ברגע של "ברז"

אופקקקק

New member
ברגע של "ברז"

ככה זה, בנאדם בטוח שיש לו חברים..לא סתם אלא אפילו מכנה אותה חברים טובים, מה טובים? הכי טובים. וברגע שאתה הכי צריך אותם.. מאכזבים דופקים "ברז" מה שנקרא, בעברית לא תקנית. אז לך חפש את החברים שלך..כנראה שהבחור/ה שהמציא/ה את המשפט הזה היה גאון. כ"כ הרבה חברים יש לי..ממש ליגה ואיפה הם עכשיו???! דופקים לי ברז. אין כמו משפחה, אני אומרת לכם! לא החבר/ה ולא חבר/ה הכי טובים (כביכול) מסתבר שהכל באמת אינטרס.. אתה נמצא עם אנשים כי כיף לך איתם, הם מעבירים לך את הזמן, מצחיקים אותך, יוצאים איתך, מה שלא יהייה, אם לא היה ככה לא הייתם חברים. הכל אינטרס. טוב עכשיו אני כותבת כי בשניות אלו ממש דפקו לי "ברז", ניפו אותי. אולי מחר ארגיש אחרת אולי מחר האמונה במילה חברים (לא רק באגד) תחזור אליי.

voguemaster

New member
הממ תמיד זה כך

וככל שיש יותר חברים יותר קל לראות את זה. צריך להישאר עם החברים שבאמת אוהבים אותך. אלי

voguemaster

New member
אני שמח

קבלי
ו-

amir_aikido

New member
עניין של בחירה

כמו הרבה דברים אחרים בחיים, זה עניין של בחירה לי יש מעט חברים טובים, אבל הם חברים באמת. אם אני אצטרך אותם הם תמיד יהיו שם, בכל מחיר. וכבר בדקתי את זה יותר מפעם אחת. דווקא ביום יום הקשר שלנו בדרך-כלל פחות הדוק, רק טלפון או שניים כל שבוע שבועיים ומפגשים מדי פעם. לא יוצאים ביחד כל הזמן, את זה עשינו מזמן כשרק התחלנו ליסד את הידידות, עכשיו היא כבר יצוקה בבטון וכולנו התקדמנו מעט למקומות אחרים, כך שאין כזה צורך להפגש כל הזמן. אבל כשצריך, באמת לשבת ולדבר או עזרה מסוג כלשהו, אני והם, תמיד נהיה במקום. זה עניין של בחירה, מי שלא עמד בציפיות האלה שלי ממנו, נופה במהלך השנים, ולא נשאר חבר טוב שלי. רק אותו מיעוט ספור שאיתו אני יכול להיות באמת אני, ולהרגיש בטוח. אלה שלא יפחדו להגיד לי בפנים גם את הדברים הרעים, להעמיד אותי בפני המציאות, אלה שכשאני צריך
ועידוד ישמעו אותי ויעודדו אותי כמה זמן שזה רק יקח. החסרון של השיטה הוא כמובן בכך שרק מיעוט יכול להתאים, לכן יש לי גם חבירם פחות טובים, יותר מכרים מחברים של באמת. אלה שאני סתם מבלה איתם, אבל הם לא החברים באמת , לפעמים אחד או שנייים מהם מצטרפים לקבוצה המצומצמת, אבל לרוב לא, הם ואני סתם חולפים זה בחיי זה. אמיר

Ace Ventura

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד...

אני יכול לספור את ה"חברים הטובים" על יד אחת או שתיים... כל השאר הם חברים כלליים. החברים האמיתיים שלי יודעים שאני תמיד נמצא "שם" למענם, הם יכולים להתקשר בכל שעה ואני תמיד אהיה שם (גם באמצע הלילה). כמו שאמר amir_aikido, את השאר מנפים עם השנים...

אופקקקק

New member
חלק הבנתם הפוך...

יש לי גם חברים ספורים שאני יכולה לכנות חברים טובים, אבל גם הם אנשים, וגם הם עושים איתי פאשלות מידי פעם.. אני משתדלת שלא לקחת קשה ולזרום, אחרי הכל הם רק החברים הכי טובים שלי, הם לא חייבים לי כלום מבחינה חוקית. עם אותו חבר טוב שהבריז לי אותו יום, אני חייבת לשוחח, כי כנראה שהברז שלו נובע שאיזשהו כעס אליי כי הוא מתחמק ממני נונ סטופ. גם אני יודעת לסנן חברים, תאמינו לי, יש לי אינטואיציה מעולה לגבי אנשים

Ace Ventura

New member
אופקקקק....

הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לדבר איתו ולברר מה גרם לו להבריז ולהתחמק ממך... הרי אם אתם חברים טובים לא אמורה להיות לו בעיה להגיד לך אם משהו מפריע לו...

Barbie

New member
אז לא הבנת. נשים דופקות ברז.

גברים לא (הם באים במבוכה מן המחשבה על כך). זה לא שהוא מנסה לרמוז לך. יש משהו אחר. מישהו אמר פעם - הפוסל, במומו פוסל.

virtual angel

New member
איזה קישקוש!!!

גברים ועוד איך דופקים ברז.. אתה יכול לפנות לבן .... שדפק לי את האמא של הברזים חודשיים לפני החתונה

למעלה