אין דבר כזה .
למה? ככה. כי מי שרוכב ואוהב ספורט אתגרי יהנה ממנו וימצה אותו. יש סכנות. גם אני שאוהב סנובורד, ורכיבה על אופניים, ועוד כהנה וכהנה תחביבים - תמיד תהיה סכנה. גם בכדורגל. שברים חבלות ועוד. באופנועים, אולי רמת החבלה גבוהה יותר, אבל שוב, זה מזל, והאמונה שלי אומרת שזה כתוב מלמעלה. אתה לא יכול לצפות או לדרוש ממישהו שקנה אופנוע כבד שיסע איתו רגוע. זה לא עובד. זה כמו שאני אף פעם לא מאחל לאנשים ולחברים שלי - סעו לאט. אני מאחל להם - סעו בזהירות ובבטיחות. ותאמין לי שגליט'ש גם ב80, יכול להסתיים רע מאד, וגליט'ש ב200 עם קצת מזל יכול להסתיים טוב מאד. אני לא מסכים איתך על חינוך הרוכבים ונסיעה פחות אגרסיבית. שאנשים ירכבו על המגבלות . בשביל זה קנינו אופנוע כזה. אין אחד שלא מודע לסכנות. יש אנשים שיודעים לרכב ואני מכיר ורואה את הבגרות הרכיבה שלהם. לדעת מה הם יכולים ומה לא. אבל יש בעיה עם המין האנושי האחר שנגרר, וחושב שבשבוע על אופנוע כבד הם יכולים לעשות בדיוק כמו האחרים. רק שהם שוכחים שלהם יש נסיון של שנים שלא הולך ברגל. זה דיון שלם בפני עצמו ואני לא רוצה להכנס לזה. מה גם שאני לא בא לחנך אף אחד. אני בא להראות לאנשים שלנסוע בצורה מסודרת לא גורעת מההנאה.ומונעת אי נעימויות. כמו שאמרתי קודם - מסודר , זה הרבה פחות באלאגן.