ברגעים אלו ממש

NOWITZKI12

New member
הוא לא אמר שזה בוצע

הוא רק אמר שזה בדרך... ודרך אגב, אני אופטימי, דאלאס תגיע לגמר המערב השנה..

NOWITZKI12

New member
זהוווווו

זה נסגר! סופסוף.... ג'ייסון קיד, מאליק אלן,אנטואן רייט עברו לדאלאס. ניו ג'רזי קיבלה את דווין האריס (המוכשר), דסנגה דיופ, קית' ואן הורן, האסל, אגר, +2 בחירות דראפט סיבוב ראשון, + 3 מיליון דולר... פראיירים דאלאס...אבל לפי דעתי קיובן לא אחד טאמבל, והוא יודע משהו שכולם לא... go mavs! לינק לכתבה:http://www.nba.com/mavericks/news/Kidd_trade_021908.html

עומר ו

New member
מישהו חושב שיש לקיד סיכוי

לשמור על ממוצע הכמעט טריפל דאבל שלו גם בדאלאס?

Puskas

New member
זה לא דבר חיובי

שיש לו כל כך הרבה טריפלים..זה אומר שהוא משחק עם חבורה של קקות שלא נלחמים ולא מסוגלים ליצור לעצמם מצבים.. פה יהיה לו את נוביצקי,טרי והווארד שיודעים ליצור לעצמם ולאחרים מצבים ועל קיד יהיה פחות עומס.. שיתן 8 נ"ק ו-11 אס' זה מעולה..לא צריך רב'..יש קוטפי רב' אחרים פה.. האסיסטים וניהול המשחק והגנה זה מה שקריטי פה..

עומר ו

New member
זה שהיו למג'יק הרבה טריפל דאבלים

לא אומר שהקבוצה שלו היו "קקות שלא נלחמים ולא מסוגלים ליצר לעצמם מצבים" זה פשוט כי הוא היה מוסר מעולה וגבוה. בשביל ריבאונדים לא מספיק רק גובה, צריך גם תזמון ולכן יש לקיד הרבה ריבאונדים יחסית לגארד...

Puskas

New member
כן אבל זה לא המקרה פה..

הנטס היו באמת קבוצה מסריחה שלא עשתה הגנה ולא עשתה רב' ולא מסרה אס' ורק נ"ק היה להם בראש.. אז קיד נאלץ לתת הכל מהכל כדי שהנטס לא יהיו אחרונים בליגה בערך.. מג'יק בזמנו היה ענק והתן מהכל אבל היו עוד שנתנו מהכל ולכן הלייקרס היו כל כך חזקים ודומיננטים.. אתה יכול להניח שזה לא יהיה המקרה בדאלאס..ואתה יכול להניח שלא הביאו את קיד לדאלאס בגיל 33 כדי שיעשה את מה שהוא עשה בנטס.. סה"כ צריך שיתן מעל 10 אס' למשחק ושיתן משהו סביב 10 נ"ק למשחק ומעל הכל שיעשה הגנה לוחמת..מעבר לזה כל דבר יהיה בונוס..פה הוא לא יהיה חייב לעשות הכל כי יש אחרים שיודעים לעשות את זה..אבל בנטס עם גבוהים שהרמה שלהם ביחס לליגה היא כמו של מרקוביץ' ביחס לליגה פה אז אין לו הרבה ברירה..

cache

New member
הטרייד הכי פחות משמעותי

מבין שלושת הטריידים הגדולים של המערב. הטרייד של הלייקרס (גאסול) כבר הוכיח את עצמו, הטרייד של הסאנס אם יצליח לדעתי יהפוך טותם לקונטדרים רציניים, הטרייד של דאלאס לא משמעותי, אני לא יתפלא אם דאלאס יחלשו דווקא

ההנהלה שוב מסטולה?

אני לא מאמין שאתה אומר את זה. הדברים שהיו חסרים לדאלאס הם סנטר ורכז דומיננטיים, וכידוע אחד מהם מספיק כדי לזכות באליפות. עכשיו ברוב המקרים סנטר עדיף, אבל עדיין...קיד ייתן הרבה מאוד לדאלאס ויוריד מנוביצקי הרבה עומס, כי האריס היה צעיר ולא מנוסה וטרי יותר קלע מרכז. לדעתי הטרייד הזה יותר חשוב משני הטריידים הקודמים כי גאסול לא הוכיח כלום עדיין ואמנם הלייקרס קבוצה מעולה אבל חוץ מקובי אין שם לאף אחד ניסיון פלייאוף, כך שהטרייד של גאסול פחות משמעותי לעכשיו, אבל יותר משמעותי לעתיחד כי לגאסול יש יותר משנתיים לתת, מה שקשה לומר על קיד ושאק. לדעתי הטרייד הזה חשוב מהטרייד של הסאנס בעיקר כי קיד יותר יציב כרגע משאק ופחות פציע. בכל מקרה, המערב יהיה לוהט העונה. אני מאמין שלגמר המערב דאלאס תגיע בוודאות.

doriso

New member
תרשה לי לחלוק עליך

הטרייד של קיד כל כך לא חשוב, הבעיה של דאלאס היא לא עמדת הרכז, היא עמדת האופי שלקיד אין יותר מידי ממנו. דאלאס לא מסוגלת להתמודד עם הספרס או עם הסאנס, ואני רחוק מלהיות בטוח שהיא מסוגלת להתמודד עם הלייקרס או יוטה, בקיצור, אין לדאלאס שום סיכוי להגיע לגמר מערב.

the mnm factor

New member
דבר אחד בטוח מכל הדיבורים האלה

לדעתי כבר 10 שנים לא היה כל כך מעניין בNBA.

קיד הביא קבוצה לוזרית לגמר פעמיים

עם בדיוק שחקן וחצי לידו. ואני ראיתי את משחקי הפלייאוף של הנטס...תאמין לי אופי לא חסר לו. ואני מסכים ב-100% שזה בדיוק מה שדאלאס צריכה ולנוביצקי חסר וזו בדיוק הסיבה למה הטרייד הזה הכי משמעותי.

doriso

New member
--->

סבבה, רק תזכיר לי להסתלבט עליך קצת כשדאלאס יעופו בסיבוב השני...

cache

New member
איך קיד בדיוק יוריד לחץ מנוביצקי?

אני לא מבין את הטענה הזו, להיפך, הלחץ בדאלאס רק יגבור אתה, משום שהם הביאו כוכבבעל שם וכעת נגמרו לנוביצקי התירוצים. אני אוהב את קיד באמת, אבל מעולם לא החזקתי ממנו, גם כשהיה צעיר, בטח שלא היום. קוד לא יוריד שום לחץ, הוא יוסיף להתקפת המעבר שלהם, שגם בלעדיו הייתה בסדר, אבל קיד לא מהווה שום איום בהתקפה, יכולת הקליעה שלו מבחוץ היא אפסית. הוא לא מסוגל לחדור כמו בעבר, הוא לא מהווה איום ולכן לא יעשו עליו דאבל טים, לכן איך בדיוק הוא יוריד לחץ? להיפך, כעת אפשר לעשות דאבל טים על דריק מבלי לחשוש מהקליע מבחוץ של קיד. קיד לא מעניק לדאלאס שום ייתרון על פני הלייקרס, הספרס או הסאנס. אתה רציני לגבי הטרייד של פאו, ראית את הלייקרס לאחרונה? הם מ-פ-ח-י-ד-י-ם!!! לגבי שאקיל וסאנס, ובכן, היום יש שידור ישיר, נוכל לראות סוף סוף איך זה נראה. בכל אופן, אני אישית לא החזקתי מדאלאס לפני הטרייד וגם לא אחרי, הבעיה המרכזית שלהם היא בכוכב, כן בנוביצקי, אני חוזר ואומר (אמרתי זאת גם בעונה שבא הם הגיעו לגמר מול מיאמי וחברי הפורום קטלו אותי ואמרו שאני שיכור), דאלאס לעולם לא תוכל לזכות בתואר כל עוד היא מתבססת על נוביצקי שינהיג אותה. יום טוב ההנהלה

התכוונתי יוריד לחת מנוביצקי על המגרש

לא את לחץ את הציפיות. אתה צודק, הבעיה של דאלאס היא נוביצקי. למרות היותו סטאר ושחקן כדורסל משכמו ומעלה חסרים לו מרכיבי המנהיגות והאופי שזה מה שקיד מביא עמו. אמנם האחוזים של קיד העונה חרבנה, אבל קליעות חופשיות הוא יקלע באחוזים גבוהים יותר. אמנם לא כמו שחקנים עם קליעה טובה ממנו, אבל עדיין האחוזים שלו כ" גרועים העונה כי הוא נאלץ לקחת הרבה זריקות רעות, ובדאלאס עם התשומת לב מרוכזת בנוביצקי ועם האוורד וטרי בכנפיים קודם כל יהיו לו פחות זריקות לקחת וגם הזריקות שהוא יקח יהיו הרבה יותר קלות. בסופו של דבר קיד בא לעשות שני דברים- סדר בהתקפה של דאלאס ואת אספקט המנהיגות. לגבי הלייקרס- לא משנה מה יעשו בליגה, חכה לפלייאוף.

למעלה