ברודווי

ברודווי

ובכלל הופעות, מחזות בניו יורק בסוף אוגוסט. הייתי בticketmaster - אבל השמות לא עוזרים לי. מישהו היה ב אלטון ג´ון ו AIDA? בלו מן גרופ - מאכזב באמת? מה יש לכם לומר?

bono76

New member
ממה מיה

פשוט חבל על הזמן. הטוב ביותר שראיתי ובגדול !

lilaNY

New member
אאידה מצויין, בלו מן לא איכזב אותי

אבל ראיתי לפני שנים.לדעתי כן כדאי לראות. על ממה מיה שמעתי רק דברים טובים אבל די קשה להשיג כרטיסים. יש את כל ההצגות הותיקות: קונטקט, שיקגו, 42 סטריט שאליהן אפשר להשיג כרטיסים בחצי מחיר בTKTS ביום ההצגה. ויש את החדשות יותר הפרודיוסרס ו"יורינטאון" שמומלצות מאד ועדיין לא יצא לי לראות. יש את "לה גוארדיה" שוב אוף ברודווי, הופעה מיוחדת ואני לא מפרטת עליה כדי לא להרוס אם תחליטי לראות. אם יש לך עוד שאלות ספציפיות אני אשמח לענות.

Yaniv-DC

New member
מאמה מיה!!!!

לרוץ ולראות. ולא בשורות האחרונות. ההשקעה משתלמת, מאוד!

lilaNY

New member
הכרטיסים למאמה מיה נמכרים דרך

טלצ´ארג´ ולא TKTS. אני מצרפת לינק לאתר שלהם ויש שם גם מס´ 1800 בתוך ארה"ב. יול מאד להיות שכבר אין כרטיסים לסוף אוגוסט.

בלונדון, אחרי 21 שנה, CAT´S ירד

אם בניו יורק עוד יש ולא ראית - לא להחמיץ ואם לא ראית ואין - בעסה

בלו מן גרופ מאכזב?? ../images/Emo12.gif

מי דיבר עליהם ככה? לדעתי הם מעולים ואם לא היית אז ללכת מיד. את אאידה לא ראיתי, אבל Lion King (גם אלטון ג´ון) מעולה.

טוב

בינתיים מאמה מיה מנצח. בקשר לאאידה, לפחות לפי ticketmaster זה יחד עם אלטון ג´ון. מישהו יודע מה העניין פה?

mom&shaked

New member
מצטרפת להמלצות על אאידה וסטומפ

אגב לסטומפ (אוף ברודווי) השגתי כרטיסים ב35$ דרך טיקטמאסטר וישבנו במקום מעולה בהתחלה, אפילו השפריצו עלינו מים בקטע עם הכיורים

זו אני- אנטיפסטי

קניתי למאמה מיה. עכשיו צריך לקחת משכנתא בשביל לשלם את זה!!!! :) תודה לכולכם. אתם נפלאים כהרגלכם.

למעלה