכים חדשים!!!!! להפךךך היה לי כיף שברכו אותי ונראה לי כיף שמברכים אחרים!!!

למעלה