ברוזן מינץ יש ליש? וכמה הוא עולה שם?
E Ezcorp New member 25/8/05 #2 ,תשובה טובה לא יודע :] חה! סתם בערך מאה שקל..אולי מאה עשרים...דבר/י איתי בקשר ללישים אם את/ה צריכ/ה
C cyb3rmaniak New member 25/8/05 #3 כן, יש. אבל לא בכל הסניפים. תבדקי קודם... תתקשרי אליהם. אני יודע שבנתניה יש...יש להם לישים של Island Style כאן.יש גם באתר את הטלפונים של הסניפים שלהם.
כן, יש. אבל לא בכל הסניפים. תבדקי קודם... תתקשרי אליהם. אני יודע שבנתניה יש...יש להם לישים של Island Style כאן.יש גם באתר את הטלפונים של הסניפים שלהם.
C cyb3rmaniak New member 25/8/05 #6 במגה ספורט לא... את ג'ינס ספורט אני לא מכיר... בתמונה של הסניף של rosen & meents בכרמיאל אפשר לראות קצת ציוד גלישה. אני רואה שם אסטרודק, אז יש מצב טוב שיש להם לישים. לא יעזור כלום, תצטרכי להתקשר בבוקר כדי להיות בטוחה.
במגה ספורט לא... את ג'ינס ספורט אני לא מכיר... בתמונה של הסניף של rosen & meents בכרמיאל אפשר לראות קצת ציוד גלישה. אני רואה שם אסטרודק, אז יש מצב טוב שיש להם לישים. לא יעזור כלום, תצטרכי להתקשר בבוקר כדי להיות בטוחה.
M mcGooo New member 25/8/05 #8 הלכתי היום בבוקר לשם וקניתי ליש מגניב ISLAND STYLE בצבע אדום מגניב חח וקניתי גם שעווה ב 4 וחצי אני ייצא לים עם הליש החדש שלי
הלכתי היום בבוקר לשם וקניתי ליש מגניב ISLAND STYLE בצבע אדום מגניב חח וקניתי גם שעווה ב 4 וחצי אני ייצא לים עם הליש החדש שלי