ברווזים
- אביבה

hayapollak

New member
ברווזים../images/Emo39.gif- אביבה

אביבה - לפני שלושה חודשים עברנו במקום העבודה למשרדים במיקום חדש. יש לי חדר נחמד (כל המשרד גם הוא קטן ונ חמד)ואני מרגישה שם נהדר. אני מאד אוהבת ברווזים - ומתחשק לי לשים על שולחן הכתיבה שלי זוג ברווזים קטנים - עדיין לא מצאתי כאלה - אבל אני מאמינה שאמצא... עבורי הברווזים מסמלים - שלווה,רוגע, מים, חופש - כי הם שטים להם ככה ללא מטרה.... מה דעתך - האם לשים ברווזים? ובכלל מה מסמלים ברווזים בפאנג שוואי?? אני מקווה שאת לא כועסת שאני מתייעצת אתך אני לא ממש יודעת איך אני יכולה לתרום לפורום - לא כל כך הבנתי למה התכוונת שפה כל אחד מקבל את מטרתו ולא את מטרת הפורום......... תודה חייה.

עזבי מה התכוונתי...

העיקר שנעים ונוח כאן... ברווזים, שניים, נהדר! רק מה... לא הייתי שמה אותם "כי הם שטים להם ככה ללא מטרה.." אלא, כי הם מסמלים זוגיות, בזוג וזה מה שאת רוצה! מצאי לך משהו קטו ונעים, חשבי על זה כשאת בוחרת אותם - זוגיות שלווה, רוגע, מים, חופש...ו...עם מטרה! אל תדאגי בקשר לתרומה לפורום, האמיני לי, את כבר תורמת המממוווןןן אני כאן הערב...את מוזמנת!

היי בנות

מה לא אוכלים ארוחה ערב? לא רואים טלויזיה? כולם פה??????? איזה כייף..... אולי נפתח חדר פנג שואי בצ'ט? בנתיים נהנה מהרוח הסתוית שמעיפה לי פה את הכל..... והנה מצאתי ברווז.....

אני כבר באה.......

פשוט חיפשתי את התמונה המהממת הזו שאני רוצה למצוא פוסטר שלה כדי לתלות בחדר השינה.... זו התמונה שהכי מבטאת אהבה וחום כמו שאני רואה... קבלו ממני באהבה את הנשיקה של גוסטב קלימט

יש לו

כשרון להוציא התמזגות והתמסרות טוטאלית..... חום ותשוקה וחברות ואהבה והקשבה והתמזגות....... זה מה שהעיניים שלי רואות......

שכחתי להגיד----------

תגדילו את התמונה ע'י לחיצה עליה עם העכבר כדי לראות את הפרטים

hayapollak

New member
הי במבי../images/Emo140.gif

רק עכשיו הצצתי - וכמובן שמאד אהבתי.....

hayapollak

New member
ברווזים עם מטרה......./images/Emo19.gif

לא יודעת - במחשבה שניה אם זה בסדר שאשים זוג ברווים עם מטרה על השולחן במשרד..... זה אומר שאני מחפשת זוגיות בעבודה...... או שגם בעבודה מותר לחשוב על נושא הזוגיות..... אני מצחיקה עם החששות שלי לא??????

את לא

מצחיקה את חמודה וגם אמיצה ככה לחשוף את עצמך.....
(מורידה אצ הכובע....) אני אולי הייתי מחזיקה גם זוג ברווזים איתי כל הזמן על התיק או משהו, אבל להתייעץ עם אביבה שלנו........ וכשאני הייתי חושבת על זוגיות-לא עשיתי לי גבולות של מקום וזמן..... כל זמן שזה עלה לי בראש-הייתי מתפללת.......

hayapollak

New member
במביייייייייי../images/Emo24.gif

אהבתי מאד את מה שכתבת לי..... תודה. החשיפה העצמית שלי - זה ענין של מודעות. חוץ מזה כבר הרבה שנים אני מודעת לכך שאדם שלא מסוגל לחשוף את עצמו קשה לו לקבל עזרה..... (בכל זאת יש דברים רוחניים שאני יודעת וזוכרת....) חוץ מזה אני לא נחשפת בפני כל אחד... אלא כאשר אני מרגישה שיש תקשורת ואפשרות לעזרה.(לעיתים זו עזרה הדדית כי החשיפה שלי גם עוזרת לאחרים) ואנשים שלא נכירים אותי אין צורך להתבייש מהם - בעיקר עם החשיפה היא עינינית... עד כאן המבוא.. ועכשיו לרגשות - הרעיון של זוג ברווזים על התיק הוא מ ק ס י ם - הלוואי ואמצא....(כמובן אספר לך) גם הענין של תפילות הוא מקובל עלי..אני גם כותבת לאלוהים במיוחד עכשיו התחלתי ביומן המשרדי שלי לכתוב כל בוקר הלוואי שיהיה יום טוב, שנהיה בריאים,שתהיה לי עבודה מענינת,שלאביעד יהיה כיף בלימודים ובכתה וכו -אז באמת מדוע שלא אבקש גם בענין הזוגיות... תודה לך - העידוד שלך עוזר לי - שלא נדבר על אביבה.....

תפילה.............

למדתי (ואני גם מיישמת כבר כמה שנים..) שתפילה או ברכה היא בעצם הודיה. וכדי שהברכה או התפילה ייתגשמו- מוטב לאמר אותם בזמן הווה! ולמה? כי מה שנאמר בזמן עתיד- יישאר תמיד בזמן עתיד.....כל הזמן יזוז לעתיד, ומה שאנחנו רוצים לעשות זה להביא את הדברים להווה... אז כל מה שאנחנו רוצים- בתודה ובזמן הווהץ למשל (חשבתם שאשאיר אתכם ככה עם סימני שאלה? מה פתאום) אני מודה על הבריאות השפע השמחה והאהבה שמגיעים אלי. ככה אני קובעת ליקום שהנה אני מוכנה לדברים הטובים שיבואו עכשיו, גם אם זה נראה מוזר בהתחלה להודות על מה שכביכול אין עדיין-מכיוון שזמן הווה הוא הזמן היחיד שקיים בעצם עליו יש לדבר.... כל הזמן עכשיו עכשיו עכשיו כי העכשיו הראשון היה כבר והוא עבר....... זה ברור או שאני מסתבכת?...

למעלה