ברגעים הכי קשים שלנו

salt of earth

New member
ברגעים הכי קשים שלנו

عند كثرة همومي في داخلي، تعزياتك تلذذ نفسي(مز 94: 19 ) أخي العزيز قد تكون أصبت في حادث إصابة خطيرة، أو تعاني من أحد تلك الأمراض التي يسميها الناس الأمراض المستعصية. لقد اختبر أيوب الصديق مثل هذه الحالة، وفي مرضه قال: "هكذا تعين لي أشهر سوء وليالي شقاء قُسمت لي". واختبر هذه الحالة أيضا الملك التقي حزقيا، عندما أخبره إشعياء أن مرضه سيفضي به إلى الموت، فوجه وجهه إلى الحائط، وبكى بكاء عظيماً. كما أن رسول الأمم العظيم بولس، كان يعاني أيضاً من تجربة في جسده، وتضرع للرب ثلاث مرات أن تفارقه الشوكة، لكنه ظل بها طوال حياته، إلى أن استوطن عند الرب. أو قد يكون يوم الضيق بالنسبة لك، خسارة من تحبهم، فتركت وحيداً من أقرب وأحب الناس إليك. ونحن نتذكر هنا يعقوب الذي ماتت زوجته المحبوبة راحيل، التي لأجلها خدم 14 سنة، وماتت وهي بعد صغيرة، إذ ماتت أثناء ولادتها لبنيامين. ثم كيف ننسى أيضاً أيوب البار الذي في ضربة واحدة مات كل أولاده العشرة، فقال مقولته الشهيرة والعظيمة: "الرب أعطى والرب أخذ، فليكن اسم الرب مباركاً".

salt of earth

New member
המשך ../images/Emo189.gif

أو قد يكون يوم الضيق ظروفاً مادية قاسية. نتذكر هنا مرة أخرى أيوب، الذي أمسى معدماً من بعد سعة. كما نتذكر أيضا امرأة واحد من بني الأنبياء الذي أتى المرابي ليأخذ ولديها له عبدين، ولم يكن في بيتها إلا دهنة زيت (2مل4). وقد يكون يوم الضيق ظلم أو اضطهاد ألم بك؟ هل يمكن أن ننسى هنا يوسف، عندما ألقاه اخوته في البئر، وجلسوا ليأكلوا طعاما. ثم عندما باعوه للإسماعيليين، وقد آذوا بالقيد رجليه، وفي الحديد دخلت نفسه. ثم عندما أخذه الاسماعيليون إلى بلد غريبة، وهناك بيع كأحد العبيد؟ تفكر فيه وهو يلقى به في السجن، على تهمة ليس فقط لم يعملها، بل عمل العكس، فإذا به بدل كلمة أشكرك، يزج به في السجن. أخي الحبيب، لا تفشل، بل ارفع نظرك إلى فوق. مكتوب "نظروا إليه واستناروا، ووجوههم لم تخجل" (مز 34: 5 ).
وإذا أحاط بك العدو وحاصرك من كل جانب، انظر إلى فوق، فهو لن يستطيع مُطلقاً أن يغلق طريق السماء في وجهك.

lion 7

New member
כתוב שבחולשה כח אלוהכם

נהיית מושלמת ... זה הסוד שרק בני אלוהים מבינים אותו , אולם יש לנו רוח אלוהים שמדריכה והופכת את החולשה הבשרית לשלמות רוחנית .. אני נזכר בשיר עתיק של נג`יב לביב ממצרים, שתחילתו אומר : פי דיקאטי ואלאמי (תרגום : ברדיפותי ויסורי אתה ההשראה לתנחומי ) דרך המסיחי לא רצופה בורדים , אלא צרה ומלאה מכשולים , מי שעוזר הוא רוח הקדש , יסוע תופס ביד ומראה את סוף הדרך .. יסוע אומר תהיו בטוחים אני ניצחתי את העולם .. ‏תודה מלח על המלים המנחמות...

salt of earth

New member
כי אנחנו ערבים ../images/Emo9.gif

תרגום תמציתי אולי יעלה מחר או אחרי זה

האמת

נכנסתי כי הפורום שלכם פורסם כמארח, אין לי בעיה עם זה שאתם ערבים, אבל זה פורום ישראלי שכותבים בו עברית,לא? יש לי שאלה ביומן של שישי פגשתי בכתבה מאוד מעניינת של היהודים המשיחים, מכירים את זה אולי? יש לזה איזה קשר לאמונה של האנשים בפורום הזה, או שיש בתפוז פורום כזה, זה עניין אותי מאוד
זה יהודים הלכתיים שבחרו שבמקום שיכפו עליהם דת הם מצאו את הדרך שלהם. מעניין היה לראות ומרתק, לכן הצצתי לכאן לראות אם זה קשור לכתבה ההיא. מצטערת שהתפרצתי.

salt of earth

New member
תודה רבה

הפורום הזה הוא לא ליהודים משיחיים אם כי גולשים איתנו כמה יהודים משיחיים והם יוכלו להסביר על עצמם יותר טוב מאיתנו. החלק הארי של חברי הפורום הם ערבים נוצרים ולכן הרוב המוחץ של ההודעות תמצאי בשפה הערבית. וברוכה הבאה

שאלה נוספת

מערכת ניתור כניסה לפורום עובדת בפעם הראשונה שכותבים, למה עדין אני סגורה כניק לכתוב בפורום? אני ניהלתי שני פורמים בתפוז היש סיבה לחסימה או לניתור שלי לכתיבה פה, זו לא קומונה סגורה זה פורום פתוח לכותבים לא??? אודה לתשובה ברורה קצת נדהמתי לגלות שאני צריכה לחכות לאישור הודעה.

מותר לי

New member
לא בפעם הראשונה, אלא...

בפעמים הראשונות... זה לא חסימה, זה ניטור, וזה לא נגדך, זה נגד טרולים

lion 7

New member
ברוכה הבאה ליידי בל

נא להתאזר בסבלנות , עד שתקבלי תשובה מהמנהלת שיפרד, מערכת הניטור עובדת מאז שנפתח הפורום , אז היה הרבה השמצות והתפרצות לפורום .. בקשר ליהודים משיחים , הם אחים לאמונה , ובטח יופיע אחד מהם ויסביר על אמונתו

salt of earth

New member
מערכת הניטור

מערכת הניטור יורדת אחרי 3 ההודעות הראשונות. לא מדובר בחסימה חלילה, אלא זה אמצעי הגנה בשל ההתקפות הרבות של הטרולים שנהגו להשמיץ ולהציף את הפורום מיד אחרי פתיחתו, מע' הניטור קיימת בפורומים בתפוז שהם קורבן להתקפות רבות כמו פורום ערבים, חרדים, וגם פורום נצרות.

למעלה