איך קיד בדיוק יוריד לחץ מנוביצקי?
אני לא מבין את הטענה הזו, להיפך, הלחץ בדאלאס רק יגבור אתה, משום שהם הביאו כוכבבעל שם וכעת נגמרו לנוביצקי התירוצים. אני אוהב את קיד באמת, אבל מעולם לא החזקתי ממנו, גם כשהיה צעיר, בטח שלא היום. קוד לא יוריד שום לחץ, הוא יוסיף להתקפת המעבר שלהם, שגם בלעדיו הייתה בסדר, אבל קיד לא מהווה שום איום בהתקפה, יכולת הקליעה שלו מבחוץ היא אפסית. הוא לא מסוגל לחדור כמו בעבר, הוא לא מהווה איום ולכן לא יעשו עליו דאבל טים, לכן איך בדיוק הוא יוריד לחץ? להיפך, כעת אפשר לעשות דאבל טים על דריק מבלי לחשוש מהקליע מבחוץ של קיד. קיד לא מעניק לדאלאס שום ייתרון על פני הלייקרס, הספרס או הסאנס. אתה רציני לגבי הטרייד של פאו, ראית את הלייקרס לאחרונה? הם מ-פ-ח-י-ד-י-ם!!! לגבי שאקיל וסאנס, ובכן, היום יש שידור ישיר, נוכל לראות סוף סוף איך זה נראה. בכל אופן, אני אישית לא החזקתי מדאלאס לפני הטרייד וגם לא אחרי, הבעיה המרכזית שלהם היא בכוכב, כן בנוביצקי, אני חוזר ואומר (אמרתי זאת גם בעונה שבא הם הגיעו לגמר מול מיאמי וחברי הפורום קטלו אותי ואמרו שאני שיכור), דאלאס לעולם לא תוכל לזכות בתואר כל עוד היא מתבססת על נוביצקי שינהיג אותה. יום טוב ההנהלה