ברוזה וסאבלימינל

glitter8

New member
ברוזה וסאבלימינל

הי עצרתי עת הנקיונות כדי לספר לכם שאיך שהדלקתי את הרדיו אני שומעת את נועם גיל אור מגיש את השיר המקסים מקסים מקסים מקסים של סאבלימינל ודיויד ברוזה, "לפעמים אני מרגיש יותר מדי". זה מדהים איך האיש הזה יודע להתחבר בצורה מושלמת לאמנים שבכלל לא הייתי חושבת שהוא מתאים להם. שוב, בפעם המיליון, אני מורידה בפניו את הכובע! חוזרת לנקיונות, איחולי חג שמח ונקיונות נעימים לכולם בלבל.

YulaShpil

New member
מה אני אגיד לך? צודקת ../images/Emo13.gif

איך שאמרת לי על השיר, גם אני חשבתי לעצמי: ברוזה וסאבלימינל? מה הקשר? אבל יש קשר, ודי הגיוני, כשחושבים על זה... סאבלימינל שר היפ-הופ. היפ-הופ הוא קצב, בעקרון. הרבה קצב. ברוזה גם הוא, כמעט כל מהותו המוזיקלית היא קצב (וראו שת"פ עם מיומנה כהוכחה
). על כן, אצתי רצתי לחפש מקום להאזין בו לשיר המדובר, ומצאתי אותו, או לפחות 30 שניות ממנו, באתר מומה. אמנם רק 30 שניות, אבל השיר מתחיל בפזמון החוזר, ששר דויד, ואשר נכנס כמעט כולו בפרק הזמן הקטן שמומה מאפשרים להאזין לשיר... והתוצאה, עד כמה שיכולתי להבחין, אכן מוצלחת. עוד שאפו אחד לברוזה, על שת"פ מוצלח עם אמנים.

glitter8

New member
חנטרישים קמצנים

ומה זו האיכות הזו?? תודה על השתי שניות שנתנו לדיויד לשיר... יאללה, מי קונה את הדיסק? או יותר נכון איפה אפשר להוריד חוקית בתשלום רק את השיר הזה אבל שיהיה באיכות שהאוזן שלי מסוגלת לסבול??

YulaShpil

New member
../images/Emo207.gifכדאי גם לפקוח אזניים

מקורות יודעי דבר מסרו לי ששיר מהמופע בחונטוס נשמע ברדיו, באיזו תכנית של שמעון פרנס. אולי יתנערו, סופסוף, אנשי הרדיו בעלי ה-playlistים הקבועים, ויתחילו לתת יותר כבוד לדויד ברוזה, ולהשמיעו יותר

למעלה