ברוח היום...

TShavit

New member
ברוח היום... ../images/Emo11.gif

גם אני מצטרף למכים על ח´ אז בבקשה: סליחה ממיקי, החברה שלי לשעבר, על סיבוב-הבתולין שלה על אופנוע איתי (הרי ירושלים, לילה, פייזר 1000... כאילו, דההההה) סליחה מכל אלה שנעלבו כי אמרתי על הב.מ.וו F650CS שהוא מכוער. סליחה מכל נהגי הפחיות שהפרעתי להם לחתוך נתיבים, לעבור באדום ולהעיף אותי לתעלה. סליחה מכל אלו שנפגעו אישית כשאמרתי שהלייזר צודק. סליחה על העצבים שחטפתי בדיון בנושא הי$@&! הפ#$~* סליחה ממועדון האופנועים על שאני לא חבר בו, ומעולם לא הייתי (וכנראה גם מעולם לא אהיה... סיפור כבד, לא לכאן) סליחה מכל אלו שהתבלבלתי בשמותיהם בקריינות סליחה מדוקאטי על כל הדברים הרעים שאמרתי על המולטיסטראדה. בפעם הבאה תעשו אופנוע יפה, אז לא יהיה צורך במלים כאלו. והכי הכי סליחה - מאופנועי האהוב, Terminator Too, שמחכה לי בסבלנות למרות ההזנחה הפושעת. יום יבוא, חמודי, ונראה לסקניה איך משכיבים. צום קל ונעים לכולם, ושלא יפלו עלינו מטוסים. אוהב את כולכם, אולי חוץ מאחד. מטל, שהולך לצום אצל אקסטיזית בסגנון יפני.

פחחח.......

אהבתי במיוחד את הסליחה האחרונה - "יום יבוא, חמודי, ונראה לסקניה איך משכיבים........" הגיע הזמן שמישהו יראה לסקניה איך משכיבים
יוסי, שהולך לצום, בכל סגנון שהוא (ז"א לא בדיוק לצום, וסליחה עם אלה שכן....)

בוקר טוב וצום קל... ../images/Emo96.gif

קמתי... אפילו עשיתי כושר... אני שמחה ומאושרה לראות שיש התייחסות לטרמינטור היתום האומלל, מי יתן ויום גאולתו יבוא בקרוב. מאקסטיזית, שמסיימת להכין את הקרקע לסגפנות הקרבה

סקניה

New member
יש לי סבלנות...

ואני עדייןמחכה לאורך שישכיב כבר...בטוח אוכל ללמוד משהו... אי צ´אלנג´ יו
ואני לא מדבר על סליידרים .עם אורך שכזה הברך יכולה לנגוע גם כשאופנוע על הג´ק....רק הירך שלו זה כל האורך(קוצר) שלי...
יאללה- סדר את ה-TOO ונצא לרכיבה שעליה אני מפנטז מי יודע כמה זמן...
(הלו...להירגע,זה הטלויזיה החינוכית כאן...לא מצעד הגאווה....)(לא שיש לי משהו נגדם....כמה מחבריי הטובים...) וחוצמזה, רק כדי להרגיע את הגייזר, אם זכור לי נכון את ה-9 לא הצלחת להוריד לרגליות אפילו במסלול בצרפת (פול-ריקארד ??) ,ואפילו אם היו לך כטריגרים את החברה מFAST BIKES..לא? טוב, אז גם אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי\עצבנתי\זילזלתי וכד´. אלו שמכירים אותי יעידו עלי שזה לא אופייני לי ,כך שאם עשיתי עוול למישהו ,קבל\י את התנצלותי הכנה...

סקניה

New member
זה היה כדי להרגיע אותך... ../images/Emo3.gif

אבל דיברתי אל טל בכלל...

TShavit

New member
שנאמר: דור דור ומשכיביו... אבל:

האם אתה הצלחת לשפשף ברך

TShavit

New member
דור דור ומשכיביו (ב´)

ההודעה הקודמת נשלחה בטעות טרם הסתיימה. הטקסט אמור היה להיות: אני מוכן להתערב שלא הצלחת להוריד ברך מהמושב האחורי... וחוץ מזה - פול ריקרד, כולם מסתכלים, פדיחות, לא נעים, והצמיגים, אתה יודע, כולם אמרו שהיו על הפנים... המסלול היה עקום... ורק שתדע שהחבר´ה של פאסט-בייקס לא היו כאלה פאסט, למרות שבווילי´ז הם תותחים. ואת הבוחן של MCN דאז עברתי בסוף הישורת המיתולוגית של פול-ריקאר, בכניסה לאחת הפניות הכי מדהימות שאני מכיר... מטל, שהיום רחוק מלהיות מהיר כמו שהיה פעם, וגם פעם לא היה מהיר כמו שהיה רוצה לזכור (שנאמר: The older I get, the faster I was) גח"ט, סקניה ידידי, ושכל ההשכבות שלנו יסתיימו כמו שצריך - דהיינו עם הגומי למטה כשמדובר באופנועים, ועם גומי שלם במקרים אחרים.

סקניה

New member
../images/Emo45.gif

אכן,גם התמונה של ה7 איתך ועם אולדסמן כיכבה אצלי לפני השינה כמשחק-מקדים לחלומות....זה מה שקורה בבית נטול פלייבוי....

סקניה

New member
אאאהההםם....היתכן שסידרתי לעצמי

פדיחה ?? אולי 9...לא זוכר....זכור לי הצבע (הנכון)...לדעתי 7... טל?

ראסטה

New member
ZX9

כפריק של הונדה וקוואסאקי בע"מ [בשנות שהותי בחו"ל רכבתי כ שנתיים על ZZR1100] לדעתי בנפח הנל הCBR900 עולה על הקולגה שלו לבית קווסאקי. ובכלל לעניות דעתי הן מנסיון והן מתחביב שהפך לשגעון ]כמו כולנו...] הונדה ככלל הוא יצרן אופנועים טוב לאין שיעור מקוואסקי מבחינת אמינות, ופשטות הכלים. JAH BLESS

מיצו

New member
סליחה ומחילה בנוסח מיצו

ברצוני לבקש סליחה על עוונותי וחטאי, ומכיוון שאומרים שההוא נמצא בכל מקום, אז במקום להגיד את זה לקיר, אני אגיד את זה בפורום. מעניין באיזה כינוי הוא משתמש... סליחה מסקניה שגרמתי לו לבזבז חצי פילם ביום שבת (עד לקראת הסוף). סליחה משדון שגרמתי לו להרגיש שיש לו אופנוע חזק בזה שלא נתתי גז עד הסוף כשעשינו רול און, ובגלל זה עד היום הוא חי בהרגשה שהוא לקח אותי (ראה את מקרה הרול און השני שעשינו). סליחה ממייקי שאני לא בא בכל פעם שהוא מזמין אותי. פשוט לא נעים לי להשפיל אותך, אתה יודע... סליחה מניידת המשטרה שראתה אותי היום נוסע במהירות רבע קולית בכביש החוף אבל לצערם הרב הם היו בנתיב ממול... סליחה מהאלפא-רומיאו הלבנה (לא זוכר את שם הרכב, זה הקופה, הקטן, בצבע לבן, עם הפנסים העגולים הקטנים מקדימה) שהיום גרמתי לו לחשוב שהוא משהו משהו, עד לנתב"ג ששם נתתי לו גז כאילו הוא עמד במקום. מסכן, התבאס, חזר לנסוע 100-110 אחרי זה. סליחה מכרובי שלא זכרתי את היומולדת שלך. סליחה ממנהל הבנק שלי. סליחה מציפי, על זה שלבובה שלך יש כל כך הרבה חיצים וסכינים ונעצים וקיסמים וגפרורים בוערים תחובים בתוכה. את מרגישה בסדר בזמן האחרון? יש עוד, אבל אני חושב שאני אלך רגע לסופר מרקט של מזרע לקנות איזה שוק חזיר וקצת פטה כבד מ"בשר אחר" וקצת נקניק שינקן פולני מעושן וכמה לחמניות חמות ואיזה 12 בקבוקי לף. פשוט הצום הזה מאוד מחליש אותי, ואני חייב לאכול משהו בין הצום. שנה טובה לדוד גיבור.

למעלה