ברד ירד ועדיין יורד, לא בדרום ספרד.... בירושלים! בהחלט אטרקציה בחורף הנוכחי.
ת תלתליפז New member 3/2/06 #1 ברד ירד ועדיין יורד, לא בדרום ספרד.... בירושלים! בהחלט אטרקציה בחורף הנוכחי.
א א ס ף ב New member 3/2/06 #5 חלק מהצמחים נכתשו../images/Emo39.gif בעיקר כובע הנזיר... הוא מפיץ ריח חזק בתגובה.
R Rebeccan New member 3/2/06 #9 ../images/Emo10.gif ניצני הרקפת נפלו ועוד כמה נזקים צילמתי אתמול וחטפתי בומבה היה יופי של ס"ר - בדיוק כמו שגלעד אמר - מופע אורקולי מדהים פרינצסה בגן הפרחים
../images/Emo10.gif ניצני הרקפת נפלו ועוד כמה נזקים צילמתי אתמול וחטפתי בומבה היה יופי של ס"ר - בדיוק כמו שגלעד אמר - מופע אורקולי מדהים פרינצסה בגן הפרחים
R Rוני New member 3/2/06 #8 היתה איזו הודעת התראה? לי זה בא הפתעה אתמול ארזתי את הכסאות שכיסו את הצמחים הרגישים עכשיו רצתי בברד להחזיר על הרגישים ביותר מקווה שהצלחתי להציל כמה
היתה איזו הודעת התראה? לי זה בא הפתעה אתמול ארזתי את הכסאות שכיסו את הצמחים הרגישים עכשיו רצתי בברד להחזיר על הרגישים ביותר מקווה שהצלחתי להציל כמה
א א ס ף ב New member 3/2/06 #10 גם אצלי יש נזקים... אין יכולת להתריע במצב כזה, אני חושב שזה די הפתיע את כולם.
ס סודA New member 3/2/06 #12 לפחות אתה מתריע אחרי ../images/Emo6.gif אגב מה שלום החלזון? שרד? קפאו לו המחלקיים?
א א ס ף ב New member 3/2/06 #13 ../images/Emo10.gifהלכה לי הדטורה שהכי אהבתי. כל העלים מחוררים... אני מקווה שהיא תוכל להתחדש באביב לפחות בנצרים צדדים.
../images/Emo10.gifהלכה לי הדטורה שהכי אהבתי. כל העלים מחוררים... אני מקווה שהיא תוכל להתחדש באביב לפחות בנצרים צדדים.
ט טסונמי1 New member 3/2/06 #15 עלים מחוררים לא יפריעו לה היא תיתחדש באביב כמו גדולה ביתנאי שלא תיקפא[כמו החילזון]
א א ס ף ב New member 3/2/06 #18 ../images/Emo13.gif אגב,זה צפוי להמשך בשעות הקרובות עדיין ייתכן ברד, גם אצלנו.
R Rוני New member 3/2/06 #19 אלך לראות אם כך מה אפשר לנסות ולהציל יצאתי באמצע הברד לשים כסאות על הצמחים הרגישים, במיוחד על הסוקולנטים
אלך לראות אם כך מה אפשר לנסות ולהציל יצאתי באמצע הברד לשים כסאות על הצמחים הרגישים, במיוחד על הסוקולנטים