ברגים בקרבורטור

ofir_y

New member
ברגים בקרבורטור

(יש בעיה בחיפוש בתפוז, לכן אי אפשר ללכת להסבר שהופיע פה לפני כמה זמן) עברתי טסט, ובשביל שרמת הCO תיהיה ברמה תקינה הלכתי למכון קרבורטורים שם כיוונו לי את הקרבורטור עם מחשב. רמת הCO אכן הייתה תקינה ועברתי טסט, אבל האוטו לא סוחב ממש.. איזה בורג הוא משנה את רמת האחוזים של הדלק\אוויר? (ומה הוא סוגר - ז"א ככל שהוא סגור נכנס יותר דלק או אוויר?) יש 2 ברגים - הגדול והקטן. אופיר

vq55205

New member
קרבורטור

כמה שילמת במכון? לענינינו , הבורג הגדול הוא כיוון טורים. הבורג הקטן נקרא גם בורג בקרת התערובת. ככל שאתה פותח אותו הוא גורם לתערובת להיות יותר "שמנה " כלומר עשירה יותר בדלק. שים לב כי כיוון זה הינו עבור פעולת סרק בלבד , וריכוז התערובת אינו משפיע על התערובת בטורים יותר גבוהים ובהכרח על ביצועי המנוע בנסיעה. מקור הבעיה בסחיבה לא נעוץ בכיוון זה. אולי פסיכולוגית חשבת שזה פןגם בביצועים אז אולי זו רק הרגשה. אין ספק שפעולה המנוע נשמעת עגולה ועשירה יותר ואולי תחילת ההאצה טיפה יותר טובה (ובהכרח גם צריכת הדלק עולה) אבל בהמשך ההאצה אין הבדל . אם תחליט בכל זאת ל"העשיר" את התערובת תעשה את זה רק לאחר שתסגור את הבורג עד הסוף ותבדוק כמה סיבובים יש לפתוח אותו בפעם הבאה כדי להגיע לריכוז התערובת המתאים לרמת ה - CO הנדרשת בטסט.

ofir_y

New member
היי יעקב

במכון לא שילמתי כלום - זה שירות בחינם והוא ניתן בא.ת ישן ראשל"צ מול קומפיוטסט ("שירי קרבורטורים") הוא דוחף לך צינור לאגזוז ומכוון לפי המחשב, זהו. עבודה של 2 דקות. בכל מקרה תודה על התשובה, יכול להיות באמת פסיכולוגית... למרות שזה לא נראה לי. אין כיוונים של כניסת דלק\אוויר? אין עוד ברגים?!

vq55205

New member
קרבורטור

הוא לא נגע ביותר משני הברגים שהזכרת , אין עוד ברגים. יש דיזות בתוך הקרבורטור שאפשר להחליף ולא לכוון אבל זה סיפור לא פשוט אולי רק לגבי דיזה ראשית . תבדוק את מערכת הואקום אצלך , אם הכל בסדר אז איך אומר קוביX קדימה לסוע עם מה שיש.

ofir_y

New member
חחחח אולי קובי אומר ככה,

אבל הגישה הרווחת פה היא בדיוק ההפך מ"לסוע עם מה שיש"
אני עדיין מתרגל לרעש החדש של האגזוז שלי...

ofir_y

New member
אגב ../images/Emo32.gif משהו ששמעתי

הבוחן בקומפיוטסט ביקש מאיזה אחת לשים על ניוטרל (באוטומטי) והאנדברקס. היא שעה צעקה לו "מה זה ניוטרל?" עד שהוא הסביר לה שזה איפה שרשום "N" ואז היא שמה ניוטרל... אבל זה עוד לא הקטע העצוב, הוא לא הבין מה לא בסדר שבדק לה את האנדברקס עד שצעקתי לו שהאורות ברקס שלה עובדים מסתבר שהיא לא יודעת מה זה האנדברקס... עצוב, עצוב..

למעלה