ברגשי גיל . H-) (שווה)

ברגשי גיל . H-) (שווה)

ברגשי גיל ... .. התחלה מוזרה אבל תקראו .. אני יפרט זאת בהודעה זאת כמו שאף פעם לא פירטתי , לא לעצמי ולא לאחרים. כאשר נכנסתי לבוץ טובעני זה , זה היה עולם אחר , היה תענוג לשבת בצ`ט בעיתות הפנאי לשבת לדבר עם חברים , לדבר עם מכרים , אפילו וירטואלים בלבד . יכולת מול מסך מלא חוטים ופלסטיק , ולהנות מכל רגע .. אבל המצב החמיר , והתדרדרנו לאן שאנחנו היום , הצ`אט הפך למקום פורענות , כל אחד ואחד מבצע שם את זממו ... האחד משתמש בצ`אט על מנת למצוא לו את חציו השני , (ואני לא נגד , אבל זו לא צריכה להיות המטרה) . השני משתמש בצ`אט למימוש סטיותיו , באשר הן ... השלישי נכנס בכד לקללי , והרביעי המסכן שהיה בו מעט רצון טוב לפתח שיחה , עם מעט עניין , עומד בצד , בוהה במסך .... הסיבה השניה היא שכנראה שאנשים לא הבינו אותי בצורה בה רציתי שיבינו אותי . ייתכן והבעיה בי , יכול להיות שלא הסברתי את עצמי כנדרש , אז אני יסביר את עצמי בהזדמנות זו : בכותבי את הודעותי לא הייתה בי שום כוונה להעליב מישהו , אני לא נגד גילוי רגשות המוני , אני לא נגד כתיבת שירים , רק נתתי את הביקורת האישית , מה שאהבתי סימנתי בV ומה שלא בX . אף אחד מכם לא נדרש לחשוב כמוני בנושא הזה ... אני אשתדל להתייחס לכל אחד ואחת פה אישית , לכל אלו שאני מתרועע איתם . אז ככה : רחוק ידידי , אין לי דבר ואף לא חצי דבר נגדך , ותסלח לי , גם לא בעדך ... לא אהבתי מה שכתבת והבעתי את דעתי על זה , אני מצטער אם זה פוגע , זה לא אמור לפגוע , אני חושב שכבר הסכמנו בפורום שכל אחד יביע את דיעותיו , ביקורת רעה היא לאו בהכרח רעה , הביקורת באה על מנת לגרום לתיקון , אם אני היחיד שהבעתי דעה כזאת , אז כנראה שהביקורת שגויה , אבל נוכחתי לדעת שאני לא היחיד, אז ... אוסי , זה לא אישי .. הד``ר , מהיחידים שעוד איכשהו שרדו ולא שינו את עצמם / אופיים אל מול סערות הצ`אט והפורום , אני מלא הערצה ... סלולרית , לא יצא לי להתקל בהודעה שלא אהבתי , אולי באיזה שיר :) בילי מיודעי ... הודעות מלאות תוכן , אחטא לאמת אם לא אומר שזה קצת נדוש , אבל מהסתכלות אחרת , בילי אוהב לנתח ולהתפלפל בדברים , עד שזה כבר ניהיה מעניין , ולסירוגין , משעמם. אהליבמה , נתבקשתי לומר שיש תוכן , ויש משהו בראש , ואני דוגל בדברי המבקש . על מיניה שהלך מאיתנו טרם עת .... , אין לי מילים .. עשית מעשה חכם. ST , יש משהו במה שאת אומרת , אני עדיין חושב על זה ... ניצה גם ברחה מפה ,אז אין לי מה לומר , חוץ מזה שגם אם היא הייתה קוראת את זה , זה לא ממש מעניין אותה ... ירוק , הנה , הגעתי לנקודה העיקרית ... את ממש ממש טעית ! חשבת שהבנת אותי , אבל לא הבנת , ותני לי לחדש לך , גם לא תביני . בלי לזלזל , גדולים וטובים ניסו ללא הצלחה ... המעקב שעשית לא ממש תורם לזיהוי , את ורבים טעיתם בטעות החמורה שמשהו עובר עלי ... אני באיזשהו משבר , אני בתקופה של למצוא את הדרך שלי ... יכול להיות שזה נכון , אבל לא לומדים את זה מההודעות שלי , תמיד הן היו כאלה , וכל זמן שאני ארצה הן ימשיכו להיות כאלה ... ואני יסביר , בהודעות שאני כותב , בשאלות שאני שואל , ובדעות שאני מביע , אני לא מייצג את עצמי , אני בעצם לא מייצג אף אחד. תפסתי לי נקודת מבט נסיונית על העולם הזה , וכשאני אומר הזה , אני מתכוון לדת , מצאתי הרבה קושיות , והרבה תירוצים , ולמסקנה אחת הגעתי , הקושיות לא יפסקו , והתירוצים לא יכלו. Kיציק , מה יש להגיד עליך ? לא הרבה ... בחור חביב .. ואחרונה חביבה , Nayoo החדשה , שלא הספקתי להתווכח איתה כיוון שהיא לא מספיק זמן פה , קחו אותה כתחליף שלי .. כל מי שלא הזכרתי , כנראה שלא נתקלתי בו , או שיש לו יותר מידי ניקים , שאני פשוט לא זוכר ... (בלא:::) ובכן ידידי , בהזדמנות חביבה זו , אני מכריז על פרישה רשמית טוטאלית מהצ`אט , אני אכנס רק עוד פעם אחת להגיד שלום , אשתדל גם להמנע מפסוע פסיעותי ברחבי הפורום , אם כי אני חושב שזה בלתי נמנע ... הגעתי למסקנה , שאומנם , הצ`אט והפורום הם מקומות נהדרים להעביר את הזמן , ובדיוק זו הסיבה בעטיה אני עוזב , אני נדרש לנצל את הזמן , ולא לשרוף ... וקחו זאת כעצה היעוצה ... היה אחלה , נהיה חרא , אז כנראה שזה הזמן לארוז ת`פעקאלך , ולהתחפף ... הקנטאור המעופף - קץ הימים

zipihersko

New member
שלום לך קנטאור מעופף.

אתה רוצה להגיד לי, שפעם הצאט היה אחרת? פעם הרגשת אחרת שם? אני מידי יום שם, נכון אומנם אני מכורה, אבל כיף לי שם. נכון יש גם ימים נוראים... אבל לא נפרט את זה כאן בכל מקרה נחמד שם לדבר עם אנשים, להכיר, לפגוש,וכאלו. נכון יש כל מיני סוגי אנשים, כאלו שמחפשים את זה, וכאלו שרוצים רק ככה, וכאלו וכאלו, אבל כל אחד שיעשה מה שבא לו ואתה יכול לעשות מה שבא לך עצוב לשמוע כל יום שמישהו אחר עוזב ומגלה שהספיק לו, למרות שאין לי כל כך מושג מי אתה. טוב אין לי מה לומר יותר בעינין לימונית

כפיתוש

New member
לימ..

ב``ה מי שלא ראה את הצ`אט בימיו הטובים לא יבין את זה, מי שכיף לו, סבבה, מי שלא, לא. חכי כמה חודשים, גם את תתחילי להרגיש שזה .. בלעעע... :) אני בכיוון הנכון ~~~~ זה לא מלהיב להיות מכורים... קנט, מעוף נעים ;-) פורים שמח לכולם בשורות טובות (10 שנים לסיום מלחמת המפרץ, ועוד מאיימים על חיינו) ביי

התמ-ים

New member
אני אגיד לך למה זה, לדעתי הקטנה

כאחד שראה את הצ`אט בימיו הטובים, (אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותם ימים. אבל לדעתי הימים ההם היו מספיק טובים בשבילי). אז היו אנשים אחראים בצ`אט, כל הסוטים, והמקללים והמטרידים, היו עפים ע``י האחראים. היה מי ששמר על הצאט, כמעט לאורך כל היממה. אותם אחראים כבר לא כ``כ נמצאים שם. במקרה הטוב. אולי הם נמצאים, ומפחדים להעיף, או שלא איכפת להם בסיוק מה שקורה שם, אני לא יודע. ועד שזה לא ישתנה, הצ`אט ימשיך להתדרדר. שלא לדבר על הצרה עם הניקים, והמתחזים וכו` אותו דבר צריך להיות גם בפורום, חבל שאף אחד לא מעיף מכאן גם את כל ההצפות, או לפחות מאחד בין ההודעות האלה. אם אני מסתכל על העמוד הזה, רובו זה הצפה אחד גדולה באיזשהו ריב דבילי בין לימונית לירוק או כל מיני דברים בסגנון. ממש ילדים קטנים (ואני לא מאמין שאני משתמש בביטוי הזה :) ואם הבנתי נכון את ``הכיוון הנכון`` שלך, אז חבל, אבל מה שיותר חשוב זה שלך יהיה טוב (לא רק לנו) ...

התמ-ים

New member
כמו תמיד, את לא מבינה אותי ..:))

בדר``כ, כשיש ויכוחים אידיוטיים, כמו במקרה הזה, אני מגדיר את זה כויכוח של אנשים קטנים, ולא ילדים קטנים ... ולא משנה הגיל הביולוגי אז אני חוזר בי, אתן מתווכחות כמו נשים קטנות <אני לא אוריד את הרמה שלכן לחברות כנסת, זה כבר הגזמה>, ולא כמו שפורסם. יום טוב, נטול ויכוחים

תמים , אתה היית בזמן ...

אתה היית כשנכנסו לי בניק ולעוד מישהו ? :))) אלו היו הימים הקצת פחות טובים , היו ימים יותר טובים , ללא ספק ..

התמ-ים

New member
כניסה בניקים של אחרים, היה תמיד

אבל פעם היו עפים על דבר כזה ... היום כבר לא ... וחבל ...

סלולרית

New member
לקנטאור

היי קנטאור אני לא מאלה שיכתבו לך לא על תעשה את זה וכ``ו אתה תחסר פה (לדעתי) ההודעה האחרונה שלך היתה מושלמת סוף סוף אלו שלא הבינו אותך כראוי יבינו אותך עכשיו ושיהיה בהצלחה :) תבוא לבקר...! סלו

nayoo

New member
מה?

אני באה ואתה הולך?...תודה...אבל לא תודה עזבתי ברגע זה

קנטא אחי

וואלה איך שזה מתאים לך... לידיעתך אנשים מכירים אותך יותר ממה שאתה חושב, כמו תמיד אתה עושה מה שאתה מחליט ואני לא אנסה להגיד לך להשאר. אבל בחייאת תציץ מידי פעם... ושמור על קשר ביי וד``ש...

למעלה