ברד ירד

bel011

New member
חוף מרכזי זה איזור השרון?....

בינתיים הכל בסדר אצלי...גשם דקיק בלי אסונות

רוּפֵן

New member
../images/Emo124.gif א.ס.ף ../images/Emo70.gif מה זה צריך להיות?

או שזו הייתה בדיחה שלך, על חשבוני...?! הא ?! מה ?! עליתי על הגג (הזזתי 2 רעפים בשביל זה !), לבדוק מרזבים... שמיים עם עננים גבוהים... בלי גיישעם.. ניקיתי, סידרתי.., ופתאום.. בשוס כזיי..! מכת ברד..! לא בסיידר ! זה כאב..! כן !

רוּפֵן

New member
ממש! פעם שנייה בחיים שברד הכאיב לי

לפני איזה........20 שנה, גנבו לי את האוטו (אוייי. ה 404 שלי...
..) והפתרון המיידי, היה "דו גלגלי" . המשכתי עם זה גם בחורף, עם חליפת נייר דקה - אוברול - שתמיד הייתה מקופלת בתיק שלי (דקה כזו..). הייתה מספיק עמידה ואטומה לגשם.. עד שיום אחד, אני יוצא מהעבודה.. והתחיל גשם.. נו, נסעתי לאט ובכיף.. עד שפתאום התחיל ברד.. מה זה ברד..?! "חצץ.. כבוד השופט..! בלוקים !" הרעש על הקסדה.. היה נוראי.. כמובן שמתחת לאוברול הנייר הייתי עם חולצה דקה וקלילה.. אוווך... שזה כאב.. ברחתי עם האופנוע לכניסה של בית והמתנתי כמעט שעה עד שזה נגמר.. מכוניות נעצרו.. גושי ברד ענקיים שהתרסקו על הריצפה (ועלי.. כמובן) וכיסו את הכביש בשכבת 'רסק קרח' בעובי של יותר מ 5 ס"מ.. בבית, ראיתי שהזרועות מלאות ב..כתמים כחולים וכן על הגב .. וזה כאב עוד שבוע כמעט.. העוצמה שהם ירדו ופגעו, הייתה מדהימה.. זה היה חורף נוראי.. ב 86 או 87... היו הרבה נפגעים אז בעזה..! המקומיים שם דיווחו על גושי קרח של חצי קילו וקילו.. הקרח שנפל עליהם, שבר את גגות האזבסט שעל החושות שלהם, וכל הבלוקים והדודי שמש, "נכנסו לסלון.. וכו'.. אפשר לפתוח 'בלוג'.. לא ?!

raya

Well-known member
נכון.... מזגן כי קר וגשם - אין...... גם לא רוחות. שבת שלום רעיה

סודA

New member
../images/Emo188.gif תסתכלו על חצי הכוס המלאה,

לפחות אתם לא סובלים משיטפונות ופקקי תנועה. רק תזהרו... שהיא לא תישפך.......

r o i 1 9

New member
מנזקי הגשם אצלי:

עציצים שתלויים באוויר, כל אדמתם נוקזה בעקבות הממטרים. היום גילית צמח שכל שורשיו חשופים ובעציץ לא נותר גרגיר חול.

Rebeccan

New member
חול ../images/Emo35.gif

אם האדמה מאוד קלה, אין מה שיחזיק את השורשים האם מדובר בשתיל חדש - במצב כזה השורשים עדיין לא התפתחו והיונקות (השורשים העדינים) עדיין לא קשרו את גרגרי הקרקע השונים תנסה להוסיף קצת טוף לתערובת, לפני שתוסיף את הקרקע הגננית מחדש לעציץ בהצלחה פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

r o i 1 9

New member
התכוונתי קרקע.

הצמח לא חדש.היה טוף בעציץ שגם נשאר. כל האדמה ברחה מחורי הניקוז. בכל מקרה הצמדתי נייר פרגמנט לתחתית עם חורים זעירים.נראה לי שזה יעבוד.

למעלה