ברגעים של........

ברגעים של........

ברגעים של גאות ושיטפון הפורץ מכל עבר שבא ומנסה להציף כל חלקה ולצבוע את חיי בגוונים מוכרים של ורוד להאיר חיי באור שלווה ואהבה לעטר רגעים בחיבוקים ארוכים וחמים של יחד לענג בצלילים נדירים בעדינותם שיהוו מרש חדש לצעדים קלילים ובדילוגי שמחה ברגעים שכאלה..... הפחד עוטף אותי..... בזמנים שמנסה לתפוס את הנשימה הבאה בפה פעור לבליעת האוויר הממלא את החדר ולנסות להחזיר את פעימות לבי למסלולן הטבעי לתת לשרירי את זמן המנוחה הדרושים להם בשביל לקום מהמיטה אל המקלחת שם שנינו נעמוד מסבנים ומסתבנים לאחר מעשה של אהבה בתאוות הבשרים בנשיקות מהולות במים וטעם שנינו נמהל בעונג חדש שמטפס ועולה במעלה הגב אל עבר עוד מסע שאין לו סוף בתוך מערבולת של ניסיונות לגלות עוד מקומות ולטעום עוד טעימות בזמנים כאלה..... מציק לי הפחד......

../images/Emo52.gif ברגעים של שפיות....

שמסביב כל כך הרבה רדידות והרבה תהיות לאן נעלמו כל הטייקונים והטייקוניות של פעם....אני יושב וקורא את השיר של פשוט אישה אשר נותר בשיממונו, אם לא נחשיב פרח וקריצה כתגובה ראוייה, ואני שואל עצמי, האם באמת כל כך הרבה גולשים חלפו כאן מאז שנכתב השיר ובאמת איננו שווה להתייחסות, או שפשוט הגולשים בפורום הזה שמו לעצמם כלל לעשות כל מאמץ רק להשתטות בכל מחיר ולהבריח מכאן כל מי שקשה לו להסתגל לשטותיניקיות שכמה שהיא לא נחמדה, הרי היא צריכה להיות במידה ובמינון הנכונים, בכדי שלא יחשבו שזה פורום של מוגבלים. יש זכות גם להיות נשוי ואינטיליגנטי מן הסתם, הלא כך? זהו סוד ידוע כי כל הכותבים/ות הענקיים של פעם אינם... זהו סוד ידוע כי חלק מהכותבים/ות של היום כאשר מחפשים איכויות או תשואות יוצאים/ות לרעות גם בשדות אחרים, המוריקים באיכות הכתיבה ובכשרון הכותבים, שמן הסתם גם הם אולי, במקרה, עשוי להיות, סביר, הגיוני....שהם נשואים ונשואות. השאלה שנשאלת למה נשוי איכותי מקומו לא כאן ונשוי שטותניק שכבר ממזמן חדל להבחין מה מתאים לצ´ט ומה מתאים לפורום, כאן הוא מלך כל יכול שברוב עריצותו לא מבין שהשרשורים הדביליים לפעמים (בד"כ) דוחקים את יצירות המופת של הבודדים/ות? דבר אחד הוא לא לרצות או לא להיות מוכשרים בכתיבה, אבל גם לא לקרוא או לא להגיב לכתיבה יוצרת?! עד כדי כך פשה כאן האטימות והרדידות? נותר כאן מישהו בכלל שיוכל להבין את טענותיי?- בספק.... לצורך הדגמת כוונותיי יבהיר הקישור שצרפתי איך צריך להראות שרשור לשיר כמו של פשוט אישה, ולא המחשה תיאורטית, אלא מן המעשה ומכאן- בפורטל הזה. אז לילה טוף/ בוקר טוף וגם אם אף אחד לא יתייחס, לפחות הודעתי תשמש כמנוף הקפצה לכותבת המוכשרת.

The ofer

New member
את טענותיך מבין...באמת...

אבל את הקישור לא כל כך... איך צריך להראות שרשור...לא חושב ששרשור שתשע הודעות בו הן ארבע של כותב ההודעה...ועוד חמש הן של המנהל...ארבל...הן דוגמא טובה לטענותיך... נכון שכותבים טובים עזבו...לא יודע אם בגלל התגובות...חוץ מאחד שאני יודע עליו ושבטוח מבקר פה...אלו שעזבו לא עברו לפורום אחר...

הזרה

New member
כל כתיבה היא כתיבה יוצרת

השאלה תמיד תהיה מה היא יוצרת. שרשורים דביליים כהגדרתך,או יצירות "מופת" מנגד, או בהתמקדות על עניין, מה ההבדל בין הכמות והאיכות. אולי טעית בפורום, והוא אמור להיות רק פורום שירה וכתיבה יוצרת,(ששם כותבת זו משום מה, אינה יוצרת). וסתם לשם השוואה תיכנס לאותו פורום וראה את רצף התגובות לשירים או סיפורים שמועלים שם (או לכל פורום אחר), ואז אולי, גם תוכל להעביר את הביקורת.

מו שיקו

New member
וחוץ מזה

משום מה נשכחה הקטגוריה של אלה שקוראים את השיר ולא מוצאים בו את האייכויות שאתה כל כך אוהב לדבר עליהן

מי היה מאמין

שיבוא יום ואני אסכים עם מושיקו?
תודה ארבלוני, על שהענקת לנו רגעים של אחוות שותפים לגורל.

לא חבל לשנות ניק רק בשביל......

לטעות ? ארבל כבר החמיא לי על השיר הנ´ל והוא יודע את עמדתי לגבי פורום נשואים נשואות , וכתיבתי כאן . כך שהוא לא היה צריך לשמש "כדון קישוט" כאן . לפעמים טועים , והפעם טעית בגדול. חבל .

אין לי מושג .........

מי אתה , ולמה בחרת דווקא בשירי לכתוב את כל מה שכתבת , מבין כל רגעי "השפיות" שכתבת בחרתי לקחת רק את מה שנגע בכתיבה שלי , ועל זה נותר לי לומר לך תודה , תודה על שקראת ותודה על שמצאת לנכון להשאיר תגובה על כתיבתי .

טאקילה~*

New member
אישה רמבו לא מדייק...

אמרה אישה ושמה טאקילה===אל תפחד מהפחד==== יום נעים אישה וכולם גם לך עופ עופ

טאקילה

מה זה נכנסת לביז´נס שואו ? מארגנת אירועים , כנסים, בר מיצוות , בריתות .... תגידי כמה עולה מנה ?

טאקי..........

בלי לדעת פחד לא נדע ממה לא לפחד..... האמת , שכדאי לפעמים לפחד.... צהריים טאקי

למעלה