הקנטאור המעופף
New member
ברגשי גיל . H-) (שווה)
ברגשי גיל ... .. התחלה מוזרה אבל תקראו .. אני יפרט זאת בהודעה זאת כמו שאף פעם לא פירטתי , לא לעצמי ולא לאחרים. כאשר נכנסתי לבוץ טובעני זה , זה היה עולם אחר , היה תענוג לשבת בצ`ט בעיתות הפנאי לשבת לדבר עם חברים , לדבר עם מכרים , אפילו וירטואלים בלבד . יכולת מול מסך מלא חוטים ופלסטיק , ולהנות מכל רגע .. אבל המצב החמיר , והתדרדרנו לאן שאנחנו היום , הצ`אט הפך למקום פורענות , כל אחד ואחד מבצע שם את זממו ... האחד משתמש בצ`אט על מנת למצוא לו את חציו השני , (ואני לא נגד , אבל זו לא צריכה להיות המטרה) . השני משתמש בצ`אט למימוש סטיותיו , באשר הן ... השלישי נכנס בכד לקללי , והרביעי המסכן שהיה בו מעט רצון טוב לפתח שיחה , עם מעט עניין , עומד בצד , בוהה במסך .... הסיבה השניה היא שכנראה שאנשים לא הבינו אותי בצורה בה רציתי שיבינו אותי . ייתכן והבעיה בי , יכול להיות שלא הסברתי את עצמי כנדרש , אז אני יסביר את עצמי בהזדמנות זו : בכותבי את הודעותי לא הייתה בי שום כוונה להעליב מישהו , אני לא נגד גילוי רגשות המוני , אני לא נגד כתיבת שירים , רק נתתי את הביקורת האישית , מה שאהבתי סימנתי בV ומה שלא בX . אף אחד מכם לא נדרש לחשוב כמוני בנושא הזה ... אני אשתדל להתייחס לכל אחד ואחת פה אישית , לכל אלו שאני מתרועע איתם . אז ככה : רחוק ידידי , אין לי דבר ואף לא חצי דבר נגדך , ותסלח לי , גם לא בעדך ... לא אהבתי מה שכתבת והבעתי את דעתי על זה , אני מצטער אם זה פוגע , זה לא אמור לפגוע , אני חושב שכבר הסכמנו בפורום שכל אחד יביע את דיעותיו , ביקורת רעה היא לאו בהכרח רעה , הביקורת באה על מנת לגרום לתיקון , אם אני היחיד שהבעתי דעה כזאת , אז כנראה שהביקורת שגויה , אבל נוכחתי לדעת שאני לא היחיד, אז ... אוסי , זה לא אישי .. הד``ר , מהיחידים שעוד איכשהו שרדו ולא שינו את עצמם / אופיים אל מול סערות הצ`אט והפורום , אני מלא הערצה ... סלולרית , לא יצא לי להתקל בהודעה שלא אהבתי , אולי באיזה שיר
בילי מיודעי ... הודעות מלאות תוכן , אחטא לאמת אם לא אומר שזה קצת נדוש , אבל מהסתכלות אחרת , בילי אוהב לנתח ולהתפלפל בדברים , עד שזה כבר ניהיה מעניין , ולסירוגין , משעמם. אהליבמה , נתבקשתי לומר שיש תוכן , ויש משהו בראש , ואני דוגל בדברי המבקש . על מיניה שהלך מאיתנו טרם עת .... , אין לי מילים .. עשית מעשה חכם. ST , יש משהו במה שאת אומרת , אני עדיין חושב על זה ... ניצה גם ברחה מפה ,אז אין לי מה לומר , חוץ מזה שגם אם היא הייתה קוראת את זה , זה לא ממש מעניין אותה ... ירוק , הנה , הגעתי לנקודה העיקרית ... את ממש ממש טעית ! חשבת שהבנת אותי , אבל לא הבנת , ותני לי לחדש לך , גם לא תביני . בלי לזלזל , גדולים וטובים ניסו ללא הצלחה ... המעקב שעשית לא ממש תורם לזיהוי , את ורבים טעיתם בטעות החמורה שמשהו עובר עלי ... אני באיזשהו משבר , אני בתקופה של למצוא את הדרך שלי ... יכול להיות שזה נכון , אבל לא לומדים את זה מההודעות שלי , תמיד הן היו כאלה , וכל זמן שאני ארצה הן ימשיכו להיות כאלה ... ואני יסביר , בהודעות שאני כותב , בשאלות שאני שואל , ובדעות שאני מביע , אני לא מייצג את עצמי , אני בעצם לא מייצג אף אחד. תפסתי לי נקודת מבט נסיונית על העולם הזה , וכשאני אומר הזה , אני מתכוון לדת , מצאתי הרבה קושיות , והרבה תירוצים , ולמסקנה אחת הגעתי , הקושיות לא יפסקו , והתירוצים לא יכלו. Kיציק , מה יש להגיד עליך ? לא הרבה ... בחור חביב .. ואחרונה חביבה , Nayoo החדשה , שלא הספקתי להתווכח איתה כיוון שהיא לא מספיק זמן פה , קחו אותה כתחליף שלי .. כל מי שלא הזכרתי , כנראה שלא נתקלתי בו , או שיש לו יותר מידי ניקים , שאני פשוט לא זוכר ... (בלא::
ובכן ידידי , בהזדמנות חביבה זו , אני מכריז על פרישה רשמית טוטאלית מהצ`אט , אני אכנס רק עוד פעם אחת להגיד שלום , אשתדל גם להמנע מפסוע פסיעותי ברחבי הפורום , אם כי אני חושב שזה בלתי נמנע ... הגעתי למסקנה , שאומנם , הצ`אט והפורום הם מקומות נהדרים להעביר את הזמן , ובדיוק זו הסיבה בעטיה אני עוזב , אני נדרש לנצל את הזמן , ולא לשרוף ... וקחו זאת כעצה היעוצה ... היה אחלה , נהיה חרא , אז כנראה שזה הזמן לארוז ת`פעקאלך , ולהתחפף ... הקנטאור המעופף - קץ הימים
ברגשי גיל ... .. התחלה מוזרה אבל תקראו .. אני יפרט זאת בהודעה זאת כמו שאף פעם לא פירטתי , לא לעצמי ולא לאחרים. כאשר נכנסתי לבוץ טובעני זה , זה היה עולם אחר , היה תענוג לשבת בצ`ט בעיתות הפנאי לשבת לדבר עם חברים , לדבר עם מכרים , אפילו וירטואלים בלבד . יכולת מול מסך מלא חוטים ופלסטיק , ולהנות מכל רגע .. אבל המצב החמיר , והתדרדרנו לאן שאנחנו היום , הצ`אט הפך למקום פורענות , כל אחד ואחד מבצע שם את זממו ... האחד משתמש בצ`אט על מנת למצוא לו את חציו השני , (ואני לא נגד , אבל זו לא צריכה להיות המטרה) . השני משתמש בצ`אט למימוש סטיותיו , באשר הן ... השלישי נכנס בכד לקללי , והרביעי המסכן שהיה בו מעט רצון טוב לפתח שיחה , עם מעט עניין , עומד בצד , בוהה במסך .... הסיבה השניה היא שכנראה שאנשים לא הבינו אותי בצורה בה רציתי שיבינו אותי . ייתכן והבעיה בי , יכול להיות שלא הסברתי את עצמי כנדרש , אז אני יסביר את עצמי בהזדמנות זו : בכותבי את הודעותי לא הייתה בי שום כוונה להעליב מישהו , אני לא נגד גילוי רגשות המוני , אני לא נגד כתיבת שירים , רק נתתי את הביקורת האישית , מה שאהבתי סימנתי בV ומה שלא בX . אף אחד מכם לא נדרש לחשוב כמוני בנושא הזה ... אני אשתדל להתייחס לכל אחד ואחת פה אישית , לכל אלו שאני מתרועע איתם . אז ככה : רחוק ידידי , אין לי דבר ואף לא חצי דבר נגדך , ותסלח לי , גם לא בעדך ... לא אהבתי מה שכתבת והבעתי את דעתי על זה , אני מצטער אם זה פוגע , זה לא אמור לפגוע , אני חושב שכבר הסכמנו בפורום שכל אחד יביע את דיעותיו , ביקורת רעה היא לאו בהכרח רעה , הביקורת באה על מנת לגרום לתיקון , אם אני היחיד שהבעתי דעה כזאת , אז כנראה שהביקורת שגויה , אבל נוכחתי לדעת שאני לא היחיד, אז ... אוסי , זה לא אישי .. הד``ר , מהיחידים שעוד איכשהו שרדו ולא שינו את עצמם / אופיים אל מול סערות הצ`אט והפורום , אני מלא הערצה ... סלולרית , לא יצא לי להתקל בהודעה שלא אהבתי , אולי באיזה שיר